KHL (Kontinentálna hokejová liga)

O športe...
jukel
Professional
Professional

Re: KHL (Kontinentálna hokejová liga)

Príspevok od používateľa jukel »

Takže tie sedadla si online vybrať nemožem ? taktiež platba sa neda online ?

Čo som čítal tak aukcie majú iba jedno kolo
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

jedno kolo, ale ak si pod ciarou tak mas sancu ked si listky nazaplatia ti, co boli na ciarou..cize ako keby druhe kolo
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

aha no ja som nad čiarov za 32e

takže tí čo sú pod čiarov a dajú napríklad 25e stále môžu mať lepšie sedadlá na sedenie ako ja ?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

lepsie asi nie..neviem ako je to s vyberom ked si nad ciarou :D
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Jemu by som uz zakazal vojst na lad

"Podľa denníka Sovietskij Sport utrpel Fín pri incidente pár zranení na hlave a hrozí mu chirurgický zákrok oka. Aj deň po zápase je v opatere lekárov, ktorí sa rozhodujú o ďalšom postupe liečby podočnicovej kosti. Podrobnejšie vyšetrenia objavili aj ďalšie podliatiny a pomliaždenie očnej gule."
K!K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa K!K0 »

dobrý trtko

//autoeditácia príspevku (04 Feb 2013, 23:02)
Vyzerá to že play-off pre Slovan je viac a viac reálne.
The
Star
Star

Príspevok od používateľa The »

tak play-off uz na 100% :D
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Paradoxne by bolo pre slovenskú reprezentáciu lepšiu, keby Slovan nepostúpil do play-off. Lebo by hral o Pohár Nádeje a jeho hráči by boli dlhšie v hernom rytme...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ja s tým článkom súhlasím. Nikdy som nebol fanúšikom Slovana a nie som ním ani teraz. Višňovský sa správal vrcholne neprofesionálne, Šatanove výlevy v "Na telo" (!) sú trápne a to ich oboch rešpektujem.

Slovan je len zábavka pre horných 10 000 v SR. Vstupenka za cenu porovnateľnú s lístkom na NHL? Vážne...?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ja fandim Slovanu od malicka, chodil som na extraligu vzdy ked sa dalo a tiez na KHL. S cenami listkov nesuhlasim, ale zase preco nevyuzit debilitu ludi. Prave pre tych hornych 10 000 nie je vela dat za zapas tych 25-35e raz za mesiac. Navyse tam chodi (resp. sa tam snazi dostat) vela ludi z ostatnych casti Slovenska, ktori chcu vidiet aspon 1-2 zapasy za sezonu. Takze nie je problem vypredat zakazdym aj za tu cenu. Mozeme si za to prakticky sami, klub to len sikovne vyuziva.
Druha vec - vyhovarat sa na to, ze Slovan moze za slabucku uroven nasej extraligy je odveci. Ako chce klub prezivat, ked nerobi absolutne nic? a ked uz clovek pride na stadion tak odchadza s vlkom a trieskou v riti. Ako sa moze niekto cudovat, ze okrem BA a KE si ludia nevedia najst cestu na stadion? Snad este s vynimkou ZV kde teraz vladne osial kvoli vysledkom. Uplatkarstvo, slaba uroven, slaba propagacia a organizacia - to su dovody upadku nasej ligy
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

guess.whoo.. slovan za tú úroveň nemôže... skôr za tú úroveň môžu ľudia v pozadí slovanu. Áno, zo slovanu neodchádzaš s trieskou v riti, pretože Ti na ten štadión prispel štát (teda aj ja, aj Jožko z Hornej Dolnej)... prečo neprispeje aj na štadión v Hornej Dolnej, aby si ani Jožko zo štadióna neodnášal triesky v riti? Samozrejme nie je to len o štadióne, ale aj o iných východách.. a bohužiaľ slovan všetky tieto výhody využíva a preto je samozrejme nenávidený. Ty si tiež určite v škole nenávidel spolužiakov, ktorí boli učiteľom obľúbení a mali u nich stále protekciu v podobe lepšej známky.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

