nechala ma...
-
Antichrist
Medium Star
nechala ma...
zdravim...sry za ten sloh ale musel som...pred 2 dnami sa so mnou rozisla moja priatelka...boli sme spolu rok aj 2 mesiace...dali sme sa dokopy hned na prvom stretku...kazdym dnom som ju lubil viac a ona bola do mna blazon uz davno predtym...bola strasne zalaskovana a ja som to tak povediac vyuzival, stale sme boli spolu a ona kaslala na kamaratky lebo chcela byt len so mnou lebo som bol pre nu ako princ...postupom casu som vsak zacal ziarlit a vadila mi kazda malickost a hadali sme sa az nakoniec v septembri to vyvrcholilo tym ze mi dala kopacky...isiel som hned za nou porozpravat sa a bolo zas vsetko po starom...odvtedy sme sa este rozisli asi 3 krat ale furt sme sa dali dokopy...posledne tyzdne som sa vsak snazil byt uz normalny a nevycitat jej kazdu malickost a aj mi to slo...a aj sama vravela ( este minuly tyzden) nech v tom pokracujem...prisiel vsak tento pondelok a ja som ju volal ku nam lebo ja som nemohol prist ale ona nechcela, a nakoniec navrhla aby sme sli teda von...ja som ju aj tak presviedcal az mi nakoniec napisala ze ju to uz proste fakt toto cele nebavi...a povedala mi ze ma nelubi uz od septembra a bola so mnou len z lutosti lebo sa bala o mna...isiel som vecer za nou porozpravat sa ale uz to bola nedobytna pevnost ktora si stala za svojim slovom...ale ked sa to tak vezme ked niekoho nelubis tak sa s nim nedas 3krat dokopy zo slovami lubim ta...mozno mu das 1sancu ale nie este 2 alebo 3 aj ked by to bolo z lutosti...keby mi to povedala este vtedy ze to uz nejde takto mozno pochopim a skusim stym zit ale teraz neviem co si mam o tom mysliet, ked mi davala 4 mesiace falosne nadeje...spravala sa cudne to som videl a aj to chapem, ale neverim ze ma nelubi...pravidelne sme byvali spolu, nevyhybala sa mi, chodili sme spolu na nakupy a mali sme aj pravidelny sex, takze neverim ze to cele len hrala..ani nic nenaznacovala ze to chce ukoncit...ked som jej dnes pisal ci mozme byt aspon kamarati tak ma odbila tym ze ma nechce uz ani vidiet a nenavidi ma...ked som potom napisal jej bratovi ze ako to ona cele bere, odpovedal ze ju to stve ale uz menej ako predtym...neviem ci jej mam dat cas nech vychladne, potom ju znova kontaktovat a navrhnut jej minimalne priatelstvo...alebo sa sama ozve ked jej to cele prejde hlavou ale to si az moc namyslam...poradite mi co mam teda robit?
Re: nechala ma...
Pokial ste sa uz rozisli 4-krat, tak by som neocakaval, ze z toho zrazu vznikne harmonicky vztah. Skor je pravdepodobne, ze kebyze sa aj date opatovne dokopy, tak to zase dopadne rovnako. To, ze ti dala 3krat sancu podla mna nebolo z lasky, skor by som to pripisal ludskej pohodlnosti, zabehnuty "stereotyp" jej vyhovoval, nechcelo sa jej menit veci, ist do stresovej situacie. Ja by som ju nasilu nekontaktoval a nesnazil by som sa ozivovat tento vztah. Tot moj nazor na vec :]
-
Antichrist
Medium Star
lenze ona videla ze to smeruje k lepsiemu a sama mi vravela ze chce zas aby to bolo ako kedysi a nech mi to takto vydrzi co najdhsie
tak neverim tomu ze to cele len hrala na mna po cely cas..
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
a nieje to uz teraz jedno ?? ci to hrala ... alebo nie ?? jednoducho ta prestala lubit ... skusala s tym nieco spravit ..je pekne ze ta pochvalila za snahu ...ale urcite k tebe uz necitila lasku ... mozes jej len pekne podakovat ze to s tebou tak dlho vydrzala ...
