Dobra stranka je http://tip-sport.com , tipy zdarma na facebook etc.rajculko napísal:Zdravim, chcem sa opytať, či niekto nepozná nejakú dobrú stránku, alebo nejaký dobrý zdroj na fixed tipy alebo od niekoho od koho kupujete ? Ak niekto poznáte/obchodujete s niečim takymto tak ma kontaktujte do správy, bol by som ochotny sa s niekym aj skladať na nejake tipy a podobne. Ďakujem
Stavkovanie
Re: Stavkovanie
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ano az na to ze vacsina tipov im aj tak nevysla
-
hojko
Site Admin
marco5811: To je ozaj skvela stranka, poslednych 15 tipov a vyslo im len 6 tipov. Idealne na prerobenie vela penazi.
Hojko a Silmer: Jenomže ty tipy na te strance tip-sport.com maji vetsinou hodne vysoke kurzy a analyzy maji smysl...
Urcite se da najit stranky kde budou tipy s kurzy 1,2 a vetsina tipu bude vyhravajicich:) Ale samotny fakt , ze jim tam vyslo dost tipů s kurzy kolem 3,00, a ze ta stranka je zdarma a kazdy tip dostanes i na svuj facebook profil, tak mi to neprijde vubec spatne.
Jinak jestli hledas tipy s kurzy kolem 1.3, pak nepotrebujes stranku s tipy
Urcite se da najit stranky kde budou tipy s kurzy 1,2 a vetsina tipu bude vyhravajicich:) Ale samotny fakt , ze jim tam vyslo dost tipů s kurzy kolem 3,00, a ze ta stranka je zdarma a kazdy tip dostanes i na svuj facebook profil, tak mi to neprijde vubec spatne.
Jinak jestli hledas tipy s kurzy kolem 1.3, pak nepotrebujes stranku s tipy
-
Sagittarius
Guru
Pozrel som to a z posledných 15 zápasov nebol ani jeden nad 3,00 a asi polovica bola pod 2,00.
Sagittarius: Aha tak to se omlouvam..ja jsem se tam dival drive a pamatuju si ze tam bylo par analyz s kurzy kolem 3,00...Jo no, jeto sport, ne vzdycky to vyjde..Pro me je dulezite ze to je zadarmo a ze to ma hlavu a patu
caute, podelim sa so vcerajsim tiketom 
//tip som dostal od nejakeho manika - co dealuje s tymito "fixed tipmi" - sam neviem ci a ako mam tomu verit, ale tak tip som mal zadarmo tak potesilo...
// Na sobotu ma dalsie 2 tipy - tak ak by niekto mal zaujem mozme sa poskladat - ak by to aj bola hlupost nech trosku usetrime na svojej blbosti
takze ak mate niekto zaujem tak SS
//alebo mi to prosim vyhovorte - ze to bola iba nahoda
nemozem si pomoc ale laka ma to, asi sa potrebujem popalit
)
//tip som dostal od nejakeho manika - co dealuje s tymito "fixed tipmi" - sam neviem ci a ako mam tomu verit, ale tak tip som mal zadarmo tak potesilo...
// Na sobotu ma dalsie 2 tipy - tak ak by niekto mal zaujem mozme sa poskladat - ak by to aj bola hlupost nech trosku usetrime na svojej blbosti
//alebo mi to prosim vyhovorte - ze to bola iba nahoda
Sam sebe robis reklamu?myslis ze ti tu niekto naleti na taky ubohy pokus?crymo napísal:caute, podelim sa so vcerajsim tiketom
//alebo mi to prosim vyhovorte - ze to bola iba nahodanemozem si pomoc ale laka ma to, asi sa potrebujem popalit
)
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ja normalne niekedy placem ked na Slovensku niekto dava tieto "dohodnute" zapasy juhoamerickych lig, alebo napr tato nizsia portgalska sutaz
ludska naivita a blbost nema hranice 
Preco ved ked to je dohodnute a niekto ma informacie o tom kto to vyhra tak tam hodi 20 a vyhra 400 
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
este nech mi niekto zadre, ze to nejaky narkobaron z juznej ameriky dohodne zapas a jeho poskok na slovensku predava tip za 10€ tak sa asi fakt postim od smiechu 
Najlepsie na tom je ze to tu davaju taky s par prispevkami 
Dnes sa nedalo odolať Zápasu hviezd KHL. Kurzy na strelcov boli síce nízke, ale stačilo dať na tiket štyroch a už to bolo lepšie. Po 2. tretinách som mal 3/4 a Moziakin dal v 13. sekunde 3. tretiny gól, takže pekný darček k zajtrajším meninám 
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... oIgKCVU%3D
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... oIgKCVU%3D
REAL MADRID - VALENCIA => 2. tím dá gól
STOKE CITY - CRYSTAL PALACE => 1
STOKE CITY - CRYSTAL PALACE => 1
Na ktorej internetovej kancelárii najradšej stávkujete? Či je to úplne jedno čo si vyberiem?
Treba mat ucet na viacerych a to kvoli kurzom, manipulacnych poplatkov a tak. Lepsie su na tom zahranicne.
Caute, chcel by som sa spýtať dá sa založiť účet vo fortune aj priamo v pobočke? Poprípade ako to je s overením účtu keď sa registrujem cez internet. Dakujem za odpoveď 
Ja pri tom neplánujem stráviť pol dňa, aspoň zatiaľ nie, ide mi iba o to, sem tam staviť nejakú malú sumu, nič veľké.heker napísal:Treba mat ucet na viacerych a to kvoli kurzom, manipulacnych poplatkov a tak. Lepsie su na tom zahranicne.
-
Scorpion90
King
bet365, pinnacle sports, betfair ...nic lepsie sa neda najstlukas9206 napísal:Na ktorej internetovej kancelárii najradšej stávkujete? Či je to úplne jedno čo si vyberiem?
-
DanielDevil
Addict
čo by nie, napríklad marathonbet, dobrá ponuka a lepšie kurzy ako konkurencia (väčšinou, betko sa nechytá)