10 litrove vedro alkoholu - recept
10 litrove vedro alkoholu - recept
Čaute chalani neviete niekto nejaký fajný recept na 10 litrové vedro alkoholu? Minule sme tam mali dve tatrany ice tea tonic a zvyšok ľad a limetky, chceme niečo také namiešať znova a hľadám nejaký dobrý recept, ani googliť sa mi moc nedarí, help 
Re: 10 litrove vedro alkoholu - recept
Záleží, čo od toho chceš. Sračku? Bolehlav? Žalúdok naruby? Hnusnú chuť? Vyhodiť peniaze do luftu?
Alebo inak, aký to má zmysel, pchať tak dobrý alkohol ako Tatranský čaj niekam do vedra, a sockáriť s tým ako s bandaskou českej švestkovej? To je problém, aby si každý nalial sám, čo mu chutí? Každý si to dá, s čím chce, nepokazíš to, a máš pokoj na duší. Keď sa chcete nad*bať, nelejte to do vedra, kúpte si nejaké lacné vodky. Keď to chcete pre chuť, namiešajte si normálne drinky.
Inak, dva Tatranské na 10 litrov? To sa tam nestratilo?
Alebo inak, aký to má zmysel, pchať tak dobrý alkohol ako Tatranský čaj niekam do vedra, a sockáriť s tým ako s bandaskou českej švestkovej? To je problém, aby si každý nalial sám, čo mu chutí? Každý si to dá, s čím chce, nepokazíš to, a máš pokoj na duší. Keď sa chcete nad*bať, nelejte to do vedra, kúpte si nejaké lacné vodky. Keď to chcete pre chuť, namiešajte si normálne drinky.
Inak, dva Tatranské na 10 litrov? To sa tam nestratilo?
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
V baroch čo ponukaju taketo vedra...tak to tušim to iste čo ste mali vy akurat sa mení alkohol v nich ...napr
Hlboké pleso
- 0,7 l Zbojnícky čaj 72%,
- 2 l Tonic, ľad, citrón
Čajové pleso
- 0,7 l Tatranský čaj 52%,
- 2 l Tonic, ľad, citrón
Ľadové pleso
- 0,7 l Tatranský vietor 52%,
- 2 l Tonic, ľad, citrón
Hlboké pleso
- 0,7 l Zbojnícky čaj 72%,
- 2 l Tonic, ľad, citrón
Čajové pleso
- 0,7 l Tatranský čaj 52%,
- 2 l Tonic, ľad, citrón
Ľadové pleso
- 0,7 l Tatranský vietor 52%,
- 2 l Tonic, ľad, citrón
no mali sme dva 0,7 tatranské 72%, keď už ho nebolo cítiť doliali sme vodkou
teraz by som šiel do niečoho iného, ako tatranský, no veď máme vedro, dlhé slamky treba to využiť. Skúste ešte niekto niečo
Adios Motherfucker
1 diel biely rum
1 diel tequila
1 diel vodka
1 giel gin
1 diel blue curacao
0,5 dielu citronova stava (podla chuti)
trstinovy cukor (podla chuti)
kopa ladu
a doliat malinovkou Sprite alebo 7up
..pre studentov mozno trochu drahe, ale je to pecka
..a v kybli to bude lepsie ako na obrazku 
1 diel biely rum
1 diel tequila
1 diel vodka
1 giel gin
1 diel blue curacao
0,5 dielu citronova stava (podla chuti)
trstinovy cukor (podla chuti)
kopa ladu
a doliat malinovkou Sprite alebo 7up
..pre studentov mozno trochu drahe, ale je to pecka
Portugalci byvajuci vedla zvykli zarobit najlacnejsie pivo znacky Beer, najlacnejsie biele vino a mnozstvo cukru tiez vo vedre, len neviem pomery
Áno, tak toto je už doslova z každého rožku trošku, čistokrvná miešačka na solídny bolehlav ráno.
