Veríte ci neveríte zenám?
Veríte ci neveríte zenám?
V čom veríte a v čom neveríte ženám? Myslím všeobecne
Re: Veríte ci neveríte zenám?
Ved ked verim tak verim a ked sa mi nieco nezda tak neverim, to co je za otazku?
Skus ist do zakladania tem s predstavou kvality nie kvantity, lebo nejako si sa rozbehol. 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
a žena je iný živočíšny druh? Verím a neverím ľuďom, a to rovnako ženám ako mužom. A ako napísal srnec nedá sa to generalizovať. Ak niekto očividne klame tak neverím, naopak ak ma nikdy neoklamal tak verím aj možno na prvý pohľad absurdným veciam. Táto téma je pekne hlúpa
-
TommyHot
Addict
Vseobecne zenam neverim ani hlavu na krku a dost dlho a tazko si u mna ziskavaju doveru. Samozrejme mam niekolko priateliek, ktorym bezvyhradne doverujem, ale je ich naozaj len par...
-
Andi_Cibula
Addict
Dôverujem, ale preverujem.
Zenam sa neda verit su to jedny vypocitave, spekulantske stvorenia neverte im ani slovo a nehovorte im pravdu, klamte im,.. Maju to rady....
Tebe museli velmi ublížiť. 
-
Antichrist
Medium Star
ja som bol do tej svojej zahladeny tak, ze som jej uveril vsetko aj ked som niekedy ani sam nechcel ale nemal som chut vyvolavat zbytocne konflikty...teraz ked sa so mnou rozisla pred pard dnami, tak si zacinam uvedomovat v com vsetkom ma klamala
))
-
Peter_Retep
VIP
ludom neverim vo vseobecnosti...sme zakerne vypocitave svine 
-
Grim
Darca
...príliš všeobecne položená otázka...na dlhú odpoveď nemám čas...krátkou odpoveďou by som ťa urazil...
Tak ako neverim niektorim muzom tak neverim niektorim zenam na to aby som niekomu veril musim ho nieky ten piatok poznat
-
Sarger
Guru wannabe
Úprimne? Neverím nikomu, už skoro ani vlastnej rodine... a keď už tak "Dôveruj, ale preveruj" ako spomenul Andi.
Dôverujem len ľuďom (ženám mužom rovnako) ktorých poznám pár rokov. Už som sa popálil pár krát...
Tak to záleží od situácie
Tak to záleží od situácie
Ludia ja som sa pýtal V COM VERITE a V COM NEVERITE žene.Teda myslím ked vám začne lichotiť,tak ci jej veríte že to myslí vážne alebo ťa chce len namotať.
nechcem zakladat novu temu...chcel by som sa opytat, ci mi niekto vie presne definovat, co znamena, ak sa povie ze zena sa sprava ako "ladova kralovna" ?
-
audiotrack
VIP
že neprejavuje navonok city?
takze kvoli zenskej, ktoru si odmietol.. a ona sa z toho neposrala + narazila si niekoho ineho.... zakladas uz tretiu temu v poradi. 
No nechápem co má spolocné zenská keru som nechcel s touto temou.Rozlisuj všeobecnú temu(čiže verejná mienka) a temu ktorá sa stala niakej osobe dík.
cize je to skor zena, ktora je uzavreta do seba, hanblivejsia ?audiotrack napísal:že neprejavuje navonok city?
-
Grim
Darca
...nie...to je žena, ktorú nič nerozhádže...žiadne city neznamená, že je hamblivá...hamblivá určite nie...