Ahojte mám problém s Notebookom Dell konkrétne s DELL PP33L..!!
Keď ho zapnem tak notebook vyhodí značku DELL a pod ňou sa začne načítavať riadok ale riadok prejde do trištvrte a koniec sekne a ďalej nejde bol pustený vyše 4 hodiny ani sa to nepohlo. Myslel som si že to bude RAM ale tie som pozeral sú okey.
Notebook dlho stal v skrini.
Fotky prikladám....
Problem S notebookom DELL
Re: Problem S notebookom DELL
Ak je v zaruke tak reklamovat
Záruka skončila.....Newiem čo s tym či to mam dať na diely alebo..jami napísal:Ak je v zaruke tak reklamovat
Skusal si sa dostat do biosu?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Bios mu nabieha az po dokonceni toho "load" statusu. Tak to byva u Dellu ak sa nemylim. Skorej by som to riesil asi nejakym live cd a pokusit sa o upgrade biosu. Dufat, ze je novsia verzia 
Do biosu som sa skúšať dostal Ale nič nereaguje ani klávesnica nič proste nedá sa nič robiť klávesnicou...Rozmýšlam na rozpredanie na diely..jami napísal:Skusal si sa dostat do biosu?
//autoeditácia príspevku (17 Jan 2013, 12:59)
Áno maš pravdu až po loade to funguje....Potreboval by som radu ako to Upradnut ....Soviet napísal:Bios mu nabieha az po dokonceni toho "load" statusu. Tak to byva u Dellu ak sa nemylim. Skorej by som to riesil asi nejakym live cd a pokusit sa o upgrade biosu. Dufat, ze je novsia verzia
//autoeditácia príspevku (18 Jan 2013, 20:31)
Hotovo notebook rozobraty v krabici na diely keby ste niečo potrebovali
http://pc.bazos.sk/inzerat/21718404/Roz ... o-1537.php
Skus vybrat baterku a necht cca. 30 min bez baterky. Mne toto robil Latitude E4200 obcas.