predlzovaci kabel na parkovaci senzor
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
predlzovaci kabel na parkovaci senzor
zdravim
Mam sadu parkovacich senzorov, ale zopar z nich nedociahnu na riadiacu jednotku nakolko mam dlhsie auto, takze zhanam predlzovacie kabliky ktore existuju ale videl som ich len predavat v sade so senzormi resp samotatne v jednom obchode v cine(za nerealnu cenu postovneho)..
Problem je, ze neviem aky toto je typ konektora a teda neviem ako sa vola to co mam hladat a kde to na Slovensku dostat...
Za kazdu radu budem velmi vdacny
Dakujem
Mam sadu parkovacich senzorov, ale zopar z nich nedociahnu na riadiacu jednotku nakolko mam dlhsie auto, takze zhanam predlzovacie kabliky ktore existuju ale videl som ich len predavat v sade so senzormi resp samotatne v jednom obchode v cine(za nerealnu cenu postovneho)..
Problem je, ze neviem aky toto je typ konektora a teda neviem ako sa vola to co mam hladat a kde to na Slovensku dostat...
Za kazdu radu budem velmi vdacny
Dakujem
-
tacosi
Moderátor
Re: predlzovaci kabel na parkovaci senzor
Klasika,,,odstrihni, napoj ho dalsim novym kablom a tu koncovku na ten novy,,,pajkovackou.
-
chlapec10
Addict
servisaci co mi robia auto hovorili ze toto je jedna z moznosti, ale boli by najradsej keby posledna nakolko zevraj ten kabel je tieneny? takze neviem co to moze mat za nasledok
-
Suffel
Guru
to ze je tieneny znamena ze ma ochranu vrstvu.. teda aby sa tak lahko neposkodil pri nejakom treni alebo nerozpadla vrchna vrstva a neostali len droty.. ale v tom by som problem nevidel.. kludne kupis aj tienene kable.. ja by som ten jeden kabel zobrat do nejakeho elektra nech ti tam najdu tomu podobny kabel a nadpojil to.. alebo sa skus spytat ci nemaju take koncovky...
-
tacosi
Moderátor
Tieneny by nemal byt. Senzory su ultrazvukove,teda nepotrebuju tienene,ako napriklad videokable.
-
chlapec10
Addict
uz nastal pokrok, je to typ: JST XH takze uz to snad nebude taky problem
//autoeditácia príspevku (19 Jan 2013, 18:24)
presnejsie XH2.54-2P, uz len najst obchod
//autoeditácia príspevku (19 Jan 2013, 18:24)
presnejsie XH2.54-2P, uz len najst obchod
Pár postrehov - koncovka vyzerá byť ako klasický MOLEX, čo máš od disketovky napríklad v PC, len kľúčovanie je asi vlastné podľa výrobcu. Vyzerá to, že aj to rozpätie medzi dierkami je štandardné - ako v PC jumpre. Ďalšia vec ako spomínali, či to nie je tienený káblik. No a posledná vec - dĺžka kábla. Možno to v tomto prípade nie je dôležité, no pamätám si, že keď som chcel predĺžiť kábel od invertora k studenej katóde, tak nesvietila ako mala. Či to náhodou celé aj s dĺžkou kábla nie je v nejakej rezonancii, ktorú by si mohol predĺžením porušiť. Ale to sú možno len dohady.
//nevšimol som si, že predávajú aj predĺžovacie kábliky, takže ten posledný problém čo som písal asi v tomto prípade nebude
//nevšimol som si, že predávajú aj predĺžovacie kábliky, takže ten posledný problém čo som písal asi v tomto prípade nebude
-
hojko
Site Admin
Zhanat tieto demetne koncovky nema absolutne ziadny zmysel. Ako tu uz napisali, tienenie tam je len ako ochrana pred poskodenim. Takze kupit meter obycajneho kabla, kludne tieneneho, ostrihnut, zamotat, trosku cinu pajkovackou, zaizolovat, oblepit a vybavene. Robota na 7 minut so vsetkym.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
na 3 bez pájkovačky (do ktorej sa da zapocitat aj neumerne dlhy cas na pozicanie a navratenie, pokial ju nema
a obecny fakt, ze nie kazdy kto vie, co pajkovacka je s nou skutocne aj vie robit) ... v hociktorom obchode s elektroinstalacnym materialom si kupit slaboprudove kablove rychlospojky (take moderne cokoladky) podla vzorca ks=počet káblov x 2 ... potom uz iba vziat nozik, odrezat na miestach, kde sa predpoklada, ze buduci spoj bude malo exponovany, oblankovat, spojit, zalepit izolackou a enjoyovat