nechala ma...
-
Antichrist
Medium Star
Re: nechala ma...
no tak cital som jej depkarske statusy akurat vcera a bolo tam: milujem ta ale nechcem sa ti vtierat..
bohvie ako na tom stoji u neho, ale mne je to uz fuk (aj ked ma to asi trosku stve), nech si robi co chce, ona si sama zvolila tuto cestu...
Čudujem sa že máš chuť čítať jej statusy.. Ja na tvojom mieste by som si ju vymazal z FB.. budeš mať pokoj, nebudeš mať tie statusy pred očami a bude to lepšie ako teraz.
Vymazať z FB, z mobilu, zo života... A skúsiť to u inej, čím skôr sa namotáš na inú tým skôr ťa prestane trápiť táto. Jasné ľahko sa to hovorí no najlepšie to funguje v takýchto situáciách 
Kasli na nu, skor ci neskor zistis, ze cely ten cas, co si sa pokusal zistit pravdu, bol premrhany a ze niekedy staci aj intuicia, aby si zistil co je za cloveka. Ja som napr. zistil, ze moja byvala bola ovela horsi clovek, ako som si v skutocnosti myslel a dnes nechapem, ako som mohol s niekym takym uvazovat nad spolocnou buducnostou. Laska vie zatemnit mozog, ale nie je na tom nic zle, ked ocakavas, ze k tebe bude uprimna. Uz len s ohladom na spolocne chvile, na to co ste prezili a hlavne na uctu k tebe, ktora by mala byt vo vztahu samozrejmostou, by si si zasluzil od nej uprminost, ale ked ma niekto prevrateny rebricek hodnot, tak mu budes vzdy ukradnuty, lebo ona mysli predovsetkym na seba svoje potreby, to nie je laska...
-
Antichrist
Medium Star
tak mas pravdu...tiez som si myslel o nej, ze nieje takato...ono to bolo super, vravievala mi, ze by sa somnou nedokazala rozist, bola stastna videl som to na nej, ked sme byvavali spolu...raz som ju aj podviedol (iba bozkavanie), po case som jej to povedal a odpustila mi...teraz vsak chcela ineho, ktory ju nikdy nechcel a mne to nedokazala povedat a nabrala nato odvahu az po 4 mesiacoch...
Tvoja aspon nabrala odvahu, ale ajtak to nie je voci tebe fer. Ak ta nelubila a chodila s tebou s tym, ze mozno sa zalubi do ineho, tak to sa s tebou radsej mohla rozist hned. Co uz niektore zenske su take, zial v dnesnej dobe asi vacsina. Mam to overene, staci dobre oblecenie, vona, trosku upraveny zovnajsok... a minimalne sa za tebou obzrie kazda druha. A najhorsie je to prave vtedy, ked sa do teba zenska zblazni od zaciatku, proste take pubertalne zalaskovanie... vtedy je jasne, ze ta nelubi ako cloveka, ale ze sa zalubila len do toho, co vidi a samozrejme po case to vyprcha a zisti, ze sa s tebou nudi, alebo ze ta uz nelubi ako predtym... a pritom si to ziadna z nich neprizna. Keby som uvazoval ako ony, tak si tiez mozem povedat, ze na svete je 1000 lepsich zenskych, do ktorych by som sa zalubil na prvy pohlad, tak ako to robi ona, ze sa zalubi, pripadne zacne riesit s inym, pretoze to tak citi. Niektore zenske maju hlavu, ale nepouzivaju ju, laska podla mna nie je len o pocitoch a takymto zenskym je lahke dostat sa do nohaviciek, staci chciet.
-
Antichrist
Medium Star
presne presne...nabrala odvahu, mohla to spravit uz styrikrat a nespravila a tahala sa dalej so mnou...tato bola tiez do mna blazon...este ma ani nepoznala osobne ani sme sa nikdy nevideli...pozerala si moje fotky a vtedy to zacalo...potom sme sa dali dokopy a to dievca nedalo pokoja, chcela byt stale so mnou a ja som bol len rad...zaciatkom septembra sme sa trosku viac pohadali a vtedy si povedala, ze uz staci. odvtedy to uz nebolo take ako kedysi, sice sme sa dali dokopy ale aj tak som videl, ze sa na jej spravani a pristupe nieco zmenilo...neviem ci ma odvtedy naozaj nelubila alebo ma prestala lubit, vtedy ked spoznala toho druheho, ktory ju ani nechcel (cca mesiac aj pol dozadu)...vcera som zistil, ze nema nikoho aj ked mi minule pisala, ze uz ma a konecne vie co chce
...takze preco ma klamala? 
To, že ťa klamala, že má iného a konečne vie, čo chce, povedala zrejme len preto, aby si jej dal pokoj. Sry.
