Let's playe

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Let's playe

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

prestať točiť je najlepšia rada akú môžeš dostať
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Chces radu ? Cvicit, cvicit a cvicit. Natoc aspon 100 videi. Nemusia to byt 30 minutove. Staci kratsie do 10 - 15 minut. Alebo natoc dlhsi segment a povyberaj z toho len tie zaujimave sceny. Po urcitom case by si sa mal zlepsit aj s vyjadrovanim.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ten skyrim ma dostal :lol: ten zaciatok :D vydrzal som minutu
je to zle, trapne, ale tym, ze to myslis vazne, je to az smiesne :D
skus sa uberat touto cestou, lebo tie vážne serious veci ti nejdú
to uz je fakt lepsie toto

pozri si to a nechaj sa inspirovat, on to berie od zaciatku s humorom a preto sa to aj da pozerat a celkom sa aj zasmejes
/moje oblubene 3:10-4:20/
karola.p
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa karola.p »

Ja vie.to všetko čo ste tu pomenovali je pravda ale pls ked dám nové video tak pls si ho pozrite a ohodnodte na tomto fore
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

karola.p:

kašli na nejaký let's play, načo ti to je, neriaď sa tým trendom a ak tak neviem daj si hlasové cvičenie lebo komentár v skyrime mi prišiel ako úvod do kariéry nového hiphopového sídliskového sna + tak zavraždiť názov hry som dávno nevidel :smt033

a ako hovorí kolega vyššie, Kubajzom sa nechaj inšpirovať, jeho videá som pozrel už asi dva-krát a dávno som sa tak dobre nebavil, kubajz je pán :smt033
karola.p
Light Expert
Light Expert

ok.svoj starý kanál som nechal a vytvoril som si nový.mám už aj nový mikrák a kvalita hlasu je lepšia ale pri prvom videi ne každému prehrá zvuk lebo som to natáčal v 3D formáte a zabudol som nato.tak si pls pozrite aspon to druhé video.a ináč ak by niekto chcel nejaké logo tak mu ho z radostou spravím
moj nový chanel:
http://www.youtube.com/craftymanus
kutlo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutlo »

mna by zaujimalo ci mas tie hry vlastne kupene...
btw co ja viem pozrel som si tak 5 minut z toho minecraft-u a co ja viem nechytilo ma to.....nemas o com rozpravat,napr 2 krat si sa predstavil a tak.....
plus takychto "letsplayerov" je fura na yt takze ak sa chces presadit tak musis robit nieco vynimocne hrat dobre neznamejsie hry alebo dobre komentovat v tvojom pripade neplati ani jeden z bodov...
inak vela stastia s touto cestou letsplayera :D
karola.p
Light Expert
Light Expert

ok ja len nie som skusený a i tak na začiatku som vravel čo by som chcel do budúcnosti točiť napr. vravel som že chcem modovaný minecraft točiť ako nejaké parkour mapy alebo tekkit a aj som rozmyšlal na slender wolfovi že natočím ta nejaké tutorialy na photoshop a iné programy.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

mne sa paci ze ani nevie povedat svoje meno, tak rychlo povytvaral kanal ze si to ani nezapamatal :D
karola.p
Light Expert
Light Expert

a ked už tak tak nemám kúpený lebo nemám na to peniaze ale aký je rozdiel medzi kupeným a stiahnutým
kutlo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutlo »

ak by nahodou si zozal zrazu nejaky uspech tak hry musis mat kupene aby ti nezrusili kanal a potom musis mat aj povolenie na konkretne hry od machinimy myslim ;)
karola.p
Light Expert
Light Expert

ok ale ja si neviem kupit minecraft pretože ja nemám učet a ak dobre viem tak minecraft si musím kúpiť len cez minecraft.net.keby ste vedeli nejakú stránku kde predávajú originálny minecraft tak ptm mi ju pls dajte.pls dajte

//autoeditácia príspevku (17 Jan 2013, 21:32)
AAešte prosím dávajte mi nejaké rady že čo mám točiť ked sa Vám minecraft nepáči.mám dosť výkonné PC tak mne zvládne najnovšie hry a pls nejké fakt dobré rady
metaliceklp
Novice
Novice

