ENGTX 260 prehrievanie
ENGTX 260 prehrievanie
Dobrý deň,
mám problém. Moja (už staršia) ge-force ENGTX 260 sa napríklad pri hre World of Warcraft (WoTLK) dostane na teplotu 90 stupňov do pár sekúnd (FAN beží na 100%) a to je hra na minimálnych detailoch.
Cirkulácia vzduchu je zabezpečená dobre.
Prosím o radu. Ďakujem
mám problém. Moja (už staršia) ge-force ENGTX 260 sa napríklad pri hre World of Warcraft (WoTLK) dostane na teplotu 90 stupňov do pár sekúnd (FAN beží na 100%) a to je hra na minimálnych detailoch.
Cirkulácia vzduchu je zabezpečená dobre.
Prosím o radu. Ďakujem
-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: ENGTX 260 prehrievanie
no pri tejto grafike sa niet co cudovat ma spotrebu nieco vyse 180 w. Mohol by si skusit dat dole chaldic prepastovat a poriadne ho vycistit. Urcite nieco pomoze.
Prepastované pred pár dnami+ vyčistené. Nepomohlo. Jediný problém je v tom, že to začala robiť asi pred pol rokom. Dovtedy ju nebolo ani počuť. Teraz mam pocit že ten počítač vzlietne....
-
IceHammer
Star
Este by sa to malo dat nastavit v nastaveniach grafiky myslim ze by to malo byt pod performance. Urcite sa da rucne regulovat. Inak moze byt ze si ju malo pritiahol pripadne ti nejaka strana nedolieha.
-
dadko123456789
Zablokovaný
Skus tam dat iny chladic /chladice/
Znie to zaujímavo, no keď som sa o to pokúšal (prídavné chladiče) tak to bolo len o 200% hlučnejšie, no nemalo to žiaden chladiaci efekt. Rozmýšľal som nad variantov že tá "kvapalina" v chladiacich trubičkách mohla uniknúť. Je to možné ?
Ďakujem
Ďakujem
-
IceHammer
Star
Mozne by to bolo jedine ak by s tym chladicom hral futbal. Normalny zaobchadzanim to nieje mozne.
Tak v tom pripade som uplne bezradny. Netusim, kde by mohol byt problem. Napada Vas este nejake riesenie ?
(Ospravedlnujem sa za nepouzitie diakritiky)
Dakujem
(Ospravedlnujem sa za nepouzitie diakritiky)
Dakujem
-
typek61
Darca
co takto kupit vykonnejsi chladic?
Dakujem vsetkym zainteresovanym za pomoc, no rozhodol som sa. Idem ju "upiect", nemam co stratit.
Zaroven by som sa Vas rad opytal na nazor na tuto slecnu
http://www.alza.sk/asus-gtx660-dc2o-2gd ... .htm#popis
Budu sa na nej hrat hry+ k nej budu pripojene 4 monitory koli obchodovaniu na forexe.
Dakujem
Zaroven by som sa Vas rad opytal na nazor na tuto slecnu
http://www.alza.sk/asus-gtx660-dc2o-2gd ... .htm#popis
Budu sa na nej hrat hry+ k nej budu pripojene 4 monitory koli obchodovaniu na forexe.
Dakujem
-
typek61
Darca
to mi ju radsej daruj 
Tak, ako... mozeme sa nejako dohodnut
Kedze mam pravdepodobne zidovske korene... (nemam, no iste viete, co som tym chcel naznacit
)