Zdravim.
Potreboval by som poradit ohladom vyberu ADSL routra. Pozeral som na e-shopoch ale neviem co by bolo idealne aj co sa tyka znaciek.
Jedna sa o to ze na terajsom routri mi vypadava DSL ( uz ma okolo 5 rokov), potrebujem ho nahradit. Potrebujem nieco co by zvladlo aj vacsiu siet. Mam totiz to pripojene na nom 3 satelitne prijmace(zdielanie karty), televizor, sietovy hdd, PC, notebooky .... Takze by som potreboval nieco spolahlivejsie popripade nieco s cim mate skusenosti. A este by bola vhodna aj externa antena byvam totiz to v dome a potreboval by som aby bolo wifi pokrytie v celom dome. Cena do 90 s dph.
Dakujem
Vyber adsl routra
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vyber adsl routra
odporucil by som cisco s takych kvalitnejsich alebo zyxel aj ked s tym zyxelom som v poslednej dobe mal problem .... no skusenosti s takou prevadzkou ako ty nemam ...
-
IceHammer
Star
Co tak tento
http://www.alza.sk/netgear-dgn2200mb-d245851.htm
i ked mam dojem ze ak ti to vsetko nebude zvladat tak to bude koli tomu ze mas slaby net. Inak by to vsetko mal v pohode zvladat.
http://www.alza.sk/netgear-dgn2200mb-d245851.htm
i ked mam dojem ze ak ti to vsetko nebude zvladat tak to bude koli tomu ze mas slaby net. Inak by to vsetko mal v pohode zvladat.
-
dadko123456789
Zablokovaný
Cisco. Je to dobra a kvalitna znacka
-
Chalesnik
Medium Professional
ale aj draha neviem ci sa do tej ceny zmesti
-
dadko123456789
Zablokovaný
To je pravda. Ale vzdy sa oplati trochu priplatit a mat lepsie ako mat nieco horsie a lacne
-
Don_Pipino
Darca
Osobne by som sa nebal ist ani do znacky NETGEAR. DSL riesenie som od nich este memal, ale napr. modely WNDR3800 a WNDR4000 boli jedny z najlepsich co sa dalo kupit za tu cenu.