World of Tanks
Re: World of Tanks
cw je dost specificke poziadavkami klanu, mozno mali zasadu ze kazdy bude mat rusky is7 alebo len rusku vetvu...
ja mam zatial len is3 najvacsi tier 8 cize ja porovnavat nemozem
ale dnes som konecne kupil t34 a prvych 5 bitiek vitazstvo bez znicenia tanku... tak ma to potesilo, aj ked zakladny motor je dost pomaly...
ja mam zatial len is3 najvacsi tier 8 cize ja porovnavat nemozem
ale dnes som konecne kupil t34 a prvych 5 bitiek vitazstvo bez znicenia tanku... tak ma to potesilo, aj ked zakladny motor je dost pomaly...
Vacsinou hlavna sila v CW su IS-7( niekedy IS-4) a T110E5 ...samozrejme zalezi od mapy a taktiky...No E-100, Maus a AMX50B, T57 sa beru vacsinou v nizkych poctoch...
S prichodom mediek sa tiez dost hra na Batmanov a T-62A popripade E-50M...
Vyexpenim IS-7 nikto nikdy nic nepokazil
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Na mapách ako sú fjordy a bažina (CW) sa berú len medká... pohyblivosť to vyhráva, hlavne vtedy ak s tou možnosťou druhý tím nerátal.
-
Outsider
Star
V CW sa najviac pouziva E5 pre jej rychle, presne delo a lepsiu prisposobivost. IS7 nedokaze sklapat delo, ma ho nepresne a dlho nabija. Elitne klany sa vacsinou snazia hrat s netradicnymi zostavami tankov aby supera prekvapili, teda ak je tiez na rovnakej urovni. V beznych zostavach sa vyskytuju najviac E5ky.arcrue napísal:Vacsinou hlavna sila v CW su IS-7( niekedy IS-4) a T110E5 ...samozrejme zalezi od mapy a taktiky...No E-100, Maus a AMX50B, T57 sa beru vacsinou v nizkych poctoch...
-
Grond
Medium Professional
jj tym ze mapy presli zmenami , hlavne pridanim zvlnenia terenu (vybezky atd) tak proste IS7 je v znacnej nevyhode lebo ten kanon proste nesklopi , v tom ma zase aspon is4 vyhodu , takze momentalne jednoznacne dominuje T110E5 , popripade bola este popularna E4 , ktoru ludia hravali ako heavy tank neviem ako je na tom po patchi znacne jej uberali pancier
Chalani ako ste na tom s pachom 8.3?
Nejake pozitývne zmeny? Tie padnuté stromy už pridávajú krycí bonus?
Ešte som nemal možnosť si zahrať.
-
Michaelo
Hardcore addict
Dosť nerfli artiny čo ma naštvalo keďže za ne hrávam.
A nečítajte Český preklad zmien, lebo tam preložili DECREASED ako ZVÝŠENÝ.
A nečítajte Český preklad zmien, lebo tam preložili DECREASED ako ZVÝŠENÝ.
-
Outsider
Star
Za stromy sa da schovat niekolko patchov dozadu uz. Trosku vyladili cakanie na hru, este sa mi nestalo aby vo fronte bolo viac nez 1700 ludi pri skoro 160k hracoch.@ndrejko napísal:Chalani ako ste na tom s pachom 8.3?
na matchmaking sa vys*ali co abo?
vie niekto mi poradit preco nejde update hry v ceskom jazyku (vid obr)? skusal som aj anglictinu, nemcinu a ine jazyky a tie idu normalne, len cestina nie, vie niekto kde je problem?
a este otazka, ake strely pouzivate? s vysokou prieraznostou a mensim dmg alebo s vyssim dmg a mensim prierazom? skusal som aj tak aj tak ale neviem ktore pouzivat
a este otazka, ake strely pouzivate? s vysokou prieraznostou a mensim dmg alebo s vyssim dmg a mensim prierazom? skusal som aj tak aj tak ale neviem ktore pouzivat
-
Michaelo
Hardcore addict
Pozri sa co ti pise v logu a zves to na oficialne fora.
