Sluchatka do 30 eur
Sluchatka do 30 eur
Zdravim, doteraz som mal Sound Magic PL21, ktore boli celkom dobre no prestalo mi jedno sluchatko hrat a ked som dal reklamovat napisali mi ze uz nemaju novy kus a stare sa nedaju opravit. Takze si mam vybrat nieco z ich obchodu, jedna sa o http://talkive.sk/ za podobnu cenu. Ktore sluchatka by ste teda poradili z toho obchodu do tych 30 eur ? Samozrejme by sa jednalo znova o stuple, idealne aby dobre sedeli a hudbu pocuvam napr. Rock, Pop, Rap, Dubstep atd.
Re: Sluchatka do 30 eur
Doplať 10 eur a zober Sony MH1C, v tejto cenovej hladine nič lepšie nenájdeš
-
Ryan Giggs
VIP
Ak sa zmieris s nie prave najpraktickejsim kablom, zmieris sa s urcitim kompromisom v kompatibilite a vies naskrabat dalsich 10 eur, tak plati co pise kolega vyssie. Sony MH1C. Ich zvuk je na urovni 100+ eurovych spuntov.
ok teda tak dajme tomu ze by som ich zobral. Ale problem je ze ja mam Nokia 5530 no a s tym to asi nebude moc kompatibilne, cize bude treba dokupit este nejaku redukciu ? a este otazka, ako dobre sedia v uchu ? lebo budem s nimi chodit do skoly a nemam rad ked mi stale vypadavaju z ucha.
Preco by to nebolo kompatibilne, pozeram ze telefon ma klasiku 3,5 jacka tak nevidim problem.
no to sice ano ale tie sluchatka maju Konektor: 3,5 mm CTIA no a to ctia neviem ci pojde aj u mna
-
Ryan Giggs
VIP
Zalezi aky protokol podporuje ta nokia. Bude stacit akakolvek jack predlzovacka alebo zafixovat stredne tlacidlo.
a kde v Bratislave sa da kupit nejaka 5 cm predlzovacka. Co som pozeral tak su len nad 1 meter a to je blbost.
-
dobi235
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
to by aj mna zaujimalo lebo nedavno som si kupil MH1 lebo so mal x10i.. ale kupil som si xperiu S takze musim mat fixnute to tlacitko a moc dobre to nevyzera 
este by ma zaujimalo na akej su asi urovni Sennheiser CX 280, napr. oproti Sound Magic PL21 alebo Sony MH1C ?
-
Ryan Giggs
VIP
PL21 su o čosi lepšie ako CX280. MH1C su oproti obom uplne ina liga. Už som to pisal vyššie, su na urovni 100 a viac eurovych špuntov.
No tak zobral by som tie Sony MH1C ale kde teda zohnat tu jack predlzovacku nejaku kratku ( do 5 cm ) ?
// nasiel som zatial taketo nieco : http://www.hifisluchadla.sk/sluchadla/e ... rt-adapter
bude to potom fungovat ?
// nasiel som zatial taketo nieco : http://www.hifisluchadla.sk/sluchadla/e ... rt-adapter
bude to potom fungovat ?
-
Ryan Giggs
VIP
Teoreticky by to malo fungovať.
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nebudem zakladať novu tému dúfam že ma neukameňujte. Neviete mi povedať aké náhradné gumky sa dajú kúpiť na tie MH1? Lebo tie originálne čo som dostal k nim mi v ušiach vôbec nedržia 
-
Ryan Giggs
VIP
Z ebay za cca 3 dolare pasuju nahradne nastavce k Vsonicom a MEElectronics. To su tie o ktorych viem urcite. Alebo pohladaj doma od akychkolvek inych spuntov ci nepasuju, resp. pytaj sa znamych ci sa im nieco nepovaluje doma.
Zdravím, použijem túto tému, rovnako zháňam štuple okolo 30-50 eur. Všade vychvaľujú MH1C. Nenašiel som moc info ohľadom kompatibility... Používam sandisk Sansa prehrávač. bude to fungovať?
Ešte ma napadli Jays a-Jays Three
Ešte ma napadli Jays a-Jays Three
-
Ryan Giggs
VIP
S Clipom by mali byt kompatibilne mh1c.
a-jays sa neoplati kupovat. Jednak su zvukovo aj vo svojej cenovej davno prekonane (MH1 su uplne ina liga), ale hlavne ten kabel za vela nestoji.
Je kopa lepsich moznosti ako a-jays Vsonic VC02, Hifiman RE0...
a-jays sa neoplati kupovat. Jednak su zvukovo aj vo svojej cenovej davno prekonane (MH1 su uplne ina liga), ale hlavne ten kabel za vela nestoji.
Je kopa lepsich moznosti ako a-jays Vsonic VC02, Hifiman RE0...