Multi level marketing
Re: MLM
Keď tak rozmýšľam, ešte som nepočul niekoho povedať (resp. som nikde nečítal), "ja som na MLM zarobil strasne prachy, ale "poznam človeka" "povedali nám, že.." "mám známeho".
Presne ako píše matki, ale nikdy ma to nenapadlo
celkom komický fakt premňa. Ja mam tiež kamaráta ktorý to robí už vyše roka (mne to vydržalo asi 2 týžne kým som pochopil že to nieje nič premňa, resp. mám na viac (nič v zlom)) ale zarába málo, aj keď je pravda, že to zatial robil len popri škole. Teraz sa to chystá rozbehnúť naplno, tak uvidíme 
Presne ako píše matki, ale nikdy ma to nenapadlo
-
sasenka2031
Amateur
Balvorn. Ja som tam az tak vela nevlozila a po troch mesiacoch cakas, ze budem mat miliony? Myslim, ze za ten cas sa to rozvija velmi dobre, kedze mam moznost vyberu vyssieho ako bol vklad a este aj dalsie do reinvestu.
Ešte stále tu nepadla z tvojej strany odpoveď, koľko času tomu venuješ. A to MLM čo tu prezentuješ bude minimálne podobné ako to, čo som popísal ja v inej téme. Od takýchto veci dávam ruky preč a ak za mnou príde niekto s ponukou na super biznis, tak ho slušne pošlem tam, odkiaľ prišiel.
-
sasenka2031
Amateur
Jeeminenku, take veci tu rozoberate. Uplne nepodstatne. Neviem, nevnimam to, ze tomu venujem nejaky cas. Je to pre mna tak iste ako pobyt niekde na FB. A podobnym komentarom sa uz nebudem vyjadrovat. Myslim, ze aj keby som vybrala 100 000 dolarov a ukazala vam print screen, tak by ste neuverili a vase otazky by boli znova len nejake zcestne....
Ja som nikde nepísal, že musiš vyberať milióny, ale spýtal som sa, že koľko očakávaš od vkladu... A to že takým veciam nevenuješ pozornosť tu nepíš prosímťa, nieje to robota, ktorú človek robí z presvedčenia, je to robota pri ktorej si človek premyslí koľko zarobí vzhľadom na čas a prácu
Takže je úplne nepodstatné či zarobím 100€/mesiac za 1-hodinu času denne alebo pri tom budem musieť tráviť 5-hodín denne? To je podľa teba nepodstatná vec? Ešte ma tak napadla jedna vec. Máš pocit, že tu na fóre na to niekoho nahovoríš a dotiahneš ho do toho echt super biznisu? Na to môžeš zabudnúť. Tém ohľadom tomuto podobných biznisov tu je niekoľko a neverím, že by sa taký hlupák našiel, aby sa do toho pustil a platil za nejaký štartovací balíček, ktorý mu zabezpečí zárobky.
-
sasenka2031
Amateur
Tak prvy vyber by som chcela urobit asi ked budem mat tych 10 000 dolarov, potom si budem vyberat uz mesacne. Neviem presne kolko, neviem ako sa to cele rozvinie dovtedy, to je tazko teraz povedat. A fakt neviem povedat kolko casu tomu venujem, ja to fakt tak nevnimam. Nemam sajnu. A este neviem kto pisal, ze za ten cas by zarobil viac. Ale to je potrebne pozriet sa na to ako na biznis, nie obycajnu pracu. Ked si chce clovek otvorit nejaky obchod napr. tak tiez potrebuje cas na najdenie priestorov, zamestnancov, povoleni...potrva mu to dva mesiace a este nic nezarobil. Dalsie mesiace bude este v minuse, lebo do toho vela vlozil (vyrobky, platy...) Bohuzial kvoli mnohym sklamaniam v MLM sa na to pozera dost kriticky.
Ach jaj, napiš tu rovno, že zatial si v strate, ale sľubujú veľké zárobky a nevypisuj tu len same omáčky, nato tu nikto nieje zvedavy. Niekto ti položí jasnú otázku na ktorú čaká jasnú odpoveď.
Napríklad nikoho tu nezaujíma kedy si chcela urobiť prvý výber, ale koľko dostaneš za tých 1000 dolárov a za aký čas približne. Dvojnásobok, štvornásobok? A za mesiac? 4 roky? Resp. pýtam sa, koľko by si mala dostať, lebo 1000 dolárov je dosť veľká investícia (vzhľadom na to, že sama píšeš, že nemaš nejaký veľký príjem), ktorú by málokto urobil bez toho aby vedel, čo má čakať.
