Aka vysoka skola ?
Re: Aka vysoka skola ?
Neviete, či je niekde na nete možnosť spraviť si interaktívne TSP pre FI MUNI, ale nejakú inú verziu, akú tú z 2011? Totiž iné roky, napr. 2012 sa dozviem akurát počet bodov, nedozviem sa percentil.
Zdravím, končím bc. stupen externe na FM UK a chcem sa spytať či by sa dalo prestupiť na Mgr. denne. Musel by som robiť prijimačky? mate s tym niekto skusenost? Vdaka za každu radu 
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
už sa to tu spominalo,,,take veci sa riešia osobne na tvojej konkretnej škole priamo na študijnom oddeleni ...pred rokom to mohlo tak byť teraz už nemusí...na študijnom ti povedia presne..Patres24 napísal:Zdravím, končím bc. stupen externe na FM UK a chcem sa spytať či by sa dalo prestupiť na Mgr. denne. Musel by som robiť prijimačky? mate s tym niekto skusenost? Vdaka za každu radu
skus tam http://www.fm.uniba.sk/index.php?id=2284
Chodi niekto odtialto na FEI VŠB Ostrava ?
no ved zatial som sa nechcel pytať na študijnom, lebo nemam dobre skusenosti s nim. len som chcel vedieť či niekto nema s tym skusenosť.D_I_C_K napísal: už sa to tu spominalo,,,take veci sa riešia osobne na tvojej konkretnej škole priamo na študijnom oddeleni ...pred rokom to mohlo tak byť teraz už nemusí...na študijnom ti povedia presne..
skus tam http://www.fm.uniba.sk/index.php?id=2284
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
malo by sa to dať...ty vlastne nanovo posielaš na Ing...alebo Mgr. stupeň prihlašky a tam je podmienka byť Bc. nemyslim že sa rieši denne a externe..pošleš prihlašku na taky typ študia aky chceš nie?..tam ale nemusia zobrať všetkych čo sa hlasia kvoli kapacite ...Patres24 napísal:
no ved zatial som sa nechcel pytať na študijnom, lebo nemam dobre skusenosti s nim. len som chcel vedieť či niekto nema s tym skusenosť.
-
anyway
Light Star
Ahojte, studuje tu niekto nejaky biologicky/chemicky obor na Muni?
No neviem, či je zrovna MUNI na takýto obor extra špecializovaná (okrem lekárskej fakulty). Skôr by som ti odporučil si zistiť nejaké informácie o chemickej fakulte VUT, tá by asi skôr mala vyhovovať tvojim predstavám.
/nauraa, no to ma nenapadlo
/nauraa, no to ma nenapadlo
Pilifo, aj na Prirodovedeckej fakulte MU su odbory biologie/chemie (napr. chemia, biochemia, lekarska genetika a molekularna diagnostika, ekologicka a evolucna biologia, a pod.)
-
anyway
Light Star
Dakujem za reakciu.Pilifo napísal:No neviem, či je zrovna MUNI na takýto obor extra špecializovaná (okrem lekárskej fakulty). Skôr by som ti odporučil si zistiť nejaké informácie o chemickej fakulte VUT, tá by asi skôr mala vyhovovať tvojim predstavám.
Čaute ešte raz. 
Je tu niekto na FEI STU? Koľko bodov je treba dosiahnuť pri ich vzorci (B = 200-50*P+K) na prijatie? Samozrejme ide o obrazný počet. Koľko ste cca mali vy, a zobrali vás?
(Zaujímam sa o aplikovanú informatiku)
Dík.
Je tu niekto na FEI STU? Koľko bodov je treba dosiahnuť pri ich vzorci (B = 200-50*P+K) na prijatie? Samozrejme ide o obrazný počet. Koľko ste cca mali vy, a zobrali vás?
(Zaujímam sa o aplikovanú informatiku)
Dík.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Nepamatam si uz kolko som mal ja, ale na fei beru kazdeho
. Preriedia to v prvom a druhom semestri 
Heh aj ja mám záujem o FEI a prihlášku si dám aj na FIIT ...hádam stihnem vypísať prihlášku 
// no tak podávanie tej prihlášky bude ešte haluz ako tak čítam ich webík
// no tak podávanie tej prihlášky bude ešte haluz ako tak čítam ich webík
Nikto ?Maro. napísal:Zdravím![]()
chcel by som sa spýtať či tu je niekto čo chodí, prípadne chodil na TRNAVSKÚ UNIVERZITU, Pedagogickú fakultu. Zaujal ma odbor Informatika, presnejšie by som sa chcel informovať na akej úrovni sa tam preberá matematika, pretože už na strednej som s ňou mal dosť problém, taktiež aj programovanie, nebudem s ním mať trápenie ak sme ho nepreberali na strednej? Vďaka za odpoveď.
Ahojte,
Neviete niekto blizsie info o http://www.fiit.stuba.sk/sk/prijimanie- ... ge_id=1677
Konkretne sa chcem spytat (idealne niekoho, kto tam studuje) ze ako hodnoti studium, ci to je tazke, aka tazka je matika a ake tazke je programovanie.
Vsimol som si, ze na FIIT su 3 a 4 rocne bakalarske programy. Ten 4 rocny to je nejaka novinka? Su tam nejake odlisnosti? Lebo obe su podla vsetkeho denne studia.
