upraviť a oretať fotky a pridať za ne také video alebo iné pozadie viem, aj vložiť text, len neviem cez čo tam dať tie svetelné efekty, alebo to že sa občas trasú tie obrázky, že tam prší, alebo prúdi dym alebo čo, cez čo doporučujete??
vytvorenie obrázku
vytvorenie obrázku
ahojte, aký program by ste mi doporučili na vytvorenie nejakého takéhoto obrázku, s videom na pozadí a tým všetkým, ako sú tieto:
upraviť a oretať fotky a pridať za ne také video alebo iné pozadie viem, aj vložiť text, len neviem cez čo tam dať tie svetelné efekty, alebo to že sa občas trasú tie obrázky, že tam prší, alebo prúdi dym alebo čo, cez čo doporučujete??
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: vytvorenie obrázku
Windows Movie Maker
a z tých pokročilejších napr. Pinacle Studio
a z tých pokročilejších napr. Pinacle Studio
Pinnacle studio práve používam
-
vladenko007
VIP
Napríklad v programe Photoshop si upravíš obrázok tak aby si zmazal pozadie. To je tá fotka Rytmusa kde je iba on bez pozadia. Uložíš si ju napríklad ako png zo zapnutou priehľadnosťou. Taktiež potrebuješ video ktoré je za ním. Konkrétne on tam má iba oblaky ako sa pohybujú.
Otvoríš si napríklad Sony Vegas. Nový projekt atď.
Na časovú osu vložíš video. Nad video vložíš upravený obrázok a roztiahneš ho na dĺžku videa.
Video prepneš do Source Alpha. Vyrendruješ.
Otvoríš si napríklad Sony Vegas. Nový projekt atď.
Na časovú osu vložíš video. Nad video vložíš upravený obrázok a roztiahneš ho na dĺžku videa.
Video prepneš do Source Alpha. Vyrendruješ.
a ak chcem napr. si dať za fotku niekoho iný obrázok s budovami a chcem tam vela malých svietiacich štvorčekov (akože okná) ktoré budú blikať, rôzne svietit a pod:? to ako?
-
lekoklatik
VIP
Photoshop.
Vsetko co chces mat pohyblive (do novej vrstvy), si uloz ako *.png (bez pozadia) a potom sa uz babri v strihacom programe.
Vsetko co chces mat pohyblive (do novej vrstvy), si uloz ako *.png (bez pozadia) a potom sa uz babri v strihacom programe.
-
vladenko007
VIP
Tie efekty ako vravíš sneh, dážď, dym a iné sa dajú kúpiť a vložiť do videa.
Samozrejme nieje to lacná záležitosť. Asi také najznámejšie sú od Video Copilot.
Sú vo vysokej kvalite a hlavne obsahujú alfa kanál. Takže vieš vložiť do svojho videa napríklad len dym.
https://www.videocopilot.net/products/action2/
Samozrejme nieje to lacná záležitosť. Asi také najznámejšie sú od Video Copilot.
Sú vo vysokej kvalite a hlavne obsahujú alfa kanál. Takže vieš vložiť do svojho videa napríklad len dym.
https://www.videocopilot.net/products/action2/
ďakujem za tipy, ale teraz som hladal, a čo poviete, keď si dám orezanú fotku s textom, pridám za to napr. video s oblohou alebo čím a pridám tam takéto video z youtube- pretočte si na 18 sekundu, vtedy to začne...
Caute zdravim poradite mi dostal som kod na Pinnalce Studio 14 Ultimate HD len neviem kde to stiahnut kedze ten kod plati len na tu verziu najskor a nikde nieje trial verzia cez ktoru by som sa dostal k tomu aby som mohol zadat kod.
Vopred dik
Vopred dik
-
lekoklatik
VIP
Google ti nejde?
Stiahni si hocijaku verziu, kludne aj "piratsku", pretoze piratska nebude, nakolko do nej vlozis tvoj zakupeny licencny kod. Keby si program crackol, az vtedy by to bola piratska verzia.
//a nepis po celom fore ale do prislusnej temy
Stiahni si hocijaku verziu, kludne aj "piratsku", pretoze piratska nebude, nakolko do nej vlozis tvoj zakupeny licencny kod. Keby si program crackol, az vtedy by to bola piratska verzia.
//a nepis po celom fore ale do prislusnej temy