League of Legends
Re: League of Legends
LoL, to je ten co vcera zahral s tym kassadinom? ... tak to je pan hrac
Ano je to on. Ten to má všetko vypočítané 
Aj vam to stale pada http://en.twitch.tv/esltv_lol ?
Viac nejde ako ide...
-
JeffHardyy
Light Professional
chvilku ide aj to lagy jak sviňa a potom zase offline ...
// už to jakž takž ide, neviem do kedy
// už to jakž takž ide, neviem do kedy
-
lekoklatik
VIP
Vobec nezvladli tento sampionat.
Aj v hre maju problem. Nie su peniaze, alebo chut zo strany Riotu? -_-
Aj v hre maju problem. Nie su peniaze, alebo chut zo strany Riotu? -_-
co sa tyka streamu, tak to je podla na vine twitch a nie riot. aj pri inych streamoch to laguje, hoci, nie az takto. Avsak na own3d som take lagy nemal nikdy, len odtial vsetci odchadzaju lebo neplatia 
-
lekoklatik
VIP
Nuz, mohli to riotaci nejak zariadit.
Cudujem sa ze nemaju vlastny stream kanal.
Cudujem sa ze nemaju vlastny stream kanal.
nehorazne lagy...
aj som to chcel pozerať ale to nema zmysel, pozriem si to inokedy
-
lekoklatik
VIP
Tak im to chalani vratili : )
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kto prosim vas vyhral? Nechapem akoze, nikde to neviem najst, na streame chodia ked tak zaznamy a nikde nic.
/diky leko
/diky leko
-
lekoklatik
VIP
Azubu Blaze vs. Gambit Gaming (aka M5)
Videa nahrate zo streamu, takze obcas zalaguju, nie nejak extra velmi.
Prva hra
Druha hra
Najskor pozri videa, az potom si precitaj, pokial si nechces pokazit zazitok:
Videa nahrate zo streamu, takze obcas zalaguju, nie nejak extra velmi.
Prva hra
Druha hra
Najskor pozri videa, az potom si precitaj, pokial si nechces pokazit zazitok:
Spoiler
Gambit Gaming !!!
Here you go - http://www.reddit.com/r/leagueoflegends ... _spoilers/
Here you go - http://www.reddit.com/r/leagueoflegends ... _spoilers/
Ma je***, naprv vyhram 5 hier ranked po sebe a teraz dpc 5 prehier po sebe... a ja ze to uz pojde samo 
tak to vypni, ked prehras a si nasraty a nehraj dalej...a ked ti niekto zacne nadavat (co ked hram za junglera je skoro v kazdej hre) tak proste hned daj mute, resp. len mu to napis a ak nesklapne, tak si ho daj naozaj mute + report...Meken napísal:Ma je***, naprv vyhram 5 hier ranked po sebe a teraz dpc 5 prehier po sebe... a ja ze to uz pojde samo
- tiez v game lobby, ked niekto pyta jednu specificku ulohu, tak si vzdy rychlo na lolking pozri jeho statistiky
- a ak niekto v game lobby nadava, je nervak, lebo nedostal jednu ulohu...tak zacni aj ty nadavat a tvar sa ako troll, mozno niekto leavne a ked nie, tak leavni ty v poslednej sekunde...
- to iste ak niekto hovori "dont worry i will carry you all" a podobny styl kecov...tvar sa ako troll a leavni v poslednej sekunde...mam uz odohratych vela hier a vzdy sa mi potvrdilo, ze decko s takymito recami v gamelobby bolo v hre totalny fail...
_____
a za posledny tyzden sa mi celkom darilo...aj ked som hral hlavne iba jungle VI, podla mna je super, nieco ako kombinacia lee sin + volibear...zabijak enemy carry aj ked hram tank build..
http://www.lolking.net/summoner/euw/23853237#profile
No mas pravdu, ale to boli take hry, ze vyhravame 6 1, 4 0, a proste prehrame... wugong na zaciatku 2 0.. vyhravame 2 0 po invade a kkt po 10 minutach ma 2 6 na tope proti leemu... Potom lee zacne behat po mape a koniec hry...
Inak som mal 5 vyhier po sebe za akali, bol som proste troll , vzdy sa mi podarilo byt 1 alebo 2 pick, tak som ani nepisal, len som lockol akali (pripadne ban kata )... a 5 vyhier ... Ale teraz to ide dolu vodou , dnes napr. som bol predposledny pick a ostal support a mid, tak vravim, ze berem akali na mid a on ze nie, nie, ja som zly suport, ze on je dobry s akali (proti zyre) , proste kktko preslo 20 minut hry a on mal 1 10, zyra mala asi 2 2 alebo tak, ale ten ch*j proste behal po mape a je*al sa rovno pod vezu, tam ho bud phanteon, zyra alebo taric stunli a bol dole.. proste uplny .... !!
Uz som skoro presiahol 1300, ale zase som dole... http://www.lolking.net/summoner/eune/21572754
Inak som mal 5 vyhier po sebe za akali, bol som proste troll , vzdy sa mi podarilo byt 1 alebo 2 pick, tak som ani nepisal, len som lockol akali (pripadne ban kata )... a 5 vyhier ... Ale teraz to ide dolu vodou , dnes napr. som bol predposledny pick a ostal support a mid, tak vravim, ze berem akali na mid a on ze nie, nie, ja som zly suport, ze on je dobry s akali (proti zyre) , proste kktko preslo 20 minut hry a on mal 1 10, zyra mala asi 2 2 alebo tak, ale ten ch*j proste behal po mape a je*al sa rovno pod vezu, tam ho bud phanteon, zyra alebo taric stunli a bol dole.. proste uplny .... !!
Uz som skoro presiahol 1300, ale zase som dole... http://www.lolking.net/summoner/eune/21572754
neviem ci je to tu povolene, ale napisem to sem len tak obkrocne ..
vymienam 3x lol acc
EUNE :
LVL 30, no ranked, 14 champions, no skins
LVL 30, 4WIN 3LOSS, +- 30 champions, some skins.
EU WEST :
LVL 30, 1385 ELO, about 30 champions, very low amout of skins.
ak by mal niekto zaujem, tak pm, chcem za to jeden ucet (obviously nejaky lepsi .. ) ak je to naopak zakazane, tak to tu kludne zmazte ..
vymienam 3x lol acc
EUNE :
LVL 30, no ranked, 14 champions, no skins
LVL 30, 4WIN 3LOSS, +- 30 champions, some skins.
EU WEST :
LVL 30, 1385 ELO, about 30 champions, very low amout of skins.
ak by mal niekto zaujem, tak pm, chcem za to jeden ucet (obviously nejaky lepsi .. ) ak je to naopak zakazane, tak to tu kludne zmazte ..
nechcem to predat, ale vymenit