Mám film vo formáte MKV a sú v ňom vložené titulky priamo vo filme.
Dá sa niakym programom alebo postupom dostať tie titulky napr. do formátu srt. alebo txt. ?
Viem ,že sa dajú dostať titulky do filmu a niak podobne by sa mali dostať aj z filmu.
Poradil by mi tu s tým niekto začal som totiž prekladať titulky a zatiaľ som sa nenaučil časovať a bolo by to aj zdĺhavejšie.
Keby som už mal načasované titulky a tie preložil bolo by to o to jednoduchšie.
Ako dostať titulky z videa
Re: Ako dostať titulky z videa
no ak je to hardsub ze su napevno tak neviem o sposobe ako ich dostat von
ak je to softsub (co su vacsinou mkv alebo mp4) tak tie sa daju
skus stiahnut virtualdubmod, otvorit v nom video a potom hore kliknut na streams, stream list a ak ti tam vyhodi viacej moznosti, precitaj ktora ma v desc napisane text stream, tu oznas, daj demux a uz iba vyber kde to ulozi.
ak je to softsub (co su vacsinou mkv alebo mp4) tak tie sa daju
skus stiahnut virtualdubmod, otvorit v nom video a potom hore kliknut na streams, stream list a ak ti tam vyhodi viacej moznosti, precitaj ktora ma v desc napisane text stream, tu oznas, daj demux a uz iba vyber kde to ulozi.
Tak asi to bude ten hardsub lebo v tom virtualdubmod mi to našlo len audio stream.Takže sa s tým nedá asi nič robiť.
Jedine ak by tu niekto poznal niaky dobrý program na tvorbu a časovanie titulkov.
Jedine ak by tu niekto poznal niaky dobrý program na tvorbu a časovanie titulkov.
skus mkvmerge