Intel 1.2 GHzi-Cube napísal:6 hodin? wut
co mas, atom?
3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
-
failExperiment
Expert
Re: 3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
ak sa tomu chces venovat, tak okamzity upgrade.
za 6 hodin dam 6 rendrov exterieru, co je neporovnatelne
toto by si mal mat za 10 minut, na uplne mega kvalite do 30 min
za 6 hodin dam 6 rendrov exterieru, co je neporovnatelne
-
failExperiment
Expert
ja viem a uz setrim na novy stroj,
povodne som ten notebook kupoval len na surfovanie, word a ucenie sa, k blenderu som sa dostal nahodou
povodne som ten notebook kupoval len na surfovanie, word a ucenie sa, k blenderu som sa dostal nahodou
drzim palce, mas to pekne. S novym strojom sa urcite posunies dalej.
je to podla skutočnej predlohy... je to moja obývačka... všetko je zhodné až na tie fotelky... 
nieje to final...
nieje to final...
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Je to trochu prádzne a slabo nasvetlené, ale máš dobré smerovanie. Btw. tá piecka je úplne epická
...
-
Grim
Darca
epický - založený na deji, rozprávaní; typický pre epiku • dejový • fabulárny • fabulový: epický, dejový, fabulárny, fabulový princíp • odb. výpravný: epická, výpravná báseň • príbehový (ktorý má príbeh): príbehová literatúra • prozaický (op. poetický): prozaický charakter textu • rozprávačský • rozprávací • naračný • naratívny: rozprávačské, naračné umenie, žánre • zastar. rozpravný
...nech si tam dosadím, čokoľvek, vždy mi z toho vyjde blbosť...
K-: ...nie uplink, nehrám sa na idiota...len mi to nijak nesedí...nemusíš sa hneď paprčiť, ale vysvetlenie by pomohlo...
...k samotnému obrázku, je to po modelárskej stránke na výbornej úrovni, čo sa materiálov týka je to horšie, záves vyzerá ako z vrecoviny...a nasvietenie je dosť zlé...na okne je žiara, ako keby v ňom stála Panna Mária, z okna je vidieť iba modré nekonkrétne prostredie, takže by som tam určite niečo dodal...učíš sa rýchlo...
...nech si tam dosadím, čokoľvek, vždy mi z toho vyjde blbosť...
K-: ...nie uplink, nehrám sa na idiota...len mi to nijak nesedí...nemusíš sa hneď paprčiť, ale vysvetlenie by pomohlo...
...k samotnému obrázku, je to po modelárskej stránke na výbornej úrovni, čo sa materiálov týka je to horšie, záves vyzerá ako z vrecoviny...a nasvietenie je dosť zlé...na okne je žiara, ako keby v ňom stála Panna Mária, z okna je vidieť iba modré nekonkrétne prostredie, takže by som tam určite niečo dodal...učíš sa rýchlo...
Material tej zaclony je od veci, ale zase tie plachty prehodene cez fotelky su uzasne.
-
lekoklatik
VIP
njn, take "dvere" mame do pivnice, bohu prisaham 
vďaka chlapci... ďakujem za pochvalu aj za kritiku...
určite sa s tým ešte pohrám...
necitis sa ako vazen ked nemas ako okna otvorit? 
však ty uvidíš... aké to bude detailné... 
//autoeditácia príspevku (18 Jan 2013, 0:50)
posledný krát sem dávam túto motorku pretože sa ju chystám zakomponovať do prostredia a finálny render si budete môcť pozrieť na mojej stránke (ktorá už je ale link sem zatial nedám)... samozrejme aj na motorke ešte pribudnú nejaké veci...
//autoeditácia príspevku (18 Jan 2013, 0:50)
posledný krát sem dávam túto motorku pretože sa ju chystám zakomponovať do prostredia a finálny render si budete môcť pozrieť na mojej stránke (ktorá už je ale link sem zatial nedám)... samozrejme aj na motorke ešte pribudnú nejaké veci...
-
Grim
Darca
...na pneumatiky skús použiť modifikátor Melt...ak pracuješ v Maxe...
nie... ja viem Max len zapnúť a vypnúť... Blender z ruky nedám nikdy...
robi niekto tu z vas mental renderom? pocul som o nejakom preste a k tej motorke ta koza na sedadle by ako textura nemohla byt vraskava lebo teraz vyzera velmi umelo
toto je náhrada za predchádzajúcu izbu... nieje to final... inak tá predchádzajúca izba vôbec nejde renderovať (asi je príliš detailná)... 
-
Grim
Darca
...to je nejaká somarina, musí to ísť rendrovať...veď je to len pár kociel a tri deformované Plane...a táto druhá izba vyzerá celkom dobre...to kreslo si si modeloval ty?...trochu by som sa pohral so svetlom, prípadne by som pridal okná a exteriér...
no ono tú predchádzajúcu izbu som tak doplnil že som tam dal aj jedlo (to bolo dosť detailné), nuž a keď kliknem na tlačítko "render" tak mi len vypíše že program prestal pracovať a vypne sa... a k tejto novej... ano, modeli si robím vždy sám... inak vďaka za pochvaľu... pridám tam ešte veľa vecí...
-
failExperiment
Expert
to aj mne kamarat spominal, ze pri vela polygonoch mu to nechcelo renderovat na grafike, skus to na CPURethon napísal:toto je náhrada za predchádzajúcu izbu... nieje to final... inak tá predchádzajúca izba vôbec nejde renderovať (asi je príliš detailná)...
fail - skúšal som oboje ale žiadna zmena... dokonca som skúšal aj niektoré objekty poodstraňovať a potom to už išlo... ale zas tá izba bola úplne prázdna... ale nebudme OT... na riešenie problémov je tu iná téma...
//autoeditácia príspevku (05 Feb 2013, 0:10)
takto nejako bude vyzerať scénka s motorkou... je to testovací render takže textúry si netreba nejak všímať... je to len taký náhľad...
//autoeditácia príspevku (05 Feb 2013, 0:10)
takto nejako bude vyzerať scénka s motorkou... je to testovací render takže textúry si netreba nejak všímať... je to len taký náhľad...