takze podla teba by mal stat investovat peniaze do absolutne nerentabilnej ligy? slovanu sa aspon peniaze vracaju a zaraba h moze splacat dlhy, ale som zvedavy ako by zarobil na stadion taky trencin, martin alebo zilina
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

guess.whoo, tu ide o to, ze preco by mal stat investovat do sukromnych klubov? Ved nech zainvestuje aj do Hornej Dolnej, ktora si postavy velky stadion, nakupy hracov a ide hrat KHL, alebo rovno NHL, kde bude reprezentovat slovensko... to uz nebude investovanie do nerentabilnej ligy ...
brm
Darca
Darca

Aký má súvis štátna pomoc a splácanie dlhov? Štát nemá investovať do nerentabilnej ligy, ale má investovať do vybudovania hokejových štadiónov (a nie len hokejových) po celom Slovensku (nie len v Bratislave), aby mali všetky deti možnosť sa učiť korčuľovať a hrať hokej (nie len v Bratislave). Neviem, či by zo Šatana vyrástol taký dobrý hokejista, keby nemal štadión v Topoľčanoch a v Trenčíne.... ale nech padnú všetky nerentabilné štadióny na Slovensku.. a o pár rokov Slovensko vypadne aj z C kategórie MS v hokeji.

Lastovička.. aj keď futbalová.. http://ekonomika.sme.sk/c/6716907/smer- ... -novy.html
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

jasne ved tak nemali davat peniaze na stadion slovana. vobec nebol v zlom stave predtym a aj napriek tomu by sa u nas konali MS zeee?radsej mat stadioniky po celej republike a hrabat si do konca storocia na svojom piesocku a vytesovat sa, ze hlavne je ze nedostala tie peniaze bratislava

//autoeditácia príspevku (27 Feb 2013, 17:44)
a ked uz spominate male stadiony v inych castiach svk tak iba v okruhu 25km mam 2 uplne nove hokejove stadiony a zijem na juhu stredneho slovenska..takze tento vas argument je scestny...je to o vytvoreni projektov a cerpani penazi z eurofondov..zalezi len na sikovnosti predstavenstva mesta

a suvis to ma taky, ze stat nebude investovat do projektov, do ktorych nikto iny peniaze neda. Je to o spolufinancovani, nie o tom, ze si stat postavi stadion len za svoje
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

guess.whoo napísal:...je to o vytvoreni projektov a cerpani penazi z eurofondov..zalezi len na sikovnosti predstavenstva mesta
Odpovedal si si sam. Niektore mesta potrebuju sikovnych pracovnikov a niektorym staci par dobrych kamaratov ...

/begbeee: to je jeden z tych dobrych kamaratov, ktorych som myslel ...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Vládnym špeciálom nelieta nikto, v Na telo som okrem politiky videl iba teraz Šatana..proste opäť raz sú to len veci, ktoré kolú oči, opäť raz len ten kto nechce vidieť nevidí, že za tým všetkým je Široký kamarát Smeru.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

blizzard - pochybujem, ze ludia co sedia na urade vo Velkom Krtisi maju nejake extra vysoko siahajuce konexie, ktore im pomohli vybudovat stadion. Je to hladova dolina a predsa sa da, tak mi nehovor, ze je to len o tom kto pozna Sirokeho a Fica
brm
Darca
Darca

http://www.cas.sk/clanok/212130/velkokr ... adion.html
Štadión s rozmermi 20 x 40 metrov staval Veľký Krtíš od mája tohto roku z financií, ktoré im dala ako dotáciu bývalá vláda SR. „Dostali sme 975-tisíc eur, dvoma percentami sa na výstavbe podieľalo samotné mesto,“ uviedol primátor Dalibor Surkoš.
Taktiež tu neďaleko jedna dedina postavila nový zimák za 1mil. €, 60% financií venoval Fico, zvyšok dedina (starosta SMER) + sponzori..
Napísať odpoveď