som tu nový a zaregistroval som sa kvôli veľa aktívnym ľuďom, ktorí sa vyznajú a poradia ale to Vás asi nezaujíma.
Našiel som jednu tému v ktorej sa jeden človek pýta, ako by si mohol zrýchliť notebook. Môj problém je taký istý. Napísal by som tam keby tá téma nie je stará 7 rokov tak sa teda na Vás obraciam s prosbou. Ak tu už taká téma je, kde by som sa niečo mohol dozvedieť, len mi dajte link
Takže začnem. V novembri som si kúpil notebook (aj na hry).
Parametre: i5-2450M (2.5 GHz, 3 MB L3 cache, 2 cores) Up to 3.10 GHz with Intel Turbo Boost Technology - Mobile Intel HM76 - 4096 DDR3 PC3-10600 SDRAM (1333 MHz) (1xDIMMM) - 750 GB 5.4krpm S-ATA II - 15.6" diagonal LED-backlit HD anti-glare (1366 x 768) - 720p HD webcam - AMD Radeon™ HD 7650M, with 2 GB dedicated DDR3 video memory.
Problém je ten, že furt mám pocit že nejde nejako rýchlo. Napríklad Far Cry 3 som hral všetko na najnižšom aj to na rozlíšení 600x800. Možno si poviete a čo čakal, ale ja som za ten notebook zaplatil 700 eur a čakal som viac.
Myslíte, že keď si dokúpim väčšiu ramku, pôjde to lepšie? Alebo mi radíte "zlepiť" si celý notebook.
Tak už ste sa (konečne) dostali na koniec
Ďakujem za odpovede, dúfam, že mi pomôžete a prajem pekný deň