A kolko ma rokov 16? Nevnucuj sa,snad nemyslis ze to pojde po stvrty raz. Najdi si inu a budes vysmiaty
-
audiotrack
VIP
za 5 mesiacov sa rozísť 3 či 4 krát? To nemôžeš myslieť vážne že ťa ľúbila. Vy ste spolu prestali chodiť po prvom rozchode, v tom septembri (ako aj píše že odvtedy ťa už neľúbi). Vysvetlenie že je s tebou z ľútosti mi príde úplne dôveryhodné a rozumné.
Súhlasím s audiotrackom.... čím skôr na ňu zabudni.... prestaň na ňu myslieť, hľadaj si niekoho nového. Ak sa ešte teraz dáte dokopy, o pár týždňov sa opäť rozídete... má význam to takto naťahovať?
-
Antichrist
Medium Star
keby mi nepovedala v pondelok ze je koniec tak kedy? o mesiac? o pol roka? o rok? povedala mi ze ma nelubi, ale kludne to mohla mysliet tak ze uz toho ma dost a nechce byt so mnou (takto to povedala doma), tak ma odbila takymto sposobom aby som sa uz o nic nepokusal aj ked mozno este nieco ku mne citi, len sa uz nechce trapit...vsetci si myslite ze to bola len lutost, ale keby ste videli co to dievca robilo od toho septembra tak by ste si povedali ze ma naozaj lubi...pod stromcek na vianoce chcela psa aby som jej kupil ale tak naco ho chcela ked ma nelubila? ked vedela ze sa so mnou aj tak rozide? vzdy som jej pokusil dat vsetko naco si zmyslela a ona ma bude nenavidiet? este aj teraz pred tyzdnom som si kupil retiazku aby som mohol konecne nosit privesok z jej menom ako ona nosila moje...ale nosil som ho len 5 dni a este mi povie ked sme sa rozisli aby som si ho nechal...vzdy sme sa snazili pomoct jej rodine lebo nie su financne na tom najlepsie, odomna vzdy chodila s plnymi taskami ako keby sla z nakupov...kupil som jej toho dost a niekedy mam fakt chut ist ku nim a zobrat jej vsetko, co som jej kupil a ona to len vyuzivala, ked teda vedela ze sa so mnou rozide, ale bolo by mi jej luto lebo by nemala prakticky nic
No, tak si si odpovedal sám. Istú časť vzťahu ťa asi naozaj lúbila a posledné mesiace jej ťa bolo lúto. Plus ťa možno aj využívala aspoň trochu.
Načo by chcela psa od teba, keď ťa nelúbila? Asi preto, že nemala vlastné peniaze na neho. Zmier sa s tým, že nie je všetko tak, ako vyzerá. My ju síce nepoznáme, ale ty sa podvedome snažíš hľadať len to dobré a pekné, lebo ju stále chceš. Uvedom si, že tento vzťah skončil už oveľa skôr, ako pred 2 dňami, keď ti dala kopačky. Dať sa 3-4 krát znova dokopy? Už vtedy bolo isté, že to skôr či neskôr definitívne skončí.
Neboj sa, rok nie je taká doba, aby si sa z toho nedostal. Príde iná.
Načo by chcela psa od teba, keď ťa nelúbila? Asi preto, že nemala vlastné peniaze na neho. Zmier sa s tým, že nie je všetko tak, ako vyzerá. My ju síce nepoznáme, ale ty sa podvedome snažíš hľadať len to dobré a pekné, lebo ju stále chceš. Uvedom si, že tento vzťah skončil už oveľa skôr, ako pred 2 dňami, keď ti dala kopačky. Dať sa 3-4 krát znova dokopy? Už vtedy bolo isté, že to skôr či neskôr definitívne skončí.
Neboj sa, rok nie je taká doba, aby si sa z toho nedostal. Príde iná.
