Stavkovanie
Re: Stavkovanie
Zaregistroval som sa na bet365, no neviem prísť ako tam mám staviť. Vyberiem si dajme tomu 5 zápasov a chcem to dať za 5 eura. Mám tam pri každom zápase okienko vklad, ale ja to chcem dať všetko ako keby to bol jeden tiket.
Vyberieš možnosť "Aku a Kombi stávky" a potom napr v mojom prípade Trojka, keďže mám 3 zápasy.
Ako tipujete prvé kolo NHL ? Komu veríte najviacej? Osobne to vidím tak že dnes sa bude tipovať všetko tažko..
-
mirak2
Hardcore addict
jedine na co mam chut podat je pocet golov Phila - Penguins a ze bude pocet golov veeeeeela
takych 6,5+ by slo, pripadne nejaky gol pre Malkina, mozno Briere.
a mam maly tusak, ze v zapase Dallas - Phoenix padne malo golov, tak 4,5- , ale kedze je zaciatok sezony a tymy nemali vela casu pilovat defenzivny system, tak si necham zajst chut.
a mam maly tusak, ze v zapase Dallas - Phoenix padne malo golov, tak 4,5- , ale kedze je zaciatok sezony a tymy nemali vela casu pilovat defenzivny system, tak si necham zajst chut.
Tak na tu stranku s tipy http://tip-sport.com se sneslo tolik kritiky, a podivejte se treba na posledne vysledky - zadne domluvene zapasy neexistujou, proste nekdy vyjde cokoliv a jindy ani ta nejvetsi tutovka...ale cim vice informaci, tim vetsi sance na uspech..Sagittarius napísal:Pozrel som to a z posledných 15 zápasov nebol ani jeden nad 3,00 a asi polovica bola pod 2,00.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
nic extra, len taka sranda zo vcera...
https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/8308089/30078
inak chcel som tam dat aj Fiorentina - Neapol, tiez 1:1, len som mal vypite
a bol som v tom, ze uz hraju od 12:00 a zacali az 12:30, skoda no
https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/8308089/30078
inak chcel som tam dat aj Fiorentina - Neapol, tiez 1:1, len som mal vypite
a bol som v tom, ze uz hraju od 12:00 a zacali az 12:30, skoda no
Odvaznym stastie praje - http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... mKd8GXg%3D
-
Sagittarius
Guru
Kurz na Trenčín s Popradom rýchlo klesá, naše stávkové ho dávajú do do 5-kombinácie. Neviete čo sa tam deje? Ale zaujímam sa len zo zvedavosti, lebo je už dosť malý na to, aby sa oplatil.
Ahojte, chcel by som sa spytat ako to je s online stavkovanim na nike.sk alebo betathome ? Pozeral som ze na nike.sk ak chcem stavkovat online musim zadat kod z obcianskeho, to by som teda dal od niekoho z rodicov, a ked teda zo svojho uctu dam vklad 7€ tak mi to ostane na ucte a potom mozem z tej sumy 7€ minat tym ze budem davat nejaku danu ciastku do stavky ? Dakujem
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mani: Snad kazda stavkova vyzaduje overenie obcianskeho preukazu, mozes si vybrat BWin, Pinnacle, Bet365..., vsade budu chciet obciansky. Ci uz pri prvom vklade alebo pri prvej poziadavke a vyplatenie vyhry. Ak posles do stavkovej 7 eur, tak ti z banky stiahne 7 eur a tychto 7 eur sa ti objavi na ucte v stavkovej za co mozes podavat tikety. Niekde su vklady nastavene na minimalnu sumu, niekde je to 10 eur, niekde 15 eur..., kazda stavkova to ma inak.
Aha, dakujem. Takze tych 10€ co je napr. minimalna vkladna ciastka, sa mi ulozi na ucet na danej stavkovej kancelarii a potom z tych 10€ sa mozem rozhodnut ja ako budem a po akych ciastkach vkladat na dane tikety ano ? A este jedna vec, mozem sa zaregistrovat tak ze Meno a Priezvisko dam na rodica, aj obciansky ale bankovy ucet zadam ktory je MOJ ? BTW. je bezpecne davat svoju vlastnu adresu a cislo domu do registracie ?
-
hojko
Site Admin
To je minimalny vklad na ucet do stavkovej kancelarie. Minimalny vklad na stavku sa pohybuje standardne od 50 centov do eura.
Nezdaju sa ti tvoje otazky trochu debilne??? Kludne si tam daj aj vymyslene udaje, ale potom ked vyhras, tak necakaj, ze ti tie peniaze vyplatia, nakolko udaje nebudu sediet s obcianskym preukazom. Bankovy ucet mozes pouzit aj starej Blazkovej. A odporucim ti precitat si info na stranke stavkovej kancelarie, urcite tam na tieto tvoje debilne otazky najdes odpovede.
Nezdaju sa ti tvoje otazky trochu debilne??? Kludne si tam daj aj vymyslene udaje, ale potom ked vyhras, tak necakaj, ze ti tie peniaze vyplatia, nakolko udaje nebudu sediet s obcianskym preukazom. Bankovy ucet mozes pouzit aj starej Blazkovej. A odporucim ti precitat si info na stranke stavkovej kancelarie, urcite tam na tieto tvoje debilne otazky najdes odpovede.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
nie, v nike pracuju hackeri a ti sa ti cez satelit budu vediet vlupat do spajze, mne takto ukradli kacaciu mastMani napísal:je bezpecne davat svoju vlastnu adresu a cislo domu do registracie ?
teraz vazne:
je to bezpecne, neviem preco by nemalo byt... meno musi sediet s obcianskym...
pri prvom vybere vyhry si ho mozu niektore stavkuve ziadat nascanovany...
v nike je minimalny vklad na novo zalozeny ucet myslim 10€...
potom si mozes podavat co chces, minimalny vklad na tiket 0.50€...
Včerajší úlovok za nižší vklad...ak sa podceňovanému mužstvu vrátia do hry zranení hráči typu Weiss, Goc, Versteeg..a Buffalo hraje tretí duel za tri dni:
https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/15691104/3564
https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/15691104/3564
-
DanielDevil
Addict
pekne J.O.S.E
ja som hral proti Buffalu live keď hrali v Montreali, vtedy hrozný výkon od nich
-
Nadeo
Guru wannabe
Co vravite na kurz 4.9 na Man United vs. Real madrid? Rozmyslam, ze to dam za 5ku, pri takom kurze sa oplati zariskovat.. Ci nie?
-
DanielDevil
Addict
Marathon má @5,4 čo si ako fanúšik United nemôžem nechať ujsť
prípadne X2 za krásnych @2,26
-
kokolinopl
Medium Expert
zajtra belgicko - Slovensko x2 kurz 2,5