Aka vysoka skola ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Aka vysoka skola ?

Príspevok od používateľa Hensym »

Neviete, či je niekde na nete možnosť spraviť si interaktívne TSP pre FI MUNI, ale nejakú inú verziu, akú tú z 2011? Totiž iné roky, napr. 2012 sa dozviem akurát počet bodov, nedozviem sa percentil.
Patres24
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Patres24 »

Zdravím, končím bc. stupen externe na FM UK a chcem sa spytať či by sa dalo prestupiť na Mgr. denne. Musel by som robiť prijimačky? mate s tym niekto skusenost? Vdaka za každu radu :)
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

Patres24 napísal:Zdravím, končím bc. stupen externe na FM UK a chcem sa spytať či by sa dalo prestupiť na Mgr. denne. Musel by som robiť prijimačky? mate s tym niekto skusenost? Vdaka za každu radu :)
už sa to tu spominalo,,,take veci sa riešia osobne na tvojej konkretnej škole priamo na študijnom oddeleni ...pred rokom to mohlo tak byť teraz už nemusí...na študijnom ti povedia presne..
skus tam http://www.fm.uniba.sk/index.php?id=2284
kukom6
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kukom6 »

Chodi niekto odtialto na FEI VŠB Ostrava ?
Patres24
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Patres24 »

D_I_C_K napísal: už sa to tu spominalo,,,take veci sa riešia osobne na tvojej konkretnej škole priamo na študijnom oddeleni ...pred rokom to mohlo tak byť teraz už nemusí...na študijnom ti povedia presne..
skus tam http://www.fm.uniba.sk/index.php?id=2284
no ved zatial som sa nechcel pytať na študijnom, lebo nemam dobre skusenosti s nim. len som chcel vedieť či niekto nema s tym skusenosť.
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

Patres24 napísal:
no ved zatial som sa nechcel pytať na študijnom, lebo nemam dobre skusenosti s nim. len som chcel vedieť či niekto nema s tym skusenosť.
malo by sa to dať...ty vlastne nanovo posielaš na Ing...alebo Mgr. stupeň prihlašky a tam je podmienka byť Bc. nemyslim že sa rieši denne a externe..pošleš prihlašku na taky typ študia aky chceš nie?..tam ale nemusia zobrať všetkych čo sa hlasia kvoli kapacite ...
anyway
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa anyway »

Ahojte, studuje tu niekto nejaky biologicky/chemicky obor na Muni?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No neviem, či je zrovna MUNI na takýto obor extra špecializovaná (okrem lekárskej fakulty). Skôr by som ti odporučil si zistiť nejaké informácie o chemickej fakulte VUT, tá by asi skôr mala vyhovovať tvojim predstavám.

/nauraa, no to ma nenapadlo :D
nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

Pilifo, aj na Prirodovedeckej fakulte MU su odbory biologie/chemie (napr. chemia, biochemia, lekarska genetika a molekularna diagnostika, ekologicka a evolucna biologia, a pod.)
anyway
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa anyway »

Pilifo napísal:No neviem, či je zrovna MUNI na takýto obor extra špecializovaná (okrem lekárskej fakulty). Skôr by som ti odporučil si zistiť nejaké informácie o chemickej fakulte VUT, tá by asi skôr mala vyhovovať tvojim predstavám.
Dakujem za reakciu. :) No mala by byt asi dost extra specializovana na tieto obory, kedze sa dokoncuje kampus urceny primarne pre Pridovedecku fakultu za 5.5 mld Kc.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Čaute ešte raz. :)

Je tu niekto na FEI STU? Koľko bodov je treba dosiahnuť pri ich vzorci (B = 200-50*P+K) na prijatie? Samozrejme ide o obrazný počet. Koľko ste cca mali vy, a zobrali vás?