-
Antichrist
Medium Star
pochopim keby mi dala 1 sancu, zas by sa to pokazilo a potom by uz aj kaslala na mna, stala by si za svojim slovom (ako teraz) a bolo by jej to uz jedno co so mnou bude...ale aj ked sme sa rozisli este 3 krat, hned som siel za nou a rozpravali sme sa, ked som videl ze to uz nema zmysel prosit o sancu, tak som sa postavil a siel uz pomaly domov, ale vzdy ma zastavila, pozrela sa na mna, pobozkala ma a povedala lubim ta, spytal som sa jej ci to nie je z lutosti, povedala nie, ze to je z lasky...pritom ma len klamala ak ma teda naozaj nelubila
-
audiotrack
VIP
no hej, mohla, ale nemala by psaAntichrist napísal:pochopim keby mi dala 1 sancu, zas by sa to pokazilo a potom by uz aj kaslala na mna, stala by si za svojim slovom (ako teraz) a bolo by jej to uz jedno co so mnou bude...
-
Antichrist
Medium Star
psa ani nema lebo jej to nedovolili nakoniec 
-
vonjose
Expert
Ty si bol ten pes.
Zvyčajne sa ľudia od lásky tri krát rozídu.. What the fuck ? 3 mesiace ešte s tebou bola, trocha ťa využil a zatiaľ si narazila niekoho nového.
Zmier sa s tým, skoč s kamošmi na pivo a za pár mesiacov je život opäť krásny.
Zmier sa s tým, skoč s kamošmi na pivo a za pár mesiacov je život opäť krásny.
chcela mat pravidelny sex, tak to robila s tebou
na obzore sa crta niekto novy, tak ta poslala k vode
ziadna veda, nic v tom nehladaj
na obzore sa crta niekto novy, tak ta poslala k vode
ziadna veda, nic v tom nehladaj
-
Antichrist
Medium Star
tak zistoval som pravdu a v anonymite som si s nou pisal
a zistil som ze lubi druheho
sice spolu nechodia ale predsa
som zvedavy ci to bude jej dalsi vztah cez net ako vsetky predomnou a ani raz sa neuvidia
alebo naopak
co uz zivot ide dalej
ked som sa jej pytal v pondelok ci ma druheho povedala ze nie...a pisala potom ze ma nenavidi a nechce ma ani vidiet...skor si myslim ze ona nema gule byt so mnou kamaratka, po tych klamstav co mi narozpravala a nevedela by sa mi pozriet ani do oci tak ako v pondelok ked sme boli spolu
nemyslel som si toto fakt o nej 
-
TommyHot
Addict
Jedna z mala veci, ktore mozes zene verit, je prave to, ked ti povie, ze ta nelubi... hladat v tom cokolvek ine nema vyznam...
Zbabelým ženám je však niekedy jednoduchšie povedať chlapovi, že ho už neľúbi, ako keby mu mala povedať, že ho s niekym podviedla, resp. má vyhliadnutého niekoho iného.
-
Antichrist
Medium Star
tak mne sa zdalo, ze sa zaujima o druheho uz davnejsie
ked som sa jej nato pytal, tak vzdy to nejak zahovorila a potom som tomu nevenoval uz pozornost a veril som jej
ale teraz ked tak nad tym rozmyslam tak moje podozrenie bolo zrejme spravne...sice nechapem preco sa so mnou tahala este 4 mesiace a keby sa nepochytime v pondelok tak bohvie dokedy by to drzala v sebe, lebo predomnou to asi nemala odvahu povedat iba po nete mala tu svoju obrovsku silu..
-
TommyHot
Addict
Pravdepodobne to natahovala preto, ze nevedela ako je na tom u toho druheho. Keby ta posle do riti a on by ju tiez poslal do riti vysla by z toho najhorsie prave ona a to asi nechcela riskovat. Samozrejme mohli tam byt aj ine dovody, ktore sa uz pravdepodobne nedozvies. A v zasade ti to aj moze byt jedno, uz na tom nic nezmenis.