TV ako alternatívny monitor
TV ako alternatívny monitor
Zdravím
Rád by som si zakúpil Tv ako alternatívny monitor, bude používaný niekedy na hry ale hlavne na filmy.Niekedy budem obraz klonovať aj na tv a niekedy zase ja si budem robiť niečo na monitore a na tv pustím priateľke nejaký film..
Požiadavky tak do 500Eur +/-
Full HD obraz
Uhlopriečka maximálne 40"
Chcel by som ho namontovať na stenu nad monitor vzdialenosť pozerania tak 2m. Keď si lahnem na postel tak to je aj 5 metrov...
Značku nechám na Vás
Či LCD, LED, Plazma tiež nechám na Vás vzhľadom k tomu, že sa v tomto veľmi nevyznám
Tv bude spojený s grafickou kartou Ati Sapphire Toxic 6850HD cez HDMI kábel.Rozlíšenie monitora je 1920x1080
Oplatí sa vôbec takéto riešenie?
Snáď som napísal všetko
ďakujem
Rád by som si zakúpil Tv ako alternatívny monitor, bude používaný niekedy na hry ale hlavne na filmy.Niekedy budem obraz klonovať aj na tv a niekedy zase ja si budem robiť niečo na monitore a na tv pustím priateľke nejaký film..
Požiadavky tak do 500Eur +/-
Full HD obraz
Uhlopriečka maximálne 40"
Chcel by som ho namontovať na stenu nad monitor vzdialenosť pozerania tak 2m. Keď si lahnem na postel tak to je aj 5 metrov...
Značku nechám na Vás
Či LCD, LED, Plazma tiež nechám na Vás vzhľadom k tomu, že sa v tomto veľmi nevyznám
Tv bude spojený s grafickou kartou Ati Sapphire Toxic 6850HD cez HDMI kábel.Rozlíšenie monitora je 1920x1080
Oplatí sa vôbec takéto riešenie?
Snáď som napísal všetko
ďakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Re: TV ako alternatívny monitor
Pokiaľ od toho budeš 5 metrov, 40" bude žalostne malo.
A akú uhlopriečku by si doporučil?A na čo si musím dať pozor pri kúpe?
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja mam Hlavu tak cca 4 az 5 metrov a pozeram na 24"
Mam sice dole projektor ale PC je PC. Ja by som povedal ze 40" by aj stacilo. Zalezi na tom aky velky mas monitor teraz a porovnaj si jeho velkost s velkostou 40" TV
Mam sice dole projektor ale PC je PC. Ja by som povedal ze 40" by aj stacilo. Zalezi na tom aky velky mas monitor teraz a porovnaj si jeho velkost s velkostou 40" TV
Teraz mám 24" monitor..Tiež je pravda, že nechcem vešať na stenu 50" plazmy maximálne tých 40"...Nejaký konkrétny typ na tv ?
-
Ryan Giggs
VIP
To na tej 24" toho asi vela nevidis. Obzvlast ked to ma byt na HD obsah je to malo. To potom v pohode staci aj HD ready plazma. Z takej vzdialenosti rozdiel aj tak nespozorujes.
Ale aby som bol konkretny, Panasonic P42UT50E.
Ale aby som bol konkretny, Panasonic P42UT50E.
Ked to chce vyuzivat pomerne casto ako druhy monitor, by som radsej pozeral nejake led lcd. Predsa len plazma bude nachylnejsia na staticky obraz.
-
Ryan Giggs
VIP
Pise ze to chce hlavne na filmy. Tak by som v tom velky problem nevidel.
Ano len na filmy to bude vyuzivane...Pozrem sa na ten model.