Blokovane wifi
Blokovane wifi
Zdarec, mám menší problém. Ide o to, že v zahraničí na byte máme WPA2 zabezpečenú sieť z obchodu pod nami. Dohodli sme sa s nimi na mesačnom poplatku a dali nám prístupové heslo a obmedzený počet dát. Mne sa tie dáta pravdepodobne podarilo prekročiť, skrátka sa nedokážem pripojiť... Ostatným pritom ide internet normálne, aj s mobilom sa pripojím, problém mám len s laptopom. Dá sa to nejak obísť? Skúšal som zmenu MAC adresy cez TMACv6.0 a Change MAC Address, no nepomohlo, možno niečo robím zle alebo je problém niekde inde, nemám s tým skúsenosti. Prosil by som o radu, vopred vďaka.
Re: Blokovane wifi
Čo tak si priplatiť???? Keby to bolo take jednoduche tak neexistuje obmedzeni internet.
Asi budeš musieť zmeniť MAC adresu a to len tak nepojde
Asi budeš musieť zmeniť MAC adresu a to len tak nepojde
-
terrens
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Ako sa nedokážeš pripojiť? Vôbec ťa nepripojí alebo len pripojí s obmedzeným prístupom?
Ak si skúšal zmenu MAC adresy, tak si skús nastaviť MAC adresu telefónu- je dosť možné že MAC Tvojho notebooku je zablokovaná(alebo majú povolené len niektoré stroje, a Tvoja notebooku medzi nimi neni).
Ak si skúšal zmenu MAC adresy, tak si skús nastaviť MAC adresu telefónu- je dosť možné že MAC Tvojho notebooku je zablokovaná(alebo majú povolené len niektoré stroje, a Tvoja notebooku medzi nimi neni).
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Novsie notebooky to maju tak, ze ich ovladace nepodporuju softverovu zmenu MAC adresy a tam ti rozne programy na to sluziace nepomozu. Mozes skusit pripojit mobil cez kabel ku kompu a mobil pripojit na tu wifinu a takto sa pripojit na ten net z kompu cez mobil (ak to podporuje).
Keby sa dalo priplatiť, tak to neriešim, ale je to trošku zložitejšie. Vôbec ma nepripojí, stále mi nabehne riešenie problémov... mám nový notebook, je to MSI GE60, keď som zmenil MAC adresu, ukázalo mi ju aj v cmd (ipconfig/all), no nefungovalo to. Je aj nejaká iná možnosť, ako mi mohli zablokovať comp? Ešte skúsim cez ten mobil, ale je to pre mňa nepraktické zakaždým ho pripájať, keď niekoho napadne iná možnosť, sem s tým 
A nevieš sa spitať či nema filtrovanie MAC adres ??? keď hej tak ťa on musi pridať.
Neviem, či som ťa správne pochopil... Ale pochybujem, že by tam zadával všetky adresy ručne, ako vravím, mobily fungujú, od toho má heslo. A ak áno, je nejaká možnosť, ako zistím MAC adresu mobilu? Je to Samsung Galaxy S2, btw skúšal som ho pripojiť cez kábel, ale nič také ako zdieľanie wifi som nenasiel, len mobilné dáta. Hľadal som aj nejakú appku, ale nepodarilo sa, nejaké tipy?
skus isť na 192.168.2.1 na nastavenie routeru
Keď ten čo vlastni tu wifinu nemal važny uraz hlavy tak bude mať zaheslene nastavenia