Pokuta od Mestskej policie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Arkaz
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pokuta od Mestskej policie

Príspevok od používateľa Arkaz »

Zdravim. Pred par minutami som dostal pokutu 60 euro za statie na parkovacom mieste pre invalidou no myslim ze pokutu som dostal nepravom. ako som isiel zaparkovat na parkovacie miesto boli 2 volne. najprv som zastavil na normalnom mieste no stal som krivo preto som sa posunul vedla na toho invalida o ktorom som ale nevedel ze tam je. zena mi povedala aby som pozrel ci tam neni nejaka znacka a tak som ovoril dvere ze idem pozriet a v tom uz kumne doutekal mestsky a nalozil mi pokutu. stal som tam prisaham bohu asi 20 sekund ani to nie. Chceli bud 60e alebo ze to postupia statnynm kde mi hrozi zobratie vodicaku. tak som im zaplatil tu pokutu. asi sa neda voci tomu nejako odvolat porpipade nejako to riesit nakolko myslim ze pokutovany som bol nepravom. Vdaka

edit/ skrachovanemu policajtovy ktory mi dal k- posielam pozdrav
matki
Light Professional
Light Professional

Re: Pokuta od Mestskej Polucie.

Príspevok od používateľa matki »

zaplatenim pokuty suhlasis s priestupkom. Ak si myslis, ze nie je dovod, nemas nic platit a pockat na konanie
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

60eur? Dako vela za taku kravinu a ovsem ked mas svedka, ze si siel len pozriet na znacku. Vsak papuca ta lacnejsie hadam vijde.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

§ 25, ods. 1.7.:
7. Porušenie zákazu zastavenia a státia na vyhradenom parkovacom mieste pre osobu so zdravotným postihnutím, ak nejde o vozidlo, pre ktoré je parkovacie miesto vyhradené 150€
podľa aktuálneho sadzobníka pokút takže si ešte dobre obišiel. Každopádne, je to dosť diskutabilné. Ide o zastavenie a státie, takže stačí aby si tam zastavil na chvíľku (ani z auta nemusíš vystúpiť) a už ti tú pokutu môžu dať. Pokiaľ to miesto nebolo vyznačené zvislou dopravnou značkou, tak sa môžeš odvolať na nedostatočné značenie, ale myslím že mali právo ťa za to pokutovať, aj keď sa mi to zdá neferove
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no ked som to uz zaplatil asi nema vyznam sa tym dalej zaoberat len ma to s prepacenim nasralo lebo som tam stal 20 sekund a navyse som sa posunul z toho vedlajsieho miesta. vraj vsetko je na kamere tak nech si to pozru tupci. zas raz sa mi potvrdilo ze vhodnejsie bude odist za hranice tu ta mentalita policajneho statu je smutna..
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Doplatil som na to podobne, stal som zadnymi kolesami na ciare, ktora uz vyznacovala reserve miesto... Debilovi nevysvetlis. Su len radi za kazdy peniaz, hoc vytazeny za totalnu malickost..
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no teraz mi kamarat povedal ze skoda ze som zaplatil na mieste keby neham aby to spisali zavolal by nacelnikovy a pokuta by bola fuc. sakra preco prave teraz som mal pri sebe peniaze ked inokedy nemam ani korunu dpc :D
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

nemal si to platit, tym ze zaplatis sa priznas k vine. radsej nezaplatim a idem na konanie (bohuzial tam uz cena moze byt daleko vyssia ako 60€) kde sa to mozno vyriesi bez pokuty. samozrejme, 60e za toto, urcite im nieco skoncilo vo vrecku
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Si to mal preparkovat a poslat ich do zadku.

Hellboy ako im pri odovzdanych blockoch moze nieco skoncit vo vrecku
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

heker: myslis ze tie trapne blocky sa nedaju pouzit viackrat?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Nedaju, lebo seria ide po sebe a mal by ti ich orazit a natrhnut.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

skus prejst internet ci nenajdes o tom nieco, ja ti navod nato davat nebudem
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Uf, tak to som ešte dobre obišiel, keď som za toto dostal pred 3 rokmi len 20 eur. Tiež to nebolo z mojej strany úmyselné, parkoval som v zime na sídlisku, vodorovné značenie zasnežené, zvislá značka doslova zasadená v strome, ktorý bol pri chodníku, takže večer potme som si to nevšimol.

Inak mi to tiež príde ako buzerácia od policajtov, ak dávajú za takéto niečo pokuty.

/Ten preklep v názve témy je úmyselný? :D

//hojko: Opravene.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Policajti 90% času riešia buzeráciu za parkovanie, doslova. Mám to napočúvané z ich rádiovej komunikácie.
SRneC
Addict
Addict

Re: Pokuta od Mestskej policie

Príspevok od používateľa SRneC »

Boze ja som taky rad, ze som zatial nemal tu cest taketo nieco riesit, len by som si problemy narobil. Ked viem ze nieco poseriem tak aj 100 euro dam kludne a budem si nadavat, ale keby toto tak sa idem zabit aj o euro.

A takto isto buzeruju aj zeleni, ani vyhlasky nove nepoznaju. (zeleni vekom a aj uniformou)
jimmy_xp
King
King

Re: Pokuta od Mestskej policie

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Ako bolo spomenuté, zaplatením súhlasíš s rozhodnutím policajta. Mal si motor už vypnutý, alebo si mal naštartované, keď si šiel čeknúť tú značku? A je to pravda, nemal si platiť, mali to posunúť ďalej. Čo sa týka vodičákov, tak to je staré známe bu bu bu našich policajtov, ktorí týmto asi snáď strašia každého. A sám vidíš, že ak by to šlo ďalej, tak by sa to vyriešilo. Veď viacmenej vždy sa vie nájsť človek z ich radov, ktorý by nám dokázal v takejto situácii pomôcť - či už nižšia pokuta, alebo bez pokuty :P :D
Napísať odpoveď