D4V1D57 napísal:Ak su tie krabicovky steamworks tak to fungovat bude kedze hry na steame sa viazu na ucet nie na PC takze ak si potom kupi ten PC tak proste stiahne steam prihlasi sa a nainstaluje tie hry... ale nechapem naco chce kupovat teraz hry ktore bude hrat o 2 roky O.o
Nie, on ich bude hrat aj teraz ale tak že na nejakých 5 hier má peniaze a toto PC je zatial dobré, ale už ho má dlho a povedal že aj on si kúpi nové, ale aby nespravil chybu ak by náhodou STEAM hry boli použitelné iba na jeden PC.
Nie, mozes ich instalovat kde chces ale tie krabicovky musia byt steamworks nie kazda hra je steamworks (tj. ze v krabicke mas aktivacny kluc ktory aktivujes na steame v podstate plna podpora steam-om) o ake hry sa konkretne jedna ?
to je jasna vec ze budú lacnejšie, ale on chce hrávať teraz, uz si aj on objednal Dead Island aj s kampaňou Jack Ryder, má zálusk aj na hry co nie sú Steam, ale nevedeli sme ci je Steam hra použitelné na viac počítačov.
Prosim vas o pomoc pisem to tu lebo si myslim ako portal by ste mi mali pomoct ak budete ochotny.Ak zapnem steam tak sa mi nacitava a nezapne sa ani mi nic nenapise a skusal som preinstalovat a vzdy dookola
je to same.Riesim to uz dlho presiel som asi 10 for a nepomohli mi no neviem ako by som to mal viac identifikovat bol by som rad ak by som tento problem vyriesil.Vopred dakujem za pomoc
Valve konečne po necelých 11 rokoch spravilo výrazné zmeny týkajúce sa chatovania v programe Steam.
Od dnešného dňa Steam bude ukladať všetky napísané správy. Tiež je teraz možné poslať správu aj užívateľovi, ktorý je offline. Správu si prečíta, keď sa pripojí. A chatovať sa už dá aj cez web prehliadač na stránke http://steamcommunity.com/chat/.
Pre mňa super zmeny a Valve má u mňa síce veľké, ale bezvýznamné plus
Akurát teda neviem ako je to presne s tou históriou chatu. Keď som zatvoril chat okno a znova ho otvoril, ukázalo mi len 9 posledných správ a to isté aj na webe.
Steam mam dlhšie, nijak mi neblbol ani nič, ale teraz, spustím ho- dvojklik, asi na stotinu sekundy a objavia presýpacie hodiny, potom zmiznú a už to nespraví ani h... reštartovanie ani nič nepomáha, čo mám skúsiť? k+