a co tak dostat sa po smrti do ineho sveta, ineho miesta vo vesmire a zit uplne iny zivot ktory nie sme schopny chapat? vesmir je velky a bolo by kurevskym plytvanim priestoru keby sme tu boli sami, co ked sa to takto nejako prelina, nejako ako este nevieme a nechapeme
Nuz jedna z moznosti je, ze sa clovek narodi niekde inde... Ved je to tak vsade. Ked sa vyvyniete ako spermia, zijete si v guliach svojho otva nevediac o inom svete. Po vyprazdneni zasobnika sa dostanete zase niekde inde, kde sa vyvyjate v lone zeny zvanej mama (u Desperada je to pani Palenickova), pricom si zase neuvedomujete existenciu vonkajsieho sveta. Naslednym vyvojom sa dostanete cez tunel von na ostre svetlo reflektorov, kde znova zijete isty cas bez vedomosti, co s vami bude potom. Potom sa mozno znova niekde ocitnete a ho sup, bude z vas ina bytost...
Neznate niekoho v Blave kto foti auru bo viem ze su take specialne pristroje na fotenie aury
Ja som podla nejakeho free programceku mi vyslo ze Kuchar v Indonezii ale tymto programom neverim
Je každému jasné, že po smrti prichádza medzištádium smrť-rozklad-anulácia-absolútna ničota, a potom opäť reinkarnácia, nový život, znovozrodenie alebo ako inak to chcete volať.
Linkman napísal:Neznate niekoho v Blave kto foti auru bo viem ze su take specialne pristroje na fotenie aury
Ja som podla nejakeho free programceku mi vyslo ze Kuchar v Indonezii ale tymto programom neverim
Auru mozes aj ty vidiet... Nie sice taku farebnu, ale ako taky obal okolo tela... Tak do 5cm biely alebo zlty pas viditelny hlavne okolo pliec a nad hlavou...
ani nie ked sa dobre pozreš hlavne vo večerných hodinách v osvetlenej miestnosti a dobre sa zadívaš - zadívaj sa na ruky a pomaly s nimi hýb hore a dole a je šanca že to zbadáš len sa musíš veľmo sústredene pozerať - doporučujem mať ruky tak bokom od tela a tak to skúsiť hýbať. Najlepšie ked za rukou bude čierné pozadie - napr. čierna skriňa alebo tmavý kút