A nemyslis skor kanony ktore pouzivame? Tam ide hlavne o to s akymi tiermi sa stretavas. Nedam si nizku prierznost ked viem ze polku tankov na ktore natrafim neprerazim.
Stale idem po priaraznosti, ale aj DMD je dolezity.
Ak ale narazas na strely AP a HE tak rozhodne AP. HE len ak nedokazem tank prerazit alebo musim nutne zrazit CAP a nezalezi na DMG.
A nemyslis skor kanony ktore pouzivame? Tam ide hlavne o to s akymi tiermi sa stretavas. Nedam si nizku prierznost ked viem ze polku tankov na ktore natrafim neprerazim.
Stale idem po priaraznosti, ale aj DMD je dolezity.
Ak ale narazas na strely AP a HE tak rozhodne AP. HE len ak nedokazem tank prerazit alebo musim nutne zrazit CAP a nezalezi na DMG.
-
Sarger
Guru wannabe
On myslel AP alebo HE strely. To tiež záleží od tanku a dela...
a ten log najdem kde? 
jj tie som myslel AP a HE (len ma nenapadli nazvy) no pouzivam vyhradne nemecke tanky a prave pouzivam leoparda, p IV, stug III a grille, ked hram s leopardom alebo pIV tak sa citim ako piate koleso na voze, proste len do poctu, vacsinou sa strely len odrazaju a ked nahodou poskodim tak vacsiu skodu by som spravil keby som tam osobne prisiel a nohou kopol do pasov...
dokonca raz ma to hodilo do bitky (tusim s leopardom, tier 4) s tier 9 a to som naozaj tam nemal co robit, sak len tie ich dela boli vacsie ako moj cely tank
to vacsinou tam nabehnem medzi nich a aspon ich spotnem pre kolegov
jj tie som myslel AP a HE (len ma nenapadli nazvy) no pouzivam vyhradne nemecke tanky a prave pouzivam leoparda, p IV, stug III a grille, ked hram s leopardom alebo pIV tak sa citim ako piate koleso na voze, proste len do poctu, vacsinou sa strely len odrazaju a ked nahodou poskodim tak vacsiu skodu by som spravil keby som tam osobne prisiel a nohou kopol do pasov...
dokonca raz ma to hodilo do bitky (tusim s leopardom, tier 4) s tier 9 a to som naozaj tam nemal co robit, sak len tie ich dela boli vacsie ako moj cely tank
-
Sarger
Guru wannabe
Leopard je spoter - scout, pár príspevkov dozadu sa to preberalo. V tvojom prípade sa bude najlepšie naučiť strieľať na weakspoty lepších tankov. Potom ich dokážeš zničiť aj s črepom..
to viem ze lahke tanky su skauti na spotovanie a aj to viem ze maju weakspoty lenze ako ich tam trafit, ked ten zameriavaci kruh aj pri tom najmensom priemere je na cely tank a aj tak niekedy netrafim ani tank, to je naozaj len nahoda ze trafim nieco dolezite (samozrejme snazim sa triafat bok pripadne zadok lebo s predu to nema absolutne zmysel)
Musíš veľa jazdiť a vyexpiť posádku na 100 %, potom už máš celkom dobrú presnosť. Ďalej si kúp ventiláciu do tanku, pridá ti 5% k všetkému. Veľkosť kruhu a presnosť samozrejme závisí aj od dela, všeobecne najpresnejší sú nemci, najmenej presní sú rusi a taktiež biednu presnosť majú húfnice.