-
D_I_C_K
Light Professional
najlacnejšie vyplnenie vedra možte mať ešte s VODKOU ...vela vela VODKY a tak isto ENERGY DRINKU ..myslim že tam už v tom nebude rozdiel ci REDBULL alebo nejaky PowerKing
v kombinacii s ľadom to môže slušne lacno a prakticky vyplniť svoj účel ....sice nič farebne a "miešane" to nebude ale na take bežne party celkom pohode...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
a co tak sangriu? staci ti cervene vino z pet flasky, sprite a vela ovocia
btw, na vyske v jednej organizacii sme mali taky medzinarodny drink -> mongolia
exoval sa pol liter
pomer: 1:1:1
na spodok cola, nad to pivo a nad to vodka.
ak ma niekto zaujem sa odpalit okamzite tak miesto coly dajte cervene vino.
btw, na vyske v jednej organizacii sme mali taky medzinarodny drink -> mongolia
exoval sa pol liter
pomer: 1:1:1
na spodok cola, nad to pivo a nad to vodka.
ak ma niekto zaujem sa odpalit okamzite tak miesto coly dajte cervene vino.
no zelo.. to musi byt delikatesa
Nechapem co je na tom akoze miesacka. Vsetko su to rovnake (biele) druhy chlastu a to blú kurasó je na farbuHensym napísal:
Áno, tak toto je už doslova z každého rožku trošku, čistokrvná miešačka na solídny bolehlav ráno.
-
spojka13
Darca
u nas v obci(pozor je to velka obec nad 2500people), bol jeden čas v noci, resp. po desiatej otvoreny iba jeden podnik, tak moj brat s partiou sa nevošli už do baru, tak všetci sa rozutekali, a priniesli si klasiku: Vodku 4l , 3l džusu, lad v prenosnej chladničke, pekne narezane pomaranče, samozrejme vedro a dlhe slamky, a pekne podho na zemi pred podnikom... nieto nad klasiku... lacne a opojne...
SRneC: Tequila a prakticky ani biely rum nie sú biely alkohol, je to farebné, niektoré vyslovene tmavé. Ale budiš, namiešaj si vodku, gin, a dva druhy ovocia. Stačí z každého po dva. Je to všetko biele, nebude to "miešačka"? Nebude ti zle? 
Tequila rum vodka a gin su vsetko palenky ak maju nejaku farbu tak len z drevenych sudov. Jediny bolehlav je vino + tvrde alebo pivo + tvrde.
No, ja mám také skúsenosti, že pokiaľ piješ 2 alebo viacej druhov rovnakej farby, tak ti to dokáže poriadne zamotať žalúdok.
A je jedno či ide o fľašku za 3, alebo za 20€.
poriešil som to nakoniec takto, našiel som recept na sex on the beach a prerátal som to na množstvo do vedra
čiže 2,1 vodka nicolaus extra jemná, 0,5 marhuľový likér, 3 litre pomarančový džús, 1 liter brusnicový džús, 2 litre ľadu.
Keď polka ubudla dolial som tam ešte pol litra vodky, pol litra hrušky a zalial litrom pomarančového džúsu, veď chceli sme sa opiť
čiže 2,1 vodka nicolaus extra jemná, 0,5 marhuľový likér, 3 litre pomarančový džús, 1 liter brusnicový džús, 2 litre ľadu.
Keď polka ubudla dolial som tam ešte pol litra vodky, pol litra hrušky a zalial litrom pomarančového džúsu, veď chceli sme sa opiť
na to aby si sa opil to nemusite pit z vedra 
vvv ... vodka-vino-vinea, pomer podla uvazenia
pije sa to fajne ale prichystaj si pre istotu par vedier navyse (prazdnych)
tu nejde o to ci to je biele abo farebne ale ide o to ci je to destilat (vodka slivovica hruskovica etc.), macerat (fernet, becherovky a vsetky bylinkovice), vonavka (slivka, hruska, ceresna etc.), sladke tmave chlasty (rumy a pod.), likery... ked clovek pomiesa destilaty zle mu nebude... ale ket si da bacardi, do toho bosacku a absinth..
nuz rano sa je na co tesit...
Nie je rum destilat z trstiny a tequila destilat z agavy?