FIFA 13
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: FIFA 13
Mne to ide uplne v pohode...Spadlo mi to asi raz a s obtiaznostou nemam problem
Tuto hru neodporucam uz nikomu kupit, ani nasledujuce rocniky. V ultimate team sami cheater, hra neustale pada, EA servery su vpici kazdy druhy den. Origin je uplny shit. Najlepsie na tom je ze EA to ma uplne u prdele a nic s tym nerobi. Sak naco, hlavne ze im peniaze tecu do vrecka...
-
guess.whoo
Redeemer
a ako cheatuju?
v UT sezonach na zaciatku zapasu ta to odpoji, on dostane vyhru 5-0, za vyhru v sezone je 8000 minci. Pozri si leaderboards a ludi co maju 50000 vyhier....guess.whoo napísal:a ako cheatuju?
-
guess.whoo
Redeemer
a ako on sposobi, ze teba odpoji?
cheaty http://forum.ea.com/uk/posts/list/1928843.pageguess.whoo napísal:a ako on sposobi, ze teba odpoji?
-
guess.whoo
Redeemer
aha, diky za info..o tomto som nevedel
Tak sa pochvalte za koho hrate a ake mate zlozenie tymu ?
myslim carrer mod za managera
Tak ja mám rozohratú kariéru za Manchester United,tam mám len minimálne zmeny v kádri(2 sezóna) a hrám aj taktiež za York City(npower league 2) tam hrám tiež druhú sezónnu,postúpil som už o ligu vyššie ale poviem vám že je to riadna fuška s tými financiami ktoré máte k dispozícií.Hlavné je dostať sa čo najďalej v pohároch.
Tak ja hram vyhradne za velke kluby
tie financie mi lezu uz dost na nervy v hre football manager ked pocitam kazde eure niekde v 2 africkej lige
inak hram za Chelsea (ako inak) kader mam rovnaky az na zmenu v utoku kde som dotiahol falcaa + eto (bol za lacno tak som ho kupil koli jeho rychlosti ale asi pojde prec po 2 sezone) + 1 hrac do obrany a zalohy ziskal som zatial Titul, Fa cup a capital one cup som vypadol proti stoke 
-
Nadeo
Guru wannabe
Ja hram za barcu, zatial hram s povodnou zostavou ale kupil som Riberyho za okolo 30 mil
. Brusim si zuby na Pirla v dalsom transfer obdobi..
-
guess.whoo
Redeemer
Ja hram za kohutov. V zakladnej zostave ostali Lloris,Vertonghen,BAE,Walker,Lennon,Bale a Sandro. Prikupil som si Aguera a Davida Silvu zo City a Huntelara zo Schalke.
Predtym som mal aj El Sharaawyho, ale silou mocou chcel odist
+ na lavicku som dokupil R. Lukaku-a a Giovinca 
Predtym som mal aj El Sharaawyho, ale silou mocou chcel odist
Ja si brusim zuby na Artura Vidala a este nejakeho utocnika kedze eto odide a este nejaky zaloznik odide
Pochválil by som sa aj ja ale už som hral managera asi z 10 týmami a furt mi to spadne kde si medzi druhou a tretou sezónou.
-
kukiak
Addict
Mam na playku problem, ze pri kazdom novom spusteni musim zadavat OP znova a znova..ani premazanie saveov nepomohlo, dost mi to lezie na nervy, nemal niekto ten problem?
EA mala problemy zo servermi aj mne to blblo ale uz by to malo byt v pohodekukiak napísal:Mam na playku problem, ze pri kazdom novom spusteni musim zadavat OP znova a znova..ani premazanie saveov nepomohlo, dost mi to lezie na nervy, nemal niekto ten problem?
Prehrat v Semifinale ligy majstrov strasne nastve 
Vidal + Aubameyang su uz u mna oboch odporucam
Vidal + Aubameyang su uz u mna oboch odporucam
poradi mi niekto ako rozbeham Fifu na Win 8?normalne vsetko v pohode nainstaluje pri spusetni ukaze logo potom cierna obrazovka a vyhodi ma spat do windowsu 
vytvor na pc novy pouzivatelsky ucet a spusti fifu cez tento ucet, pomohlo to na viste, na 7micke,, myslim ze aj na 8micke
-
guess.whoo
Redeemer
mne to pri originalke nerobi