Brigáda v škótsku
Brigáda v škótsku
ahojte . ja by som sa chcel opýtať či niekto nebol v škotsku na brigade na zbere ovocia ,?? lebo ja by som tam chcel ísť s partiou tento rok konkretne na túto farmu : David Mcintyre - Fruit And Vegetable (Producers) in Blairgowrie pretože mi ju odporučil jedne kamarát čo tam bol ale je taký malý problém že tam nechceme ísť cez agenturu lebo to by boli € navyše a to nechceme a preto by sme to chceli vybaviť priamo ... nebol niekto nahodu na tej farme respektíve sa tam tento rok chystá ??? ak sa dá bol by som rád všetkým radám o brigádach v škotsku a najradšej keby tu niekto napísal čo bol na tej farme
ďakujem za vaše odpovede
Re: Brigáda v škótsku
A ten tvoj kamarat si uz nepamata ako tam bolo? 
pameta len mne ide hlavne o to že aby sa tam dostali nový bez toho aby platili agenture potrebuju zohnať niekoho čo tam už bol aby ho pripisal na zoznam keď tam bue posielať prihlašku pretože bez refernecii sa je tam skoro nemožne dostať
A to si fakt myslíš, že sa tu niekto taký nájde?
To je ako keby si sa pýtal: "Nie je tu náhodou niekto, kto bol na dovolenke v Ghane a prespával v Accre v El-Elyon Hotel?"
Ak tam neberú na základe priamych žiadostí, tak máš smolu, musíš ísť cez agentúru....
Ak tam neberú na základe priamych žiadostí, tak máš smolu, musíš ísť cez agentúru....
Pilifo: tvl, takže to ty si bol ten bordelár ktorého vyhodili po 3 dňoch pobytu 
Nie, to som bol ja..