Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa pinco »

To je dobrá somarina. Namerajú ma, síce nebudú vidieť EČV, ale o pol kilometra ďalej budú ďalší stopovať práve tých, ktorých namerali a pôjdem do prdele tak, či tak. EČV zamaskujem, ale auto nie. A budem mať z toho dvojnásobný prúser a nielen, že dostanem pokutu za rýchlosť, ale ešte mi aj vezmú vodičák. Nasral by som do rúk takýmto hajzlom, čo vymýšľajú takéto hovadiny.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

The Mythbusters na Discovery Channel testovali tieto veci proti bleskom radaru. Ani jedna z nich nefungovala vratane folie a spreju.

Tak pozeram, ze toto je asi nieco nove.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...mne to ale pripadá ako Photoshop...navyše každý, kto si pri predávaní auta maskuje ŠPZ mi pripadá, že má čo skrývať...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Grim: Kamarat predaval v decembri auto, bol som mu ho nafotit a tiez bola jeho poziadavka zamalovat SPZ. Pritom na aute nafotil vsetkych chyby, tj. suchnuty podbeh, preliaceny a suchnuty zadny blatnik, malicku hrdzu na kufri atd...
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

hojko: viacerí mi povedali, že som príliš paranoidný...ale ja jednoducho chcem mať istotu...samozrejme ŠPZ sa dá vypýtať po telefóne, takže ak ju majiteľ nadiktuje bez problémov, tak nevidím problém...
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

No ja ked som kupoval auto a SPZ bola zamaskovana, tak vzdy, ked som zavolal, sa z toho uz pocas telefonatu ukazalo, ze veci nie su na poriadku. Napriklad majitel zacal byt agresivny, ked som sa spytal na SPZ, pripadne aj ked mi ju neskor predavajuci povedal, tak som zistil, ze auto malo 15 majitelov, bolo velmi havarovane, dokonca v 2 pripadoch bola nan exekucia a jeden krat bolo kradnute (zistil som VIN z SPZ a VIN bolo v databaze kradnutych aut-upovedomil som policiu anonymne).
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak tak, ak predavam ciste auto, tak by nemal byt problem uviest hlavne VIN. Ak to problem je, tak nieco s autom nebude v poriadku.
anicka134
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa anicka134 »

Dobrý deň, chcela by som sa s vami poradiť, chcem si kúpiť auto, no neviem si vybrať, vyberám medzi škoda octavia (diesel), alebo ford fusion (diesel), bola by som naozaj vďačná keby mi niekto poradil čo je lepšie, budem jazdiť dlhe trate 5 krat do týždňa, taktiež by som rada vedela čo je lepšie na (prípadnu) opravu, v akom technickom stave by bolo dobre to kupovať, pohybujem sa v nizkej cenovej kategorii do 4500 €. Naozaj budem vďačná za každú pomoc !!! prosím odpoved sem poprípade na email anicka134, naozaj velmi dakujem !
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Čo sú to dlhé trate? -> Octavia 1.9 TDI <-
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

anicka134 napísal:prosím odpoved sem poprípade na email anicka134, naozaj velmi dakujem !
Emaily majú aj časť za zavináčom. :)
//teraz pozerám, že sa tam dá dopátrať cez tvoj profil, čiže môj post je tu do počtu. :lol:
anicka134
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa anicka134 »

denno denne 100-120 km, a mail [email protected] aby si nemal pocit že si do počtu :)
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

caute, tato zhana nejakeho velkeho diesloveho kombika, nejak do 4-5 tisic eur. pozera po passatoch b5.5. k tomu mam konkretnejsiu otazku. viem, ze 1.9 tdi su vyborne motory, no ako je to s tymi nestastnymi 2.5 v6? vraj su niektore verzie lepsie, niektore horsie, tak chcem vediet ktore su to a nakolko su teda lepsie. tiez sa chcem spytat na automaticku prevodovku pri tychto autach. ano/nie? prijmem aj dalsie tipy, no fakt mi uz nenapada nic lepsie. dakujem.

//autoeditácia príspevku (16 Jan 2013, 20:06)
http://bit.ly/Uthku2 [ mobile.de, 1.9tdi, automat, rv 2005, 3000 eur]
http://bit.ly/UthqSE [mobile.de, 1.9tdi, automat, rv 2002, 3300 eur]
http://bit.ly/UthJwy [mobile.de, 2.5tdi, manual, rv 2002, 2000 eur]

pocitam, ze s dovozom a prihlasenim a neviem cim vsetkym to bude ale o tisicku viac..
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

ak sa budeme bavit cisto o passatoch, tak po facelifte sa tam z dizlovych motorov davali 1,9tdi, 2,0tdi a 2,5tdi... 2,0tdi je stara pumpa-dyza, to nebrat, 2,5tdi si poslal ten najstarsi typ, ten tiez urcite nie... ak by si vyberal z tych novsich, aj tak tam mas rozdiel 10kw oproti 1,9tdi... ja radim neriskovat a vybrat z ponuky 1,9...

