Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať aké máte skúsenosti s prácou na doma a či je vôbec možné si privyrobiť prácou na internete a ak áno tak aj kde.
Za každú odpoveď veľmi pekne ĎAKUJEM
Práca na doma
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Práca na doma
...samozrejme...programovanie web stránok, grafika atď. sa dajú robiť aj cez internet...dá sa tým nielen že privyrobiť, ale mnohí to majú ako prácu na plný úväzok...samