Hp Thin Client t5325- Moznosti vyuzitia
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Hp Thin Client t5325- Moznosti vyuzitia
Zdravim. Dostala sa mi do ruk tato krabicka no sam to vidim prvy krat v zivote. vidim ze to ma ARM procak a takmer ziadnu pamat tak som sa chcel spytat ma to vobec nejaku moznost vyuzitia v domacnosti ? resp naco sa to vobec pouziva ? vdaka
Re: Hp Thin Client t5325- Moznosti vyuzitia
ako pracovnu stanicu na internet a office s nizkou spotrebou alebo maly domaci server. ak nie si linuxovy fanusik tak ako terminal pre vzdialenu plochu (to je povodny ucel, na ktory je thin client urceny)
-
Arkaz
Addict
No to je to ze linux je pre mna spanielska dedina takze tam sa moc nevyznam. Windows tam nenatlacim asi ked to ma ten nejaky cudesny ARM procesor vsak ?
veru nenatlacis. a ak ti niekto povie ze tam mozes dat win8 RT (pre ARMove tablety) tak mu never. nie lenze by ho asi neutiahol, hlavna prekazka je ze ten thin client nema secureboot.
PS: nechces ho strelit nahodou
PS: nechces ho strelit nahodou
-
Arkaz
Addict
Kludne by som ho predal dal mi to svokor ze vraj ci to nevie prehravat filmy na telku alebo tak nejak
takze predpokladam ze by to predal. no aku to ma cenu ? 
ebay $40-$60
ale tak rozmyslam ze raspberrypi je za 30€ a instalacia je podstatne pohodlnejsia, takze to som sa asi nechal len uniest.
PS: kedysi by som sa o to pobil
ale tak rozmyslam ze raspberrypi je za 30€ a instalacia je podstatne pohodlnejsia, takze to som sa asi nechal len uniest.
PS: kedysi by som sa o to pobil