World of Tanks
Re: World of Tanks
Keď budeš mať u toho študa posádku 100%, tak potom každého z nej budeš vedieť preškoliť na iný nemecký stíhač za 20 000 striebra a na hodnutu 90%. To už sa oplatí,
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Oplatí sa to kedykoľvek ak ti ostane viac ako 76%
a tak ostane mi vzdy min 75% kedze ich na to pretrenujem
muffi 100% este som nemal, najviac som mal pri hetzerovi tych 89% kde som ich prvy krat presunul do stuga, som si vravel ze ja blbec som vyhodil tolko vela penazi za kupovanie novych ked som mohol mat tych istych uz daaaavno a aj 3x100% ale ako som teraz zistil este aj preskolovat ich treba a za tie iste peniaze ako by som mal novych, takze nakoniec nie som az taky blbec, tak ci tak by som tie peniaze dal na preskolovanie
muffi 100% este som nemal, najviac som mal pri hetzerovi tych 89% kde som ich prvy krat presunul do stuga, som si vravel ze ja blbec som vyhodil tolko vela penazi za kupovanie novych ked som mohol mat tych istych uz daaaavno a aj 3x100% ale ako som teraz zistil este aj preskolovat ich treba a za tie iste peniaze ako by som mal novych, takze nakoniec nie som az taky blbec, tak ci tak by som tie peniaze dal na preskolovanie
Pri vyšších tieroch už budeš musieť odohrať toľko bitiek, aby si sa dostal ďakej, že 100 % bude ako nič.
Urcite sa nic nedeje...ja som omylom pustil uz celkom slusnu posadku z T-34-85...Uz neviem ci som tam nemal druhy skill zakliknuty...a ziadna hroza sa nestala...ked som predaval T-54 tak som si dal pozor a uz som zahojeny
...asi som o moc neprisiel, kedze potrebujem cez 20k xp na jedno percento...
muffi keby len pri vyssich, ja to uz mam teraz, napr pri leopardovi potrebujem na dalsi tank cca 52 000xp mam necelych 8000xp, pIV treba 26-27 000 (tu mam 2 tanky na vyber ktore odomknem) a mam 1000xp.... a co je asi najhorsie tak grille, potrebujem 12000xp na odomknutie este veci na nom (delo a radio) a potom na dalsi tank treba necelych 43 000xp, takze paraaada,bude to este veeeeela hodin hrania 
Leopard nie je vďačný tank, zlé losy a na scouta je príliš lenivý. Jeho nasledovník je na tom už lepšie, ale kvalitná hra s ním si vyžaduje veľké množstvo skúseností. Preto ti odporúčam, vykašli sa na zatiaľ na ľahké tanky a choď radšej lajnu stíhačov, nemci ich majú veľmi kvalitných a dá sa tam bez nervov dostať k vysokým tierom (kde začne byť nočnou morou artiléria, ale to v postate skoro u všetkých vetiev). Alebo skús vetmu smerujúca k tanku Tiger P, (klasického Tigra by som pre jeho papierovosť tiež skôr radil k záležitosti pre skúsenejších, ktorí vedia ako sa natáčať, ako využívať terén atď.)
-
Michaelo
Hardcore addict
Heh, 12.000 je nič. také delo u ferdinanda vyžaduje 64.000 EXPov a motor 32.000 EXPov. To som mal čo robiť kým som to nahral. U vyšších tierov ťa stoja doplnky viac EXPov ako teraz nový tank.
A ako som tu už raz povedal: Začínajúci hráč by mal ísť IMHO do nemeckých stíhačov (ja som tak začal keďže stíhače ma pomerne zaujali, a už mám JagdTigra, len naň nie sú prachy už pár mesiacov
).
Karmista:
To že ty si debil ma netrápi, ale to čo hovorím je pravda a potvrdí ti to vyše polka ľudí vo WoT
A snáď si znížil karmu aj Muffimu.
Takže sa poje***.
A ako som tu už raz povedal: Začínajúci hráč by mal ísť IMHO do nemeckých stíhačov (ja som tak začal keďže stíhače ma pomerne zaujali, a už mám JagdTigra, len naň nie sú prachy už pár mesiacov
Karmista:
To že ty si debil ma netrápi, ale to čo hovorím je pravda a potvrdí ti to vyše polka ľudí vo WoT
A snáď si znížil karmu aj Muffimu.
Muffi napísal:Preto ti odporúčam, vykašli sa na zatiaľ na ľahké tanky a choď radšej lajnu stíhačov, nemci ich majú veľmi kvalitných a dá sa tam bez nervov dostať k vysokým tierom (kde začne byť nočnou morou artiléria, ale to v postate skoro u všetkých vetiev).
Takže sa poje***.
Niekedy mám chuť tu hru vymazať, ale tak včera som kúpil T-34 a dnes Hetzera, dúfam že sa mi už niekedy aj začne dariť 
//autoeditácia príspevku (21 Jan 2013, 19:08)
Oplatí sa na Hetzerový vylepšiť delo? Bude citeľný rozdiel medzi 7,5 cm StuK 40 L/43 a 7,5 cm PaK 39 L/48? Alebo tam dať 10,5 cm StuH 42 L/28 ktoré má skoro o polovicu menšiu priebojnosť ale tri krát väčšie poškodenie?
//autoeditácia príspevku (21 Jan 2013, 19:08)
Oplatí sa na Hetzerový vylepšiť delo? Bude citeľný rozdiel medzi 7,5 cm StuK 40 L/43 a 7,5 cm PaK 39 L/48? Alebo tam dať 10,5 cm StuH 42 L/28 ktoré má skoro o polovicu menšiu priebojnosť ale tri krát väčšie poškodenie?
