SKYPE - ako odstrániť prihlasovacie mená
SKYPE - ako odstrániť prihlasovacie mená
Potrebovala by som poradit ako sa da v programe SKYPE pri prihlasovani odstranit mena uzivatelov /je tam rozklikavacie menu/ co sa z mojho PC pripajali a bol uz prihlaseny na Skype. Chcem aby tam bol iba moj nick ktory pouzivam . Da sa to odstranit? Skusala som program odinstalovat a znovu nainstalovat a stale to tam je. Mam Windows 7, vdaka za odpovede
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: SKYPE - ako odstrániť prihlasovacie mená
Skus tuto cestu :
C:\Users\{You're Name}\AppData\Roaming\Skype
musis si nastaviť aby ti system zobrazovla skryte subory a priecinky a potom sa dostanes do appData a ides dalej az do zlozky skype kde zmazas danu zlozku ktora bude pomenovana ako ucet ktory chces zmazať
C:\Users\{You're Name}\AppData\Roaming\Skype
musis si nastaviť aby ti system zobrazovla skryte subory a priecinky a potom sa dostanes do appData a ides dalej az do zlozky skype kde zmazas danu zlozku ktora bude pomenovana ako ucet ktory chces zmazať
JANCUK-dakujem, tymto si mi pomohol, uspesne odstranene
este raz vdaka
Neviete ako sa dá zrušiť účet skype? Myslým že úplne vymazať zlikvidovať nick atď.
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja viem o tom že sa neda..jedine čo možeš spravit je len editovat si profil a všetky veci o tebe vymazať nechat len nick ...nejde to zrušiť ako na FB napr....aspon to mi povedal google ...MayDaySK napísal:Neviete ako sa dá zrušiť účet skype? Myslým že úplne vymazať zlikvidovať nick atď.
https://support.skype.com/en/faq/FA142/ ... pe-account