Ahojte,
potreboval by som poradiť pri výbere netebooku, cena okolo 350€. Jediný čo sa mi pozdáva je tento: http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... 01E-KX001H . Budem ho využívať v škole na word, filmy, internet. Potom by som sa chcel opýtať či by som na tom pustil photoshop, counter strike, wow, alebo LoL (proste nejaké nenáročné hry). Veľa ľudí mi hovorilo že s malej obrazovky začnú bolieť oči po čase, je to pravda ?
Ďakujem za rady.
Netbook do 350€
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Netbook do 350€
Photoshop pustis, ale bude to dost pomale a praca s vacsimi obrazkami bude neprijemna. CS by si mal spustit, ine hry celkom pochybujem. Ci ta budu boliet oci, tak to je individualne, ja som s tym problem nemal.
Oci nebolia. Daj si pozor na Intel GMA grafiku ta stoji zahovno. Ak najdes nieco s intel HD3000 tam si jednoduche hry zahras (ja som na svojom rozbehol mafiu I) na intel HD4000 ide aj photoshop vcelku dobre
-
MichalkoOo
Zablokovaný
HD4000 nájde v netbooku asi tažko
Vedeli by ste mi poradiť niečo lepšie v tejto cenovej kategórií ? Tie hry nie sú až tak podstatné.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pri netbookoch sa nikde nepohnes, viacmenej je vsetko na jedno kopyto s malickym rozdielom vo vykone procesora a s SSD diskom alebo s klasickym.