chcem byt aspon kamarat a neskor mozno aj...
-
Antichrist
Medium Star
chcem byt aspon kamarat a neskor mozno aj...
ahojte...pred par dnami som tu vytvaral topic o tom, ze sa so mnou rozisla priatelka po roku aj 2 mesiacoch...minuly pondelok sme sa rozisli a teraz nedelu som jej len tak napisal a potom sme trochu pokecali, navrhol som jej kamaratstvo no napisala, ze si mozme pisat cez net ale von nepojdeme, lebo si mysli, ze jej budem stale vraviet nech sa vrati ku mne... dnes som isiel za nou aspon udobrit sa , ale ani sa len na mna nepozrela a povedala ze sa nema o com so mnou rozpravat, tak som siel domov...myslite si, ze ju to casom prejde a bude mat chut ist aspon von, ked jej to navrhnem? nechcem to, ze sa napriklad stretneme na ulici a ani sa nepozdravime...chcem byt kamarat, na ktoreho sa bude dat spolahnut atd...ak by to slo, tak by som jej casom mozno aj naznacil, ze ju chcem spat ale nechcem to zo zaciatku prehanat...
-
kabul
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: chcem byt aspon kamarat a neskor mozno aj...
preco s nou chces udrzovat kamaracky vztah, ak nie preto, ze ju chces spät alebo s nou aspon spavat?
-
Antichrist
Medium Star
tak lebo nechcem aby to bolo ako teraz, ze je hnusna, chladna atd...ja som sa uz stym zmieril, ze sme sa rozisli, nerozmyslam uz ani tak nadtym ako zhruba pred tyzdnom, len ju chcem ako kamaratku a casom mozno aj viac, ak bude mat aj ona zaujem a ked nie tak pochopim..
Radšej ju nechaj tak, zbytočne sa budeš iba trápiť. Evidentne s Tebou nechce mať nič viac.... a pokiaľ by ste mali byť kamaráti.... týždeň po rozchode byť kamarátmi sa určite nedá.. na to potrebuješ čas..... minimálne mesiac... ak nie rok. Po tomto čase, keď si obaja zariadite svoj život, nájdete si niekoho iného... potom môžete byť len kamaráti a len tak si pokecať. Avšak... keď už budeš mať inú, asi už na to čas nebudeš mať.

-
Antichrist
Medium Star
mozno nebude mat nikoho aj po dlhsom case, ale to su hypotezy...ja sa teraz nechcem pustat do ziadneho unahleneho vztahu, pri ktorom by som chcel len zabudnut a novej holke by som nevedel povedat ani lubim ta, lebo by som lubil stale byvalu...predsa len, ten rok aj nieco je nejaka doba a nemozme obidvaja na vsetko zabudnut behom jedneho tyzdna
Zbytočne. Ona nemá záujem a vzkriesenie vzťahu z toho nebude. Tri dni sú preč ani biblické to nebude. Smola, skús na ňu zabudnúť, kamarátstvo ti to nedovolí a budeš sa zmietať v kruhu múk a bolestí, lebo sa nebudeš vedieť zbaviť myšlienky na človeka, s ktorým už nikdy nebudeš,keď ju budeš mať na očiach- Nestretávaj sa s ňou, nepíš, vymaž si ju zo źivota. Toľko moja rada 
-
Antichrist
Medium Star
ved uvidime
... necham ju asi teraz na pokoji par dni, lebo ma urcite nervy na mna po tom vsetkom a este vacsie, ked ma dnes videla...potom sa jej len tak ozvem 
Len tak. Úplne náhode si spomenieš na ňu bez akéhokoľvek dôvodu či cieľa. A čo je povieš ? "Ahoj, nechceš sa chvíľu kamarátiť a potom so mnou znova chodiť" ? 
-
Antichrist
Medium Star
to zas nie
len chcem aby sa to ukludnilo cele...po case jej navrhnut ci by sla von, ak by sla, normalne sa rozpravat, ked si budeme rozumiet a nebude jej vadit moja pritomnost, tak nieco len tak na oko naznacit..uz sa aj tak opakujem 
A co je ona a aj ty v tej istej partii ze sa budete stretavat? Vtedy to ma zmysel, ale ak sa rozidete a nemate sa kde stretnut a chces s nou byt nasilu kamarat tak ti musi hrabat.
