Som radsej s kamaratmi

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
josh26
Novice
Novice

Som radsej s kamaratmi

Príspevok od používateľa josh26 »

Sme s priatelkou dva a pol roka a v poslednej dobe mi neustale vycita, ze spolu travime malo casu. Moj predchadzajuci vztah skoncil kvoli tomu istemu problemu. So sucasnou som spokojny a nechcel by som uz menit. Je sikovna, v posteli vsetko funguje a v ramci moznosti je aj mudra. Mrzi ma, ze to prisem, ale z mojho pohladu je aj tak tupa. Stretli sme sa na vyske, nie na tej istej fakulte, ja som studoval technicku oblast, kde boli tak dokopy dve muzatky. Najradsej by tom lovil tam, ale nebolo co. No a prave s ludmi podobne prudko technicky naladenymi mi je najlepsie. Zo zaciatku nebol problem jej venovat vela casu. No teraz si to vyzaduje viac a viac vynalozenej namahy. Ked som cely den v praci, tak sa musim velmi premahat ist domov a pocuvat, reagovat na veci ktore ma moc nezaujimaju. Chcem vypnut, tak uprednostnym sport, ci pivo s chalanmi. Mame aj spolocne zaujmy pri ktorych travime spolu cas, no ide o skupinove aktivity a to ona nepovazuje za spolocne straveny cas lebo sa nevenujem vyhradne jej. Pamatam si ze mama neustale toto iste vycitala otcovi, nerad by som to dotiahol tam kde oni, ale co s tym?
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Som radsej s kamaratmi

Príspevok od používateľa SRneC »

Nech si zvyka, dospeli ludia niesu siamske dvojcata. Kazdy ma svoje povinnosti a zaujmy. Zvaz kolko volneho casu jej mozes/chces venovat, oboznam ju s tym a jednoducho sa s tym musi zmierit alebo sa rozidete ak to nezvlada.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

1. ...ženy sú vo všeobecnosti tupé...s tým sa treba zmieriť...všetky sú v porovnaní s mužmi jednoducho tupé...len niektoré viac a niektoré menej...
2. ...vo všetkom treba nájsť rovnováhu...musíte spolu tráviť nejaký čas spolu iba vy dvaja, ale tak isto každý človek potrebuje to svoje...má svoje záľuby, koníčky, ktoré chce robiť sám a nepotrebuje aby mu niekto pozeral cez plece a furt sa ho na niečo vypytoval a znervózňoval ho...

...takže v konečnom dôsledku je to na vás...so SRnCom súhlasím, ale zase pozor na to, aby ste nedopadli tak, že si každý zalezie do svojej izby a zídete sa až večer v posteli...ak vôbec...to potom nie je vzťah, ale spoločné bývanie...musíte sa porozprávať a určiť si hranice...ak nikto z vás nebude ochotný ustúpiť tomu druhému, tak bohužiaľ...
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

O svojej frajerke tvrdis, ze je tupa a volny cas travis radsej na pive s kamaratmi. O com to je ?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Z akého dôvodu si teda s ňou, keď si radšej s kamarátmi? Čo na nej vidíš?
josh26
Novice
Novice

energy o svojej priatelke tvrdim ze je tupa z mojho pohladu. Ona ma vedomosti a prakticke znalosti z oblasti ktore mna vobec nezaujimaju. Ako skoro kazda zena, na prvom mieste ma vztahove konstrukcie, aby mala jasny prehlad kde sa co deje a patricne ma o tom informuje a caka interakciu.

brm, pritahuje ma a mam ju rad. Zo zaciatku vztahu bolo velmi lahke sa jej venovat a prejavovat uprimny zaujem. Len teraz ked sa uz ako tak pozname, to funguje kusok inak. Mam pocit ze ma nicim nemoze prekvapit a ja vela krat uprednostnym cas straveny s kamaratmi, knihou, potiahnem to dlhsie v praci, sport, ci to pivo. Jednoducho, cas s nou ma uz nelaka, hoci ju mam rad, a ona si je toho dobre vedoma a ziada napravu.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Stereotyp darmo. Ten pride asi do kazdeho vztahu. Rob si svoje, co ta bavi. Na niekoho to pride po roku, inemu dvoch, inemu po mesiaci.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

tak.. kym bude ochotna znasat takyto "zivot" s tebou, uzivaj si teple jedlo, postel, oprate a vyzehlene pradlo
.
a ked ju to prestane bavit, poblazinis hlavu inej, slubis jej pekny zivot.. a kym ta zisti o co ide, mas dalsie 2-3 rocky v suchu:)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

josh26: Tvoj problém sa volá nedostatok porozumenia a tolerancie. Dvaja ľudia samozrejme nemôžu mať na 100% rovnaké záujmy, no vždy je tam nejaký prienik množín a pokiaľ chceš dať veci do poriadku, tak sa musíš naučiť prejavovať záujem a skúsiť jej hovoriť zasa o Tvojich záujmoch. Musíte sa spolu proste naučiť komunikovať aj mimo spoločnosti. Hovoril si, že spoločné aktivity máte - to je dobré, to sa dá použiť ako základ. Tak na tom stavaj.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Aj tak si myslím, že je tupá. To ma dostalo. :lol:

Keď je tupá, tak čo už. Nájdi si chlapa, s tým ten relax pri pive a športe budete môcť absolvovať spoločne.
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

josh.....ty si cely tupy jak korcula. Netrap tu babu a rozidte sa. Ak si ju riadne nevazis, nie je o com.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

podla mna tvoj problem je v skutocnosti jej problem, a teda ze ona nema zaujmy a jediny jej zaujem si ty...
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

bolo by ti lepsie bez nej? ak ano, ukonci to, ak nie, rob s tym nieco lebo o nu skor ci neskor prides (uz len tento fakt by ta mal motivovat)...
josh26
Novice
Novice

