ja mam pubertu davno za sebou a nemam jej preco nechavat veci, ktore som jej kupil, ked ma uz nechcela a len to vyuzivala...energy00 napísal:tak teraz si niesom istý, kto je tu ešte v puberte....
je to normalne?:D
Re: je to normalne?:D
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
a čo také si jej kúpil? Podľa mňa ak si jej raz dal darček, tak jej má ostať. Zobrať niekomu niečo čo som mu dal mi príde pubertálne.
nebol to jeden darcek...dostala toho tolko, ze to jej neda nikto, ani vlastny rodicia (doslova)...
-
Soviet
Darca
Tak tebe pekne prasilo 
Ked si jej daval darcek, trebars na narodeniny (ale aj hocikedy inokedy), tak si jej povedal co? "Nech sa paci, darcek pre teba. Ale ked so mnou prestanes chodit, tak mi ho vratis."? Trosku stupidne.
Ked niekomu dam darcek, tak je to uz "jeho", nemyslis?
Ked niekomu dam darcek, tak je to uz "jeho", nemyslis?
darovat ≠ pozicat
-
javatar
Hardcore addict
tak tak, este vratenie darcekov chapem (neschvalujem ale chapem) ale ziadat darovane naspat? chlapec ty si bud troll alebo *****
lenze ona chcela aby som jej to kupil a ja hlupy som tak spravil, a pritom ma uz nechcela
-
audiotrack
VIP
a to na tom niečo mení?
to je jedno... keď Ťa už neľúbila, načo si jej to kupoval? Ale kľudne pýtaj..... a nezabudni to nahrať na video a postnúť to tu, aby sme sa zasmiali z toho trapasu, budeš hviezdou youtube... 
a ja som s kade mal vediet, ze ma nelubila? posledne mesiace sa pretvarovala a ja som si myslel ze je vsetko fajn..
To je riziko kupovania darčekov... 
-
audiotrack
VIP
aj nám povieš čo za darčeky to vlastne sú? Ak si jej kúpil auto, dajme tomu. Ale mám pocit že nakoniec z toho vylezie nejaká 10€ blbosť ktorá by ti aj tak bola nanič keby ti to vráti
A ešte... ak budeš mať tie vrátené darčeky doma, stále Ti ju budú pripomínať. Ak ich bude mať ona, stále si na Teba spomenie.
Presne toto som myslel. Daroval si jej to a teraz to chces spat. Co s tym urobis ? Das to dalsej v poradi ? Ta s tym niekde posle. Zachovaj si trochu hrdosti. Preco sa s nou chces znovu stretnut a sledovat, ako sa bude tvarit ? Co ta potom ? Ved je to uzavreta kapitola. Zalozil si temu, v ktorej si chcel "pocut" nazor na tvoj problem. 10 ludi ti napisalo rovnaku odpoved ale niesi schopny utvorit si z toho nejaky zaver, ze nieco robis zle. Kam tato mladez speje...
si mlady, este prezijes aspon 2 vztahy, kym sa ozenis, tak naco mrhat energiou? Ja som chodil s babou, ktora podviedla mna a aj svojich 2 byvalych a tiez som sa pytal sam seba kde robim chybu az kym som si neuvedomil, ze chybu som robil presne v tom, ze som o nu este aj bojoval, ale ked si ta niekto nevazi, tak na neho kasli, na svete je dost bab a najdes aj lepsiu, ked sa podari
-
vendo
Guru
wow kupovat si nejaku 14-tku a mysliet si ako je do mna zamilovana
ty musis byt na tom dost zle
ja som si ju kupoval?:DDDD ona nieco chcela, tak som to predsa kupil a chcel som jej spravit radost...ale ved ty vies lepsie ako to bolovendo napísal:wow kupovat si nejaku 14-tku a mysliet si ako je do mna zamilovana
Ešte horšie. Keby si si ju kupoval, tak to pochopím, ale ty si so sebou nechal zametať dievčaťom, čo ani nemá občiansky preukaz. Pobavilo 
Ano fejmous kupovat frajerke darceky lebo ich chce a nasledne z nich ma radost je kupovanie si frajerky. 
Ako to zhruba prebieha, ked sa jej nieco zapaci vo vyklade tak hned vchadzas dnu, alebo sa tam ides kuknut na druhy den a das jej tu vec napr. v priebehu tyzdna.
Ako to zhruba prebieha, ked sa jej nieco zapaci vo vyklade tak hned vchadzas dnu, alebo sa tam ides kuknut na druhy den a das jej tu vec napr. v priebehu tyzdna.