-
Antichrist
Medium Star
vzdy ked sme sa rozisli, tak sme sa dali dokopy hned na druhy den a ani fotky nevymazala ani nic, ale teraz uz tak spravila
//
jednoducho ta klamala preto, lebo ti chcela ublizit. Ked ti zenska povie, ze ma ineho, alebo ze lubi ineho, tak na to je najlepsie s chladnou hlavou mavnut rukou a daj jej zbohom. To ju bud nastve, alebo sa zacne doprosovat ona tebe. Ja som bol tiez zufaly, ked som zistil, ze ma ineho, ale potom som zacal mat toho dost, povedal som jej, ze bude lepsie ked sa rozideme a zacala vyplakavat a prosit o odpustenie. Clovek si nevazi co ma, pokial o to nepride a niekto si to nevazi ani vtedy, ked uz o to prisiel. Inak vseobecne to teraz pozorujem, ze ked mas zensku v pecku, tak je to lepsie, ako ked jej budes lietat za zadkom a robit vsetko podla jej predstav, co je uplne chore u niektorych zenskych a moja byvala mi to raz aj povedala, ze nema rada, ked chlap robi vsetko, co si ona rozkaze a ja som jej pritom vedel dost protirecit a argumentovat a to sa jej tiez nakoniec nepacilo. Takze mne z toho vychadza, ze niektore zenske chcu mat vzdy presny opak toho, co prave maju 
-
Antichrist
Medium Star
ved teraz jej dam pokoj, nebudem jej pisat ani podobne veci...aj teraz posledne tyzdne, ked sme este boli spolu, tak niekedy som naschval nenapisal a po nejakom case aj sama napisala, ci sa uz ani neozvem atd...
nezabudni nas informovat kazdy den o tom, ako jej nepises, nemyslis na nu, atd...Antichrist napísal:ved teraz jej dam pokoj
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
... a ako si zmierený s rozchodom ale chceš ju ako kamarátku a neskôr možno aj viac
Nieze teraz jej das pokoj, ale radsej jej daj pokoj uplne. Opytaj sa sam seba ako by vyzeral vas vztah, keby ste sa dali znovu dokopy? Radsej hladaj babu, s ktorou si budes lepsie rozumiet a nebudete sa x krat rozchadzat a davat dokopy. Na to si zenska velmi rychlo a rada zvykne, ze ked urobis nejaky pruser, tak sa za nou doplazis, ale to ze ti ublizuje vnutorne je horsie, ako keby si jej dal jednu "spak ruky". Mozno teraz ti je to jedno, ale casom by ta to stvalo a kazdy dalsi pohlad do jej tvare by bol plny vycitiek.
-
Antichrist
Medium Star
tak uz som si ju zablokoval na fb, zmazal fotky spolocne, lebo keby som to nespravil, tak sa utapam aj nadalej v tych myslienkach co doteraz...uvidim co sa stane
tak tak, treba zmazat vsetko a odlozit vsetky veci, ktore by ti ju pripominali. Ja som to tiez tak spravil po rozchode, lebo kym som tie fotky mal len niekde odlozene bokom tak som stale vedel, ze tam su a lakalo ma to pozerat si ich, citat spravy od nej a tak. Najlepsie je vsetko zmazat a vyhybat sa jej nejaku dobu. Potom na nu casom prestanes tak mysliet. Uplne na nu nezabudnes ked si ju naozaj miloval, ale aspon po case ked si na nu spomenies, tak ta to nebude uz trapit.
zíde z očí, zíde z mysle... nebude to záležitosť jedného dňa, ale určite to bude rýchlejšie a jednoduchšie, akoby si sa s ňou chcel ešte stretávať ako kamarát....Antichrist napísal:uvidim co sa stane
-
Antichrist
Medium Star
ved keby nieco, cislo na mna ma 
presne ako napisal brm. Zide z oci, zide z mysle.
Najdi si nejaku aktivitu, aby si sa nenudil a nemyslel na nu. To je dost dolezite. Ja som sa hned po rozchode citil dost sam, nudil som sa lebo som s byvalou chodieval von skoro kazdy den a zrazu som nemal co robit, zrazu sa to zmenilo, sedel som doma a nudil sa, tak som casto nad nou premyslal a trapil sa, ze ake to bolo pekne a zrazu je to vsetko prec.
A ja som dost zanedbaval kamosov, kym som s nou chodil, vsetok volny cas som venoval len jej. Tak po rozchode som sa zacal viac stretavat s kamosmi, zacal som civicit, venoval sa mojim hobby a tak.
Casom zabudnes, uvidis
aj ked teraz sa ti to zda nemozne, dostanes sa z toho ...
Najdi si nejaku aktivitu, aby si sa nenudil a nemyslel na nu. To je dost dolezite. Ja som sa hned po rozchode citil dost sam, nudil som sa lebo som s byvalou chodieval von skoro kazdy den a zrazu som nemal co robit, zrazu sa to zmenilo, sedel som doma a nudil sa, tak som casto nad nou premyslal a trapil sa, ze ake to bolo pekne a zrazu je to vsetko prec.
A ja som dost zanedbaval kamosov, kym som s nou chodil, vsetok volny cas som venoval len jej. Tak po rozchode som sa zacal viac stretavat s kamosmi, zacal som civicit, venoval sa mojim hobby a tak.
Casom zabudnes, uvidis
-
Antichrist
Medium Star
tak hej cas je najlepsi liek
...ja mam to iste co si ty mal...teraz len sedim doma cele dni, pc, ciga, spanok a stale dookola... so starymi partakmi zahrame nejaku hru na odreagovanie a to mi aj dost pomaha, lebo vtedy vobec nemyslim na to co sa stalo...