no to viem ze musim jazdit, nic ine neostava a snazit sa lepsie triafat 
a este taka otazka ked presuniem posadku z ineho tanku treba s nou nieco urobit? lebo teraz som zistil ze sa da presuvat posadka
a ich skusenosti su cervene, zvyknu si na ten tank alebo treba do kazdeho kupit novu posadku, ci ako to funguje?
a este taka otazka ked presuniem posadku z ineho tanku treba s nou nieco urobit? lebo teraz som zistil ze sa da presuvat posadka
-
Sarger
Guru wannabe
Rozklikneš si zložku člena posádky a pretrénuješ ho na iný tank. Ide to za zlatky, vtedy ti ostanú všetky skúsenosti... normálne však za strieborné kedy strácaš pár % čo nie je nič hrozné.
Btw ľudia čo si nepozriete ten manuál na oficiálnej stránke... veď tam je všetko do bodky.
Btw ľudia čo si nepozriete ten manuál na oficiálnej stránke... veď tam je všetko do bodky.
-
Michaelo
Hardcore addict
Najhorší sú tí, čo sú vo velení klanu a budú ťa poučovať o tom, že najprv si daj žiarovku alebo BiA, lebo to je dôležité.
Keď im povieš, že najprv dáš niečo čo využiješ od začiatku a potom na 100% to prehodíš na Žiarovku/BiA, tak hovoria že si debil a že o čom točíš, pritom v živote si poriadne nepozreli celé rozhranie hry a nevšimli si polku dôležitých vecí (napr. v tomto prípade Zabúdanie schopností).
Buď si zapni hru a poriadne si pozri všetko na čo sa dá kliknúť, alebo si prečítaj manuál.
Keď im povieš, že najprv dáš niečo čo využiješ od začiatku a potom na 100% to prehodíš na Žiarovku/BiA, tak hovoria že si debil a že o čom točíš, pritom v živote si poriadne nepozreli celé rozhranie hry a nevšimli si polku dôležitých vecí (napr. v tomto prípade Zabúdanie schopností).
Buď si zapni hru a poriadne si pozri všetko na čo sa dá kliknúť, alebo si prečítaj manuál.
to ma aj manual? tak to som nevedel, tak sa na to pozriem
hmmm a nieje to nejake divne? pozeral som na to a napr pri stugIII mam clenov na 89% (z hetzera) a teraz ak chcem aby boli pretrenovani na stuga tak mam moznost bud na 75% za 20 000 (za kazdeho 20 000) alebo na 100% za zlatky, cize to potom ani nema zmysel prehadzovat posadku, to kupim novy tank, rovno kupim posadku na 75 za 20 000 a nemusim sa trapit s pretrenovanim, teda tak to chapem, no ale pozriem ten manual, mozno trepem a nechapem nieco
michaelo: tak tomu som nepochopil, ziarovka?
asi musim fakt precitat ten manual
inac k tomu mojmu problemu hore (ten obr), pomohlo ked som v priecinku s hrou (priecinok updates) vymazal cs (cesky update) subory s updatom (pripadne inym jazykom ak blbne), ono to potom potiahlo este raz a uz bez problemov hram opat v cestine
hmmm a nieje to nejake divne? pozeral som na to a napr pri stugIII mam clenov na 89% (z hetzera) a teraz ak chcem aby boli pretrenovani na stuga tak mam moznost bud na 75% za 20 000 (za kazdeho 20 000) alebo na 100% za zlatky, cize to potom ani nema zmysel prehadzovat posadku, to kupim novy tank, rovno kupim posadku na 75 za 20 000 a nemusim sa trapit s pretrenovanim, teda tak to chapem, no ale pozriem ten manual, mozno trepem a nechapem nieco
michaelo: tak tomu som nepochopil, ziarovka?
inac k tomu mojmu problemu hore (ten obr), pomohlo ked som v priecinku s hrou (priecinok updates) vymazal cs (cesky update) subory s updatom (pripadne inym jazykom ak blbne), ono to potom potiahlo este raz a uz bez problemov hram opat v cestine