Pripadne poznate niekto nejaku alternativu v BA na Hosp. Informatiku? Nakolko sa o EUBE nehovoria moc pekne veci.
Este otazka na zaver, na hosp. inf. sa ucia dva jazyky? Teba anglina je jasna, ale je tam povinny dalsi jazyk? Lebo z toho co som cital info o primackach tak to vyplyva.
Dakujem
Neviete niekto blizsie info o http://www.fiit.stuba.sk/sk/prijimanie- ... ge_id=1677
Konkretne sa chcem spytat (idealne niekoho, kto tam studuje) ze ako hodnoti studium, ci to je tazke, aka tazka je matika a ake tazke je programovanie.
Vsimol som si, ze na FIIT su 3 a 4 rocne bakalarske programy. Ten 4 rocny to je nejaka novinka? Su tam nejake odlisnosti? Lebo obe su podla vsetkeho denne studia.
Pripadne poznate niekto nejaku alternativu v BA na Hosp. Informatiku? Nakolko sa o EUBE nehovoria moc pekne veci.
Este otazka na zaver, na hosp. inf. sa ucia dva jazyky? Teba anglina je jasna, ale je tam povinny dalsi jazyk? Lebo z toho co som cital info o primackach tak to vyplyva.
Dakujem
na FIIT su primacky neni ak sa nic nezmenilo, po prvom semestri sa to preriedi.
4 a 3 rocne - 4 rocne je to iste ako 3 rocne, len 1. rocnik 3 rocneho je rozdeleny do 1. a 2. rocnika 4 rocneho. SU tam nejake predmety, ze priprava na matematicku analyzu, priprava na proc. prog. .... 3. a 4. rocnik je potom uz to iste ako 2. a 3. rocnik 3 rocneho.
Tusim do 4. rocneho daju tych co sa nevliezli do 3.
Studium - je samostudium
, semester matika, da sa zvladnut, treba pocitat sam. Programovanie C. Zvladnut sa to da, ked sa chce. Po prvom roku ostalo zo 150 - 50 a druhy odbor z 300 nejak 150 asi. Neda sa to hodnotit, niekedy mam na zaciatku semestra pocit ze WTF, toto neni sanca dat a potom na konci, zas, ze to nebolo az take strasne.
4 a 3 rocne - 4 rocne je to iste ako 3 rocne, len 1. rocnik 3 rocneho je rozdeleny do 1. a 2. rocnika 4 rocneho. SU tam nejake predmety, ze priprava na matematicku analyzu, priprava na proc. prog. .... 3. a 4. rocnik je potom uz to iste ako 2. a 3. rocnik 3 rocneho.
Tusim do 4. rocneho daju tych co sa nevliezli do 3.
Studium - je samostudium
Potreboval by som poradit nejake lahke fakulty+programy hocikde na SK na ktorych sa studuje matematika a informatika thx
Neviem ci lahke:
Univerzita Komenskeho v Bratislave - http://www.portalvs.sk/sk/fakulta/fakul ... nformatiky
na tomto portali najdes taktiez najdes ine fakulty podobne tejto,...
Univerzita Komenskeho v Bratislave - http://www.portalvs.sk/sk/fakulta/fakul ... nformatiky
na tomto portali najdes taktiez najdes ine fakulty podobne tejto,...
PEVS
lahke ako lahke, vyucuju tam ti isti prednasajuci co na inych skolach, ale tym ze je to sukromna skola, tak sa ti kazdy prednasajuci aj studijne rado prisposobi...
samozrejme ze ti nikto neda znamku zadarmo (ani za peniaze), ale pokial nestihas, termin nie je problem posunut, pokial nezvladas, prednasajuci rad pomoze.
tety na studijnom sa k tebe chovaju milo na rozdiel od statnych skol...
samozrejme 2000 eur rocne je 2000 eur rocne...
lahke ako lahke, vyucuju tam ti isti prednasajuci co na inych skolach, ale tym ze je to sukromna skola, tak sa ti kazdy prednasajuci aj studijne rado prisposobi...
samozrejme ze ti nikto neda znamku zadarmo (ani za peniaze), ale pokial nestihas, termin nie je problem posunut, pokial nezvladas, prednasajuci rad pomoze.
tety na studijnom sa k tebe chovaju milo na rozdiel od statnych skol...
samozrejme 2000 eur rocne je 2000 eur rocne...
Chlapi, potrebujem take predbezne info.
Ktore sa viac oplati, resp. kde sa viac uplatnim? pravo / psychologia. Nad pravom rozmyslam dlhsiu dobu, ale v poslednom case ma zaujala psychologia.
Na pravo som pozeral skoly ako Trnavska univerzita, UK, ale zaujala ma aj PEVS. Tu psychologiu som zatial nezistoval. Ktore skoly by ste "odporucili"?
Ktore sa viac oplati, resp. kde sa viac uplatnim? pravo / psychologia. Nad pravom rozmyslam dlhsiu dobu, ale v poslednom case ma zaujala psychologia.
Na pravo som pozeral skoly ako Trnavska univerzita, UK, ale zaujala ma aj PEVS. Tu psychologiu som zatial nezistoval. Ktore skoly by ste "odporucili"?