win7 sa nesputi pls help
win7 sa nesputi pls help
Zdravim, po defragmentacii dicku C pomocou komercnej utility a restarte sa mi nechce spustit win7 64 a nedokazem sa dostat ani do UeFI biosu. PC sa normalne spusti a nacitavanie skonci pri ASUS eufi logu. Cim to moze byt ?
Re: win7 sa nesputi pls help
1.Aka to bola utilita ???
2.Nevipiše niaku chybu??
3.NTB alebo PC (preto či vieš vyskušať ine komponenty)???
4.len normalne načitava ako obvikle potom to ostane pri tom UEFI ASUS ??
5.PC sa reštartoval sam či si ho reštartoval ti ??
veľa otazok ale na zaklade tvojho popisu to može byť hoci čo od virusu po vadny komponent
2.Nevipiše niaku chybu??
3.NTB alebo PC (preto či vieš vyskušať ine komponenty)???
4.len normalne načitava ako obvikle potom to ostane pri tom UEFI ASUS ??
5.PC sa reštartoval sam či si ho reštartoval ti ??
veľa otazok ale na zaklade tvojho popisu to može byť hoci čo od virusu po vadny komponent
1. pc tune up
2. chybu mi pokial som si dobre vsimol nevypisalo a defragmentacia skoncila uspesne
3. PC a skrinku otvarat nemozem
4.normalne to nacita ale zamrzne pri ASUS logu, s tym ze sa nemozem dostat do biosu
5.restartoval som ho sam
virus by to nemal byt, doska je ASUS p8p67 LE
2. chybu mi pokial som si dobre vsimol nevypisalo a defragmentacia skoncila uspesne
3. PC a skrinku otvarat nemozem
4.normalne to nacita ale zamrzne pri ASUS logu, s tym ze sa nemozem dostat do biosu
5.restartoval som ho sam
virus by to nemal byt, doska je ASUS p8p67 LE
Podpajaj vsetko okrem monitora,mysi a klavesnice. Potom vyskusaj.Ja mam ten problem ked zapojim externy hdd.
som skusal vsetko podopajat vsetky nepotrebne vecy a stale nic, tak isto som ho odpojil, vyckal a zapojil do eleltriny a stale nic vyzera to tak ze bude harwwarovy problem
Mas ho este v zaruke?? Keď ano tak ho daj reklamovať.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Defragmentacia nema ziadny vplyv na spustenie systemu. V tomto problem nebude. Skus odpojit disk, resp. vsetky disky a mechaniky a uvidis, ze ci sa dostanes do biosu. Pred mesiacom som riesil podobny problem pri tomto biose, proste sa nedalo dostat do biosu, Windows nenabehol, ostalo to zamrzute. Zistil som, ze PC nespolupracoval so starsim diskom co mi bolo cudne, tak som ho vymenil za iny a uz to islo. Pritom disk bol plne funkcny.
Ok tak dik za pomoc, vzhladom nato ze PC ma reklamacnu plombu tak idem za predajcom