Google Android OS
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Google Android OS
krankenwagen: Pokiaľ máš root, tak existujú invertované Google aplikácie. Na XDA-forum určite nájdeš.
heker: No buď môžeš vymazať default všetkým aplikáciam(v správcovi stlačíš menu) alebo samostatne(app info -> clear default)
Dva spôsoby, obidva rovnocenné, akurát je zbytočné vymazávať všetko, keď potrebuješ len jednu aplikáciu.
heker: No buď môžeš vymazať default všetkým aplikáciam(v správcovi stlačíš menu) alebo samostatne(app info -> clear default)
Dva spôsoby, obidva rovnocenné, akurát je zbytočné vymazávať všetko, keď potrebuješ len jednu aplikáciu.
-
krankenwagen
Professional
94jakub: nieco bez rootu?
-
94jakub
Guru wannabe
Pochybujem, že existuje nejaká varianta, keď nemáš root.
Jedine skúsiť nájsť náhrady za GApps na Google Play.
Jedine skúsiť nájsť náhrady za GApps na Google Play.
Dá sa na One X 4.1.1 nastaviť aby som po zapojení káblu jednoducho dal možnosť využívať mobil ako harddisk ako to bolo pri verzií 4.0.4?
-
Supersonic
Light Professional
ak myslis Mass storage tak to uz nejde
No to je blbe. Ako mám teraz dostať väčšie súbory do mobilu? Lebo z HTC Sync som na to nejak neprišiel.
-
94jakub
Guru wannabe
Jediné čo ma narýchlo napadá je AirDroid. Nájdeš zdarma na Google Play.
akurat ze ani zdaleka nedosahuje deklarovane prenosove rychlosti, mne to posiela cca 200kb/s
-
94jakub
Guru wannabe
Neviem koľko je udávaná rýchlosť.
Teraz som to skúšal so 148MB súborom. Preniesol ho za cca 1:30 min.
V prepočte cca 1600kB/s
Asi bude citlivý na silu WiFi signálu, rýchlosti SD karty a podobne.
Teraz som to skúšal so 148MB súborom. Preniesol ho za cca 1:30 min.
V prepočte cca 1600kB/s
Asi bude citlivý na silu WiFi signálu, rýchlosti SD karty a podobne.
-
hojko
Site Admin
Rychlost SD karty s tym nebude mat nic, pretoze tie normalne Class 4 maju rychlost 4MB/s.
-
94jakub
Guru wannabe
Nemusí ju obmedzovať priamo. Staršie mobily(dnešné lacnejšie) určite nevedia spolupracovať s SD plnými rýchlosťami.
Ja mám napríklad na SD vytvorenú aj ext4 partíciu, čo tiež môže spomaľovať prácu s FAT partíciou, keďže zároveň z karty bežia aplikácie aj data.
Ja mám napríklad na SD vytvorenú aj ext4 partíciu, čo tiež môže spomaľovať prácu s FAT partíciou, keďže zároveň z karty bežia aplikácie aj data.
-
hojko
Site Admin
Class 4 je normalne bezne dostupna trieda, tie lepsie maju rychlosti od 6 do 10MB/s. Neverim tomu, ze aj slabsi telefon nezvladne zapis a citanie na urovni aspon 1MB/s.
Skúsil som to, ale nejak nemôžem prísť na to ako súbor z pc prenesiem do mobilu.
-
Mek
Addict
Stacil by aj nejaky obycajny FTP server. Na play store je ich zopar free, funguju dobre. Data prenesies pouzitim akehokolvek FTP klienta, da sa dokonca aj cez windows explorer.
Pouzi Airdroid, ja to pouzivam na prenos z pc do tabletu a bez problemov
Nesus S, Stock rom 4.1.2, 1500 hodin uptime. Povodne som chcem prejst na CM, lebo po roku pouzivania bol system znacne pomaly avsak po full wipe a novej instalacii je telefon ako vymeneny. Vyhodil som vsetky nepotrebne aplikacie (facebook, ..., kopec hier) a nechal som len tie co kazdy den pouzivam. Ako napr.: viber, im+, waze, tapatalk, websms, chrome, sme.sk, evernote a par hier a utilitiek. Viem, ze to nie je extra velka zataz, ale je to celkom bezne pouzivanie.
da sa nejak pocuvat hudba na YouTube tak, aby som mal yt minimalizovane? lebo ked minimalizujem yt appku, video sa zastavi
napr. https://play.google.com/store/apps/deta ... bit.pvstar ale je ich viac, treba skusit, a na nejakom blogu som videl aj upravenu oficialnu aplikaciu, ale len pre rootnute telefony
super funguje to tak ako som chcel 
Chcel by som sa opýtať ,či je to normálne alebo nie ,keď mi android berie skoro 500mb z int. dát , za 7dní mám presurfovaný 1,36 gb dát , pritom som bol na stránkach , a videá 1 alebo 2 , max 5min ? Samsung S2