Napríklad nikoho tu nezaujíma kedy si chcela urobiť prvý výber, ale koľko dostaneš za tých 1000 dolárov a za aký čas približne. Dvojnásobok, štvornásobok? A za mesiac? 4 roky? Resp. pýtam sa, koľko by si mala dostať, lebo 1000 dolárov je dosť veľká investícia (vzhľadom na to, že sama píšeš, že nemaš nejaký veľký príjem), ktorú by málokto urobil bez toho aby vedel, čo má čakať.
Ak by si z toho vytiahla 10000, na dalsi den by sa ti hlasilo neskutocne mnozstvo ludi/referalov. Kedze to doteraz nikto nespravil, neukazal, asi sa to neda. Zbytocne lakate ludi na rozpravky, ukazte niekto konecne vysledok a ideme do toho 
-
sasenka2031
Amateur
Tak keby som mohla, tak by som vam tu hodila print screen jedneho chalana po roku prace. Videli by ste tam, ze si vybral 74 006,25 dolarov, ale kedze to nie je moje, bolo by to trestne. Keby ste boli v skupine na FB, tak by ste to mohli vidiet, lebo to tam zverejnil.
PS: Necakam, ze sa niekto z vas do toho pusti
PS: Necakam, ze sa niekto z vas do toho pusti
A opäť bez odpovede. OK, končim s touto diskusiou
aj tak nikam nevedie a tvoje odpovede sú presne také aké ťa naučili poskytovať v MLM a aké som očakával. Tak sa drž a prajem do budúcna veľa šťastia a zárobkov.
-
theBliZZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
Je to trestne zverejnit tu, ale nie je to trestne zverejnit na facebooku?sasenka2031 napísal:Videli by ste tam, ze si vybral 74 006,25 dolarov, ale kedze to nie je moje, bolo by to trestne. Keby ste boli v skupine na FB, tak by ste to mohli vidiet, lebo to tam zverejnil.
-
sasenka2031
Amateur
Tak ked si to zverejnil sam, tak asi nie. Momentalne vsetko co kto da na FB, tak sa na to vztahuje autorske pravo. Kazdy si moze zverejnit co chce, ale ja nemam pravo zverejnovat cokolvek, od inej osoby, pokial to nezdielam, samozrejme...
A on sa zato hanbí, že Ti nedovolí to šupnúť to sem? Keby niekto zarobil len tak na takom niečom 74 litrov tak asi nemá dôvod Ti nepovoliť to zverejniť. Veď je to potenciálne rozšírenie biznisu, či sa mýlim? A BTW printscreeny "výberov", peňazí na rôznych účtov a podobne sú obľúbené u každého affiliate programu a nájdeš ich tam stovky, rovnako so stovkami fiktívnych success story so super vysmiatymi fotkami ľudí.
Bože, ďaľšia téma človeka, ktorý naivne verí, že tu vyhrá boj s veternými mlynmi
Keby títo ľudia radšej robili niečo osožné, možno by bol aj svet o kúsok krajší...
Inak k tomu Facebooku, trepeš hlúposti: "When you publish content or information ... you are allowing everyone, including people off of Facebook, to access and use that information ..."
Mimochodom, čítaš si po sebe? "Nemám právo zverejňovať" ... "pokiaľ to nezdieľam, samozrejme" - vieš mi vysvetliť rozdiel medzi zverejňovaním a zdieľaním?
Inak k tomu Facebooku, trepeš hlúposti: "When you publish content or information ... you are allowing everyone, including people off of Facebook, to access and use that information ..."
Mimochodom, čítaš si po sebe? "Nemám právo zverejňovať" ... "pokiaľ to nezdieľam, samozrejme" - vieš mi vysvetliť rozdiel medzi zverejňovaním a zdieľaním?
Najdojímavejšie sú príbehy ľudí z MLM typu "Začínal ako smetiar (prípadne niekde drhol hajzle alebo riad) a dnes mu chodí na účet každý mesiac 100-tisíc € (čím viac tým lepšie)". Potom nasleduje obrázok vysmiateho týpka, ktorý sedí, prípadne sa opiera o svoje nove Bentley Continental GT2 a v pozadí je obrovská villa kaštielovitého typu.