(Zaujímam sa o aplikovanú informatiku)
Dík. :)
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Nepamatam si uz kolko som mal ja, ale na fei beru kazdeho :D. Preriedia to v prvom a druhom semestri :)
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Heh aj ja mám záujem o FEI a prihlášku si dám aj na FIIT ...hádam stihnem vypísať prihlášku :D

// no tak podávanie tej prihlášky bude ešte haluz ako tak čítam ich webík
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

Maro. napísal:Zdravím :)
chcel by som sa spýtať či tu je niekto čo chodí, prípadne chodil na TRNAVSKÚ UNIVERZITU, Pedagogickú fakultu. Zaujal ma odbor Informatika, presnejšie by som sa chcel informovať na akej úrovni sa tam preberá matematika, pretože už na strednej som s ňou mal dosť problém, taktiež aj programovanie, nebudem s ním mať trápenie ak sme ho nepreberali na strednej? Vďaka za odpoveď.
Nikto ? :?
xorcos
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa xorcos »

Ahojte,
Neviete niekto blizsie info o http://www.fiit.stuba.sk/sk/prijimanie- ... ge_id=1677
Konkretne sa chcem spytat (idealne niekoho, kto tam studuje) ze ako hodnoti studium, ci to je tazke, aka tazka je matika a ake tazke je programovanie.

Vsimol som si, ze na FIIT su 3 a 4 rocne bakalarske programy. Ten 4 rocny to je nejaka novinka? Su tam nejake odlisnosti? Lebo obe su podla vsetkeho denne studia.

Pripadne poznate niekto nejaku alternativu v BA na Hosp. Informatiku? Nakolko sa o EUBE nehovoria moc pekne veci.
Este otazka na zaver, na hosp. inf. sa ucia dva jazyky? Teba anglina je jasna, ale je tam povinny dalsi jazyk? Lebo z toho co som cital info o primackach tak to vyplyva.
Dakujem
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

na FIIT su primacky neni ak sa nic nezmenilo, po prvom semestri sa to preriedi.
4 a 3 rocne - 4 rocne je to iste ako 3 rocne, len 1. rocnik 3 rocneho je rozdeleny do 1. a 2. rocnika 4 rocneho. SU tam nejake predmety, ze priprava na matematicku analyzu, priprava na proc. prog. .... 3. a 4. rocnik je potom uz to iste ako 2. a 3. rocnik 3 rocneho.

Tusim do 4. rocneho daju tych co sa nevliezli do 3.

Studium - je samostudium :D, semester matika, da sa zvladnut, treba pocitat sam. Programovanie C. Zvladnut sa to da, ked sa chce. Po prvom roku ostalo zo 150 - 50 a druhy odbor z 300 nejak 150 asi. Neda sa to hodnotit, niekedy mam na zaciatku semestra pocit ze WTF, toto neni sanca dat a potom na konci, zas, ze to nebolo az take strasne.
F1L1P
Expert
Expert

Príspevok od používateľa F1L1P »

Potreboval by som poradit nejake lahke fakulty+programy hocikde na SK na ktorych sa studuje matematika a informatika thx
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Neviem ci lahke:
Univerzita Komenskeho v Bratislave - http://www.portalvs.sk/sk/fakulta/fakul ... nformatiky

na tomto portali najdes taktiez najdes ine fakulty podobne tejto,...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

PEVS
lahke ako lahke, vyucuju tam ti isti prednasajuci co na inych skolach, ale tym ze je to sukromna skola, tak sa ti kazdy prednasajuci aj studijne rado prisposobi...
samozrejme ze ti nikto neda znamku zadarmo (ani za peniaze), ale pokial nestihas, termin nie je problem posunut, pokial nezvladas, prednasajuci rad pomoze.
tety na studijnom sa k tebe chovaju milo na rozdiel od statnych skol...
samozrejme 2000 eur rocne je 2000 eur rocne...
16DodgE16
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 16DodgE16 »

Chlapi, potrebujem take predbezne info.
Ktore sa viac oplati, resp. kde sa viac uplatnim? pravo / psychologia. Nad pravom rozmyslam dlhsiu dobu, ale v poslednom case ma zaujala psychologia.
Na pravo som pozeral skoly ako Trnavska univerzita, UK, ale zaujala ma aj PEVS. Tu psychologiu som zatial nezistoval. Ktore skoly by ste "odporucili"? :)
Napísať odpoveď