Aky tablet do 200€?
Aky tablet do 200€?
Zdravim zvazujem kupu tabletu na kvoli surfovaniu po nete, mozno hranie nejakych nenarocnych hier, prezeranie videi na youtube. Podmienky mam: viac ako 8" displej s dobrym rozlisenim, neviem co je pri tabletoch dobre rozlisenie, viem iba ze 800x600 je nanic, dalej minimalne nejaky 1ghz procesor a 1gb Ram. Myslim ze tato konfiguracia by mala bezat hladko bez vacsich lagov. Prosim poradte mi, mozno by bezala aj slabsia konfiguracia hladko, neviem, v tabletoch sa nevyznam.
Re: Aky tablet do 200€?
Najlepsie urobis ked si este tych 30 doplatis na nexus 7.Pod 200 su parametrovo dobre vybavene ainoly ale moja skusenost je s nimi katastrofalna.Po 4 dnoch pouzivania mi odisiel prvy a druhy prisiel s vypalenym pixelom po displayi sa porobili nejake ciarky a vcera mi odisiel giroskopo.To vsetko sa stihlo za 2 dni pouzivania.Asi si tiez priplatim na na nexus.Jedine co mi bude chybat je HDMI 
nexus som pozeral jedine co mi vadi je 7" display, chcel by som nieco vacsie. Prestigio (neviem presne ako sa to pise), snimi nemas skusenost?
-
Ryan Giggs
VIP
Tie nove Prestigia s dvojjadrom su celkom použiteľne. Je to ale za tie peniaze samozrejme lowend. Na tvoje použitie by však mal stačiť.
Ved jasne ja nechcem ziadny highend za 650€.. konkretne pokukujem po tomto Prestigio PMP7100D... pripadne este rozmyslam o mensej variante 9.7" alebo 8". Ak mate niekto skusenosti podelte sa snimi prosim.
-
Ryan Giggs
VIP
Za tie peniaze sa javi dobre aj tablet od 3Q. Tu v recenzii ho chvalia do neba: http://pctuning.tyden.cz/hardware/noteb ... ky?start=4.
vyzera byt dost fajn, minusom je len sabsia wifi co by mohol byt premna problem a ten 4.0 android
-
Ryan Giggs
VIP
Čo je zle na 4.0 androide? Ine tablety iny nemaju.
nic ale prestigio ma 4.1, ja to ani neberiem ako vazne minus, ja sa len bojim tej wifi keby viem ze ho kupim a budem mat plny wifi signal tak som spokojny, ale ak ho kupim a ledva mi otvori stranku tak dakujem pekne...
-
Ryan Giggs
VIP
A čo že Prestigio ma 4.1? Keď vyjde na ten 3Q update (ak už nevyšiel), tak si tam hodiš novši. Tak kde je problem?frajo102 napísal:nic ale prestigio ma 4.1, ja to ani neberiem ako vazne minus, ja sa len bojim tej wifi keby viem ze ho kupim a budem mat plny wifi signal tak som spokojny, ale ak ho kupim a ledva mi otvori stranku tak dakujem pekne...
Aky problem s WIFI? Kde si to čital?
-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
Co tak toshiba folio pozri recenzie. Cena okolo 230 ale oplati sa krasny display, kopec doplnkov, vsetky mozne vstupy aj vystupy. Mal som ho doma na skusku asi 2 tyzdne. Velka spokojnost.