Príspevok od používateľa metaliceklp »

Aj ja by som si rad spravil reklamu tak som sa rozhodol to dať sem

Tu je moj YT http://www.youtube.com/user/MetalicekLP/videos?view=0
A tu posledné video http://www.youtube.com/watch?v=AsQBe84E_4I

Nemám kvalitné videa ;) viem hladám tu len pomoc
karola.p
Light Expert
Light Expert

cawte.bol by som rád keby ste si pozreli moje nové video z far cry 3.
tu je link
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

nechcem zbytocne kritizovat, ani jedno z video som vsak nevdrzal pozerat do konca, obaja (aj karola.p aj metaliceklp) rozpravate od veci, nudne a situacie ktore vzniknu bud premlcite alebo sa zane ospravedlnite (namiesto aby ste vyuzili potencial o nich porozpravat)

tak a teraz k veci - viete tu niekto poslat nejake kvalitne "let's play" video? lebo ja vidim len veci ktore sa nepacia mne a ktore by som spravil inak ale mozno by som zozal este viac kritiky - takze nejaky lets play etalon by sa nenasiel?
karola.p
Light Expert
Light Expert

vieš ja viem tie prvé dve party na farc cry budu celkom nudné pretože sa tam nedá o čom vobec kecat ale ten tretí part by som už chcel obohatiť hodne
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

javatar napísal:tak a teraz k veci - viete tu niekto poslat nejake kvalitne "let's play" video? lebo ja vidim len veci ktore sa nepacia mne a ktore by som spravil inak ale mozno by som zozal este viac kritiky - takze nejaky lets play etalon by sa nenasiel?
Napriklad
//na vysvetlenie: absolutne ma nebavia videa kde hrac pomaly komentuje svoj pomaly postup hrou, chce to nieco dynamicke, nie dlhsie ako 10 minut a vyjadrujuce zaklad hry. Na ostatne su potom presne popisany videonavody (s cislom levelu, atp.)
karola.p
Light Expert
Light Expert

keby to niekoho zaujímalo mám aj druhý part už na far cry 3

//autoeditácia príspevku (26 Jan 2013, 21:18)
Mám tretí part na yutube ak by to niekoho zaujímalo.tu je link

//autoeditácia príspevku (27 Jan 2013, 17:42)
ak by to niekoho zaujímalo tak mám natočený mod na minecraft
link:
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

karola.p napísal:keby to niekoho zaujímalo mám aj druhý part už na far cry 3

//autoeditácia príspevku (26 Jan 2013, 21:18)
Mám tretí part na yutube ak by to niekoho zaujímalo.tu je link

//autoeditácia príspevku (27 Jan 2013, 17:42)
ak by to niekoho zaujímalo tak mám natočený mod na minecraft
link:

pozrel som ten tretí part...ono vieš, človek to musí mať v krvi, dostane mikrofón a dokáže baviť davy, nie každý to má, ja hlavne neviem pochopiť, prečo každý robí let's play, sú to len starosti a zarobiť na byt, auto s týmto určite nie..
možno ak by si sa aj ty pri tom bavil, každý, kto robí dobrý let's play sa aj baví v tej hre, počuť to, že sa smeje a tak atď...mne tie reči, že cigáni, cigánska babka, marihuana a neviem aké perličky tam boli neprídu vtipné, pár príspevkov hore ešte je link na cca 5minutový let's play a na tom som sa zabavil, má to nápad a aj keď to je krátke zabavil som sa..kašli na let's play, v živote sú aj dôležitejšie veci, namiesto toho sa napríklad uč a budeš mať lepší štart do budúcnosti :smt033
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

njn. mna zabavili len "cigani", "ciganka mi predala tuto 9milimetrovku" a 15sekund na to som to vypol.
Ako Gothar pise.
Bud rob cisto walkthrought, alebo vyber vtipne situacie a postrihaj ich. Nemusis do toho ani moc kecat. Nekecaj vobec, ak sa nevies uvolnit, alebo si vypi :D
Napísať odpoveď