-
Antichrist
Medium Star
a co furt chce sediet doma za netom ?:D ona maximalne 2 krat do tyzdna vylezie von za kamaratkami...inak skola, net, spanok a stale dookola 
Antichrist ty si stale namotany, kasli na to nestretavaj nepis a najlepsie istu dobu sa aj vyhybaj...nema cenu co teraz robis, vlastne ju otravujes...a ak by nahodou znova vznikol vztah medzi Vami ver tomu ze je viac ako pravdepodobne ze by dlho nevydrzal, mal by si sa k tomu postavit ako chlap a nechat byvalu na pokoji a skor sa staral o svoje veci a po case pride ine dievca...a ostanu pekne spomienky, uvidis, nedopust chyby ktore som robil aj ja..
-
Antichrist
Medium Star
pride ine dievca, ktore budem porovnavat aj tak s byvalou...boha pre obidvoch to bola prva vaznejsia znamost, sice ja som uz mal dievcata ale to boli len letne lasky a ona mala vsetko len cez net...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
rozišli ste sa a dali dokopy 4 krát, tak podvedome dúfaš že aj toto je len taký prípad. Ale písal si že si sa s tým už zmieril, tak sa podľa toho aj správaj a kašli na ňu. Novú s ňou porovnávať nebudeš, lebo nepríde zajtra ani o týždeň. Príde keď táto bude už dávno zabudnutá. A ak ju aj porovnávať budeš, tak iba prvé dni.
Určite túži byť s tebou, s človekom , s ktorým sa 4x rozišla. Z jej správania je to čitateľné, že chce s tebou tráviť aj tak všetok voľný čas. Spamätaj sa prosím.. Ber to ako dobrú skúsenosť, do ďalšieho vzťahu sa ti skúsenosti zíjdu. Na túto zabudni, nebude z toho nič.Antichrist napísal:a co furt chce sediet doma za netom ?:D ona maximalne 2 krat do tyzdna vylezie von za kamaratkami...inak skola, net, spanok a stale dookola
-
Antichrist
Medium Star
tak ja viem, ze teraz urcite nechce byt so mnou ani nic podobne...mozno casom mesiac,dva, ked to uz nebude take cerstvte...ja by som aj chcel zabudnut a niekedy nato ani nemyslim, ale potom to zas pride, zapalim si na balkone a rozmyslam zas, ze co sme spolu zazili, ked sme boli spolu stastny a takto sa mi to premieta cele hlavou..danodrevo napísal: Určite túži byť s tebou, s človekom , s ktorým sa 4x rozišla. Z jej správania je to čitateľné, že chce s tebou tráviť aj tak všetok voľný čas. Spamätaj sa prosím.. Ber to ako dobrú skúsenosť, do ďalšieho vzťahu sa ti skúsenosti zíjdu. Na túto zabudni, nebude z toho nič.
Neklam samého seba... O mesiac, dva, rok, desať. A život v riti. Zabudni na ňu, zmaž z facebooku , nestretávaj sa s ňou, vybehni s kamošmi na pivo a bude dobre. Nájdi si nejaké hobby.
-
javatar
Hardcore addict
http://www.hojko.com/po-rozchodove-obdobie-t175415.html
tuto temu treba drzat hore - pripadne aspon extrakt rad z nej...
tuto temu treba drzat hore - pripadne aspon extrakt rad z nej...
-
Antichrist
Medium Star
kurnik sopa neda mi to...ale ked si tak spomeniem tak v piatok pred 2 tyzdnami este sa zdalo byt vsetko fajn, nehadali sme sa ani nic, klasika ako po ine dni, sex sme mali dokonca 2krat atd...este aj v nedelu (den pred rozchodom), sme si v pohode pisali, rozlucili sa tradicne slovami lubim ta atd, ked sme sli spat, na druhy den sme sa dohadovali kedy pridem, este mi aj napisala aby som dosiel v stredu a potom ze ju to nebavi uz...cele zle jaaaaaj
-
javatar
Hardcore addict
no ono to tak byva, ze veci funguju kym sa nepokazia...