Upload server www.schnellshare.com

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
durman182
Novice
Novice

Upload server www.schnellshare.com

Príspevok od používateľa durman182 »

Cawte ludia, chcem sa spytat, ci by ste suhlasili s novym upload serverom, na ktorom nemusite platit premium ucty aby ste mohli stahovat zadarmo? Subory by boli v plnej velkosti a nikdy by sa nezmazali. Hacik je len v tom, ze vsetky subory musia byt zaheslovane a nazvy suborov nesmu obsahovat nazvy uz existujucich piesni, filmov, hier, programov a inych veci, ktore by sa nazvom podobali uz na existujucu vec (nesmie to porusovat autorske prava 3 osôb, ziadne rasisticke utoky, vulgarizmy, a ine. ).
Kedze to bude na platenom hostingu a reklamy by nestihali platit server, chcel by som na stranku vlozit dobrovolny prispevok na funkcnost tejto uploadovej stranky a serveru.

Co poviete?
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Upload server www.schnellshare.com

Príspevok od používateľa hojko »

To aby si vyzbieral zo 2 tisicky na zaciatok, nech tam mozes aspon par diskov nakupit.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

povedali by sme ze super, ale aj tak z toho nic nebude lebo prevadzka niecoho takeho nieje zadarmo a ty to asi platit nebudes a pochybujem ze na prevadzku tolko vyzbieras, kedze konkurenica je velka :smt081

a okrem toho taketo nieco chysta uz Dotcom, ale tam to platene bude...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

a mas vobec predstavu co to moze stat? ved ani len ucty za elektrinu by si nevladal platit...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Taketo veci sa neriesia doma, ale v serverovni. Mas serverovne v ktorych platis priplatok podla zdroja, napr. mas zaklad 400W zdroj, ak mas 500W, platis +5 eur mesacne a tak dalej. Ak by pouzil normalny server alebo pocitac, s par giga ramky a par velkymi diskami, tak na zaciatok by to stacilo. ale uz po par mesiacoch pri velkom pocte uzivatelov by trebalo do toho investovat a to by mohla byt investicia radovo v stovkach a az tisicoch eur.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Hall of fame tema? :D
durman182
Novice
Novice

Príspevok od používateľa durman182 »

Chcem sa vam ospravedlnit za moju neskoru odpoved, kedze som bol v zahranici a nemal som cas. Dakujem Vam vsetkym za Vase odpovede. Zaujem by bol ako vidim. Na stranke sa momentalne pracuje. Plne spustenie serveru este nie je presne. Este raz Vam vsetkym dakujem.
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Prepáč mi moju úprimnosť, ale pokiaľ nebudeš ponúkať niečo "revolučné", čo tu ešte nie je, tak s tým v dnešnej dobe nemáš šancu preraziť. Konkurenčných serverov sú stovky a najlepší z nich sú niekoľko krokov pred tebou.

Vidím, že to máš hostované u Websupportu - akonáhle by sa ti dvihol traffic, je len otázkou času, kým by ťa kontaktovali s tým, že im tam nemôžeš uploadovať gigabajty dát a zaťažovať prevádzku HTTP file serverom. Takže u nich (a kohokoľvek iného ponúkajúceho webhosting) rýchlo skončíš a potom čo? Spravil si si vôbec kalkuláciu, koľko ťa vyjde prenájom miesta v datacentre plus konektivita s veľkým mesačným objemom dát a solídnym uploadom? Na dobrovoľné príspevky by som sa nespoliehal, ľudia sa na to zvysoka vykašlú.

PS: pozrel som si stránku z názvu témy - to snáď nemyslíš vážne :)

PPS: som ti tam nauploadoval asi pol giga a nič :D
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

šanca na úspech ? 0,0001% ... a aj to som optimista :?

Aj keď vyriešiš tok dát aby sa nezadrhával, budeš mať dobré železo aby všetko šlapalo... ako "donútiš" ľudí, aby uploadovali dáta k tebe ? Len príklad ... hellshare platí "províziu" za tvoje stiahnuté súbory. Istého času jedno slovenské warez fórum spolupracovalo (alebo robia - netuším) a odmeňovali vecnými cenami uploaderov ktorý upli najväčší objem dát ...

Máš vôbec len predstavu aké peniaze by si musel dať do reklamy ?
Napísať odpoveď