Zdravím,
nastal čas, keď som sa rozhodol, že si spravím vodičák na auto a potom si aj nejaké kúpim.
Mám záujem len o malé, nenáročné, jazdené autíčko do 3000€ a kolega v práci mi narýchlo poradili Škodu Fabiu.
Uvítal by som lacný a bezproblémový servis, a nejakú tú spoľahlivosť.
Potrebujem ho len na cestu do práce, prípadne možno raz za mesiac na menší výlet (cca 200 km).
V autách sa nevyznám, nikdy som sa o ne nezaujímal keďže mi doteraz stačil skúter na ktorom som jazdil niekoľko rokov.
V autobazáre eu som videl pár pekných kúskov r.v. 2005-2006 Škoda Fabia, ale niektoré vozidlá mali najazdené aj cez 100000 km (netuším, či to nie je už veľa).
Uvítam rady, aké auto vybrať pre moje potreby, či práve tá Škoda bude dobrá voľba a čomu sa vyvarovať.
Vopred ďakujem.
Auto pre začiatočníka
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Auto pre začiatočníka
ano, 100 000km je na fabiu s trojvalcom naozaj vela... pri vsetkych ostatnych je motor este len ledva zabehnuty... co sa tyka spolahlivosti, tak od 3000e momentalne zacina toyota corolla e120, momentalne najvacsi favorit, ktory predbehne aj focus, ktory radim na druhe miesto... pozeraj benzinove motory... z dalsich modelov civic, mazda 3 po FL, astra, almera a podobne... ani fabia nie je najhorsia volba na Tvoje poziadavky, zalezi, ci das prednost roku vyroby alebo komfortu... ale urcite nie s tym trojvalcom...
Re: Auto pre začiatočníka
Tema o kupe auta je tu oznacena ako dolezita.