je to normalne?:D
je to normalne?:D
ked sa so mnou priatelka rozide po roku, kvoli tomu ze chce uz nejaky tyzden alebo mesiac ineho, ale ten nema o nu zaujem, stale sa mu vnucuje aby snou chodil az nakoniec sa na neho vykasle a nasledne za par minut riesi ineho a potom mi napise ze ho velmi lubi a k tomu prida, ze konecne vie co chce, pritom sa s nim v zivote nevidela a poznaju sa len cez net...je sanca ze si uvedomi chybu a vrati sa spat?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: je to normalne?:D
hej, tak o 5 rokov ked jej skonci puberta
a chces taku? 
nie, nevie co chce, neponizuj sam seba a vykasli sa na nu...
Na jednej strane popises debilitu svojej priatelky a zaroven uvazujes ci sa vrati.
V takom pripade plati nazov tejto temy - je to normalne?
V takom pripade plati nazov tejto temy - je to normalne?
tak mne teraz vela ludi hovori aby som na nu uz kaslal, ale ja ju stale lubim a chcel by som ju s5...ja viem som blazon
-
Grim
Darca
...daj si dve facky a ponaťahuj si pipíka...vytrhni si chlp z pravého vajca a vždy keď ťa napadne, že by si sa s ňou dal zase dokopy odtrhni si daľší chlp z ktoréhokoľvek vajca...
Spýtaj sa seba "som normálny?" Takéto dievča ani nechci späť. Zabudni na ňu 
Tvoja najväčšia výhra je, že už spolu nie ste. Pochopíš to neskôr, nevracaj sa k nej ani keby ti toho pipíka mala naťahovať ona. Nechce ona, bude mať iná.
ked sme sa rozisli, tak mi povedala ze za vsetko mozem sam, zato ako som sa spraval a ze ma nelubi
pritom ja som aj normalny bol v poslednom case, len ona sa zalubila do ineho, ktory ju ani nikdy nechcel a myslela si asi, ze sa daju dokopy, ked sa so mnou rozide...on mi ale napisal celu pravdu, ze stale si len namyslala ze ju aj on chce 
Aby sme to tu zbytočne nerozoberali.. koľko máte rokov? 
-
audiotrack
VIP
vek už bol spomenutý v druhom príspevku. Koniec puberty mínus 5. Takže 12
ja mám 20 a ona 15 :DD
cize ako 19 rocny si chodil so 14 rocnou ? To sa ti zdalo normalne ? A ako mozes cakat normalne spravanie od decka ?
jj...tak ona sa normalne spravala nejakych 8 mesiacov a potom ju to akosi preslo, lebo chcela ineho
Himmel Herrgott, 14 ročná a správala normálne? To sa aj dá? Ja som mal frajerky čo mali 18 a 19 a ani tie ešte nevedeli, čo od života čakajú. A načo sa trápiš nad ňou? Takých 15-tok môžeš mať koľko len chceš. Väčšina z nich si vyhľadáva starších, je to pre nich akokeby taký tromf. Neverím, že si čakal od 15tky seriózny vzťah...
fejmous.. to je úplne normálne v tomto veku, takže nie je sa čomu čudovať... snáď iba tomu, že vydržala 8 mesiacov. 
tak ona ma chcela uz davnejsie a ja som ani nevedel ze existuje...potom sme sa nahodne stretli u nich doma, lebo moja sestra chodila s jej bratom a potom to zacalo, furt chcela byt so mnou, zalaskovana bola ale preslo ju to
vsak zajtra ju idem cakat pred skolu a idem si aj pre vsetky co som jej dal, nezasluzi si nic, som zvedavy ako zareaguje, ked ma uvidi...normalne sa tesim 
tak teraz si niesom istý, kto je tu ešte v puberte....
A to aj vysvetľuje, tých 8 mesiacov....