Zdravím,
Dúfam že som netrafil nejakú tému ktorá existuje.
Ide o vec že mám v pláne posielať nejaké veci do zahraničia. Pre predstavu výfuky a podobne. Problém je že keď som skúšal naťukať zásielku v DHL alebo UPS tak na mňa vyskočila dosť veľká suma. Je to z dôvodu že niečo zle vypĺňam? Alebo je to suma pre fyzickú osobu?
Za odpovede ďakujem.
P.S. Ak ste posielali niekedy niečo väčšie/ťažšie v rámci EU poskytnite skúsenosti.
Zasielanie balíka v rámci EU kuriérom
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zasielanie balíka v rámci EU kuriérom
Ak to posielaš ako obyčajný človek, tak sú tie ceny docela pálka - vtedy je lepšie, pokiaľ to hmotnosť a rozmery dovoľujú, zvoliť našu (ne)milovanú poštu.
Ak máš s prepravnými spoločnosťami uzatvorenú zmluvu, tak máš ceny iné ako vidíš na nete a situácia sa má celkom inak.
Ak máš s prepravnými spoločnosťami uzatvorenú zmluvu, tak máš ceny iné ako vidíš na nete a situácia sa má celkom inak.
Tomuto sa ale dosť čudujem keďže sesternica posiela v pohode z Nemecka za prijateľné ceny.
-
Stoporko
VIP
Skús im (DPD...) zavolať a opýtať sa
Kam si dnes nezavoláš/nenapíšeš, tak nedostaneš žiadne info.
no UPC ma tie ceny fakt sialene
pracovne som tento tyzden urgentne posielal jeden balik, ledva kilo mal, do ciech bez nejakeho zazmluvnenia (vo firme posielame cez TopTrans) a typek na mna vybafol so sumou 142evri expresne do 24h a normalne za 75 (za dva dni)
pracovne som tento tyzden urgentne posielal jeden balik, ledva kilo mal, do ciech bez nejakeho zazmluvnenia (vo firme posielame cez TopTrans) a typek na mna vybafol so sumou 142evri expresne do 24h a normalne za 75 (za dva dni)
-
dadko123456789
Zablokovaný
Lepsie je to poslat na firmu
-
Grim
Darca
...a to sa ako robí?...