automat moze byt, nebyvaju s nimi problemy...

z tych, co si poslal, sa mi nejako "nezamlouva" ani jeden... no a tie kilometre, to je skor do smiechu :)

...a este ak mozem poradit, s Vasim rozpoctom vyberaj skor na Slovenskom trhu...

tu mas nejake pekne 2005-ky:
http://volkswagen-passat-variant.autoba ... 56144.html
http://volkswagen-passat-variant.autoba ... 06639.html
http://volkswagen-passat-variant.autoba ... 60454.html
http://volkswagen-passat-variant.autoba ... 94002.html
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

vsetky tieto co si poslal su 101 (105) hp, ja som vacsinou nasiel boli 131hp, tie 2.5 su 150hp. to uz je celkom rozdiel aj medzi tymi 1.9. je rozdiel iba v riadiacej jednotke, alebo sa lisia aj inak tie motory? potesila by nejaka normalnejsia vybava, napr tie svihadla na zadnych dverach sa mi moc nepozdavaju :)

//autoeditácia príspevku (16 Jan 2013, 20:35)
btw myslim si ze v nemecku je to s pretacanim motorov trochu inak nez u nas. za jedno je to tam trestny cin, za druhe by sa mali na stk zapisovat kilometre. ci sa mylim?

//autoeditácia príspevku (16 Jan 2013, 20:37)
a este totok pozri(te) prosim: http://honda-accord-combi.autobazar.eu/ ... 78604.html
http://bit.ly/W0FUV1 - vraj pri 140 tisic dostala nove turbo
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

aha, no pravdu mas, na vykony som sa veru moc nepozeral... aj ten rozdiel medzi najvykonnejsou 1,9 a 2,5 som len tipoval... zalezi aj od toho, co, kolko a ako casto sa bude vozit a kolko z toho budu dialnice... plus samozrejme pocet pasazierov...

inak ak mozem poradit, mal by si sa skor pozerat po dvojkovych octaviach... omnoho lepsie vozenie ako passat, za 5500 zozenies uz aj 2008, su pohodlnejsie a rovnako spolahlive... a najma sa do nich montuje commonrailovy dvojliter, ktory je z ponuky vw urcite najlepsi...

svihadla vzadu by ma trapili najmenej, ved Ty tam sediet nebudes :) a ak hej, tak si okno stiahnes klukou :) je vsak pravda, ze s klukami sa automaticky spaja aj nizsia vybava, skus konkretizovat, co tam z tej vybavy chces...

// kua, ten CR sa daval len do RS-a, do OII az po FL v 2010... to som si zase s niecim pomylil, asi s B6... no nic, pozeraj 1,9...

// nech je to aj trestny cin, kto mu to dokaze? ako moze mat jedenastrocny naftovy kombik 120 000km?? to je 10 000km rocne, to robim ja na sukromnom a to s nim nikam nechodim...

// ten accord je fakt prekrasny, ale ohladne toho motora neviem vobec nic... mozem Ti cosi popozerat, ale vo vseobecnosti japonskym naftam moc neverim...
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

octavia je myslim si mala + 2.0 PD diesle su asi nic moc.
tak su aj ludia ktori nejazdia moc, preco nie.
ja som o hondackych diesloch pocul zatial len v dobrom, ale moc som toho nepocul. na tej konkretnej z autobazar.eu ma odradza iba manualna klima, inak v poho.
napadaju ti este nejake ine velke dieslove kombiky?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

2,0tdi pd urcite nie...

mala?? neviem, ci si uz siel v passate, ale to v ramci kombikov nie je az taka vyhra... a dvojkova octavia urcite nie je od passatu mensia...

ak ludia moc nejazdia, nekupia si naftovy kombik...

co je az take zle na manualnej klime? je jasne, ze automaticka je lepsia, ale mna by to od kupy neodradilo, hlavne teda nie pri aute za 4 - 5 000... ak mi bude teplo, posuniem koliecko o kusok spat a je vybavene... skus pozriet ine ponuky, ja som ich tam hodil len par pre predstavu, na vybavu sa ja nepozeram :)
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Primera, Mondeo, Vectra, Mazda 6, Avensis ... niečo z tohto ? :)

btw 307SW je neskutočne veľké auto. Treba čeknúť naživo :) Samozrejme chápem, "francúz" ... :lol: ale zas cena/výbava/priestornosť
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

musim suhlasit, naozaj je velke... zvykne zaberat dost miesta v servise :D

...no jo, potreboval som si rypnut, zabite ma :D
Napísať odpoveď