Na Hetzera jednoznačne 105mm delo. Nalož HE + gold ammo a nabíjaj podľa potreby - HE na LT a ľahšie pancierované MT, gold používaj proti HT - tam máš prieraznosť 150mm, takže KV-1 dokážeš zhasnúť na dve rany (keby aj nie, posádku a vybavenie bude mať na kašu...).
A z Amerických stíhačov je lepšie ísť na ktorí? M8A1 alebo na T40?
muffi: leopard nieje zly tank, je aj rychly (cca 70km/h), no delo som videl aj lepsie ale da sa to
proste nabehnes, spotnes co to ide a hrdinsky padnes za vlast
no nebavi ma hrat len s jednym typom, aj keby by to bolo dobre na xp, raz som tak hral ale nebavilo ma to, tak hram s grille, stugom, pzIII a IV a leopardom, vzdy aku mam naladu ale kym s tankom neskapem
michaelo: ufff 64 000 len za delo, tak dakujem pekne, to ma caka dobra buducnost
lukas: hhh, nie si sam, take stavy mam vzdy ked ma to hodi s tier 9 alebo ked ta sprosta strela sa len odraza a odraza....
no nebavi ma hrat len s jednym typom, aj keby by to bolo dobre na xp, raz som tak hral ale nebavilo ma to, tak hram s grille, stugom, pzIII a IV a leopardom, vzdy aku mam naladu ale kym s tankom neskapem
michaelo: ufff 64 000 len za delo, tak dakujem pekne, to ma caka dobra buducnost
lukas: hhh, nie si sam, take stavy mam vzdy ked ma to hodi s tier 9 alebo ked ta sprosta strela sa len odraza a odraza....
-
Michaelo
Hardcore addict
V kazdom tanku mam zopar HEciek (podla max poctu nabojov) ak natrafim na silnejsi pancier alebo ak musim nutne zrazit CAP.
Preto si mozes kupit HEcka a aspon sundavat pasy
A ako scout nikdy nechod Kamikadze styl kym nemas francuza, ze ti staci cca 12 sekund zivota aby si spravil poriadnu spust
Preto si mozes kupit HEcka a aspon sundavat pasy
A ako scout nikdy nechod Kamikadze styl kym nemas francuza, ze ti staci cca 12 sekund zivota aby si spravil poriadnu spust
Ak mám porovnať iba tieto dve TD, tak T40 má celkom slušný čelný pancier + je možnosť naňho dať 105mm húfnicu. M8A1 je pohyblivejšie, síce nemá húfnice, ale má otočnú vežu - teda ak máš na tanku binokulár a sieť, pri otáčaní vežou sa ich účinok nezruší (keďže nemusíš hýbať podvozkom).lukas9206 napísal:A z Amerických stíhačov je lepšie ísť na ktorí? M8A1 alebo na T40?
Čo sa týka dlhodobého výhľadu, T40 je vetva bezvežových TD (okrem Wolverine a Jackson), vetva M8A1 sú všetko TD s vežou. Takže je na tebe čo preferuješ. Ja som sa napr. pustil do vetvy s otočnou vežou a Hellcat si neviem vynachváliť - pancier síce žiadny, ale inak má dobrú pohyblivosť, druhá veža je spredu takmer nepriestrelná, veľmi dobré camo a top delo vie poriadne kopať.
Neviem sa rozhodnúť, Hellcat vyzerá super, s ním by ma to bavilo, keďže má otočnú vežu je to určite plus. Zatiaľ to nechám ešte tak, ale asi pôjdem do tej T40.
//autoeditácia príspevku (23 Jan 2013, 10:31)
A dnes môj rekord z Hetzerom, 6 výstreli, 6 zničené tanky. Dúfam že to tak pôjde aj ďalej
//autoeditácia príspevku (23 Jan 2013, 10:31)
A dnes môj rekord z Hetzerom, 6 výstreli, 6 zničené tanky. Dúfam že to tak pôjde aj ďalej
michaelo: francuzi maju lepsich kamikadze scautov? ci lepsie vydrzia? ale uz nejdem s nim kamikadze, som to prehodnotil a radsej som sa pridal k tieru 8,9 vtedy mam lepsiu sancu ze ma hned nezabiju, pritom sa snazim ich zasiahnut do ich boku aj ked im nespravim velke skody
lukas: pekne, ja som dneska dal s pIV 5 kilov (aj ked nie za 5 vystrelov)
lukas: pekne, ja som dneska dal s pIV 5 kilov (aj ked nie za 5 vystrelov)
-
Michaelo
Hardcore addict
Nie ale francuzi maju zasobniky. Napr take 13-90 s ktorou jazdim JERONIMOOOO styl (samozrejme musim mat podporu v zadku) nabija 40 sekund ale po nabiti vypali 6 ran za nejakych 12 sekund a narobi uctyhodne skody (s podporou este omnoho vacsie) + ak sa vies ako tak vyhybat tak sa dostanes hlboko do nepriatelskeho uzemia bez toho aby ta zabili (hlavne ich rozptyli to ze dostanu slusny DMG od neviditelnych tankov).
aha, cize flak kanon, co si pamatam tak nemci mali zasobnik na 5 ran, musim skusit ako to ide s tym
to neznasam ked po mne strielaju a ani ich nevidim
to neznasam ked po mne strielaju a ani ich nevidim
-
Michaelo
Hardcore addict
Nie, flak kanony (alebo inak aj flus broky) su tie na tier 1, 2 az 4, ale ani z daleka nemaju na to co maju francuzi. Ja s mojou 13-90 mozem v pohode zabit nejaky tier 10 
aha, tak potom nic
lebo ja s flakom ledva zabijem tier 4 a nie tier 10, na 10ku si netrufnem ani so stugom