P/V: Oblečenie: adidas, venum, surplus, PitBull

Predaj, výmena a darovanie tovaru alebo služby...
neto
Darca
Darca

P/V: Oblečenie: adidas, venum, surplus, PitBull

Príspevok od používateľa neto »

Čaute, predám oblečenie, minimálne používané, predávam kvôli tomu, že väčšina z nich mi je buď malá, alebo sa mi už prestali páčiť. Bol som na nákupe nových hadier, a tieto mi po upratovaní len zavadzajú ...

Tu je zoznam:
1. Nike kraťase, sú dosť krátke, bez podšívky, bez vačkov, veľ. L - ani raz som ich nemal na sebe, bol to dar - cena 9€
2. Bunda adidas, oblečená asi 3 krát, veľkosť L, materiál vrch bavlna, vnútro polyester, pôvodná cena 99€, teraz 60€
3. Kapsáčové nohavice Surplus, oblečené dva krát, veľkosť L, cena 24€´, sú dosť širokého strihu
4. Tričko Venum MMA, veľ. L, je užšieho strihu, bol to dar ktorý doteraz ležal v skrinke, je mi dosť malé... 17€
5. Tričko Venum, veľ. L, nosené veľmi málo, cena 17€
6. Hrubý sveter doberman, veľ. L, je mi malý, nosený jednu zimu, cena 25€
7. Tepláky Pitbull, veľ. XL, toto bol tiež dar, tu zase opak, sú mi dosť veľké, mal som ich raz a aj to sa mi podarilo ich zodrať na jednej nohe, viď. foto...
8. Tričko s dlhým rukávom Protest - veľ. XL, už sa mi nepáči, pôvodná cena 30€ , teraz 9€. Nosené málo, doteraz bolo také dokrčené v skrini...

Predávam aj mimo fóra, v prípade záujmu viem poslať aj rozmery na požiadanie. Možný osobný odber, dobierka, alebo platba vopred na účet - lacnejšie poštovné. Ak bude treba viacej foto, urobím.

-- 06 Júl 2012, 12:35 --
Čierne tričko Venum so znakom Venum predané, ostatné aktuálne. Možná dohoda.

-- 12 Júl 2012, 2:47 --
Druhé tričko Venum a bunda adidas tiež predané mimo fóra. Ostatné aktuálne.

-- 18 Sep 2012, 15:22 --
Z horných vecí aktuálne ešte:

2. Bunda adidas, oblečená asi 3 krát, veľkosť L, materiál vrch bavlna, vnútro polyester, pôvodná cena 99€, teraz 60€
3. Kapsáčové nohavice Surplus, oblečené dva krát, veľkosť L, cena 24€´, sú dosť širokého strihu
6. Hrubý sveter doberman, veľ. L, je mi malý, nosený jednu zimu, cena 25€
7. Tepláky Pitbull, veľ. XL, toto bol tiež dar, tu zase opak, sú mi dosť veľké, mal som ich raz a aj to sa mi podarilo ich zodrať na jednej nohe, viď. foto...
8. Tričko s dlhým rukávom Protest - veľ. XL, už sa mi nepáči, pôvodná cena 30€ , teraz 9€. Nosené málo, doteraz bolo také dokrčené v skrini...

Pridané nové veci:
1. Tričko Hilfiger s potlačou na chrbte: veľ. M, žiaľ nesadla veľkosť: dĺžka: 64cm, šírka 52cm. Cena je 16€
2. Tričko Hilfiger: miere nosené veľ. M, ale taktiež je mi už malé : dĺžka: 69cm, šírka: 52cm. Cena je 7€.
3. Mikina EA7 Armani, je čisto nová, objednaná z ebayu.. Žiaľ nesadla mi veľkosť, je mi malé na dĺžku.Inak je mikina veľmi pekná, veľkosť je L, rozmer je: dĺžka - 65cm, šírka - 62cm, dĺžka rukáva od krku - 80cm. Cena 40€.
4. Mikina Ed Hardy , kupovaná v Anglicku, žiaľ už je mi malá na dĺžku. Je nosená. Inak je mikina veľmi pekná a vo veľmi dobrom stave, veľkosť je L, rozmer je: dĺžka - 63cm, šírka - 57cm, dĺžka rukáva od krku - 78cm. Cena 26€.
5. Plavky Nike, veľ. M. Cena je 8€.
6. Nová košeľa Hilfiger, veľ. XL-Slim. Cena 20€.

Pri odbere viacej vecí možná dohoda. Možná výmena za rifle G-star z rady 3D arc (32/34 veľ. ), alebo za značkové pánske hodinky na ruku ( najl. Hilfiger, Lacoste, Armani ) Doplatky +/- podľa dohody...

Predávam aj mimo fóra.
Prílohy
IMG_6270.JPG
IMG_6267.JPG
IMG_6282.JPG
IMG_6275.JPG
IMG_6276.JPG
IMG_6277.JPG
IMG_6278.JPG
IMG_6284.JPG
IMG_6279.JPG
IMG_6280.JPG
IMG_6273.JPG
IMG_6274.JPG
1.
1.
1.
1.
2.
2.
3.
3.
3.
3.
4.
4.
4.
4.
5.
5.
6.
6.
Naposledy upravil/-a tacosi v 18 sep 2012, 15:55, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: zmena prefixu
ArAsHiD
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: P/V: Oblečenie: adidas, venum, surplus, PitBull

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

To tričko Hilfiger veľkosť M mierne nosené znamena čo, koľko krát bolo cca prané?
neto
Darca
Darca

Re: P/V: Oblečenie: adidas, venum, surplus, PitBull

Príspevok od používateľa neto »

Predané mimo fóra, môžete LOCK
Zamknuté