No, veci sa vyvinuli tak, ze sme sa dohodli na tom, ze lepsie to bude ukoncit. Mne lepsie bez nej nebude, ale jej ano, nebude sa trapit. A ja si snad najdem zenu, ktora ma bude uprimne zaujimat nie len prve dva roky vztahu, inak to zase padne na tom istom :aasmile10:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

josh26, po prečítaní všetkých príspevkov som fakt rada, že ste spolu dospeli k takému záveru, ako ste dospeli. Lebo fakt som nevedela, či mám viac ľutovať teba alebo tú babu, o ktorej vyhlásiš, že je múdra vrámci svojich možností, ale aj tak tupá. To už čo je? Kde je úcta a rešpekt voči druhej osobe? Myslím, že to takto bude oveľa lepšie a ty si môžeš ešte užívať pivo a fucik s kamošmi...
josh26
Novice
Novice

bolek, na tomto fore som si prvy krat ,,vyslovil", ze nie je z najmudrejsich, mna sameho to mrzi, ale nechcel som to zmakcovat a dovoli to, aby zanikla podstata problemu medzi riadkami. Voci nej som nikdy neprejavil despekt. Posledne mesiace som si vzdy naplanoval dva spolocne stravene vecery pocas tyzdna (pasivne travenie casu nepocitam - pozeranie filmu), ale cas kde sa jeden druhemu venujeme, no aj tak nestacilo. Keby reagujem na jej poziadavky pocet vecerov zvysit, musel by som sa premahat, ergo bolo by to docasne a hlavne neuprimne. A asi som pre teba vyznel ako typicky stamgast, ale na tom pive som raz do tyzdna :) inak tie vecery vyzeraju tak, ze dva z nich venujem skupine ludi s ktorymi vedieme vyskum, jeden venujem sportu a jeden sebe. Cize venovat sa viac priatelke by znamenalo: nestretavat sa s kamaratmi; nevenovat sa vyskumu; nesportovat alebo sa nevenovat sebe. Hocico z toho by pe mna znamenalo privysoku dan, bohuzial.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

josh: chápem, že to asi vyznelo tvrdšie, ako si chcel a ja ti to nechcem vyčítať, len konštatujem, že to asi aj tak viedlo k zániku a že to bolo asi správne riešenie. Inak priateľka nemala žiadny okruh známych alebo partiu báb, s ktorými by si vyšla von alebo nejaké vlastné aktivity?
josh26
Novice
Novice

bolek,pocas prechadzajuceho vztahu zaniklo vela jej prietelstiev, lebo cas travila vylucne s priatelom, u mna takto vztahy nefunguju. Zo zaciatku som obmedzil vela inych aktivit, ale napokon sa vraciam ku staremu rezimu. Cize ona chcela byt hlavne so mnou a vynimocne ist sadnut s kolegami. A tiez sportuje, ale rano, lepsie tak funguje pocas dna, cize tie vecery ma volne a ja som zase viazany na cas treningu, nemozem to presunut na rano.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

Grim napísal:1. ...ženy sú vo všeobecnosti tupé...s tým sa treba zmieriť...všetky sú v porovnaní s mužmi jednoducho tupé...len niektoré viac a niektoré menej...
2. ...vo všetkom treba nájsť rovnováhu...musíte spolu tráviť nejaký čas spolu iba vy dvaja, ale tak isto každý človek potrebuje to svoje...má svoje záľuby, koníčky, ktoré chce robiť sám a nepotrebuje aby mu niekto pozeral cez plece a furt sa ho na niečo vypytoval a znervózňoval ho...

...takže v konečnom dôsledku je to na vás...so SRnCom súhlasím, ale zase pozor na to, aby ste nedopadli tak, že si každý zalezie do svojej izby a zídete sa až večer v posteli...ak vôbec...to potom nie je vzťah, ale spoločné bývanie...musíte sa porozprávať a určiť si hranice...ak nikto z vás nebude ochotný ustúpiť tomu druhému, tak bohužiaľ...

povedz to svojej mame, ti da dobre cez papulu;-)
apr, kolko nobeloviek si uz dostal?

(SS)
...tebe by som dal po papuli...čo ty vieš o mojej rodine? O mojej mame? Serie ťa, že si o ženách myslím toto? Máš na tom svoj podiel viny...si jednoducho TUPÁ o čom svedčí aj tento tvoj príspevok... [Grim]

- co nemoze prezit tvoje mizerne ego?;D
resp, iba primitivny tupec generalizuje ... ved ty svojimi zvastami urazas vsetky zeny, vsetky matky - nie len svoju, ale aj moju, kto ti dal na to pravo? kto si ty? co si v zivote dosiahol? ... tela

a detto, ludia ktori nezvladaju a vyhrazaju sa ostatnym diskuterom fyzickym nasilym, nemaju co na pod diskusiach hladat
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

josh26 - aká má tvoja (ex)partnerka záujmy ?
ithory napísal:povedz to svojej mame, ti da dobre cez papulu;-)
Mne už mama cez papuľu nedáva, ale keď sa jej spýtam, že prečo fandí a podporuje Fica, tak ma zahriakne že som ešte mladý a že tomu nerozumiem. :)
Takže môžme vidieť že je múdra, ale aj ... nie nechcem to napísať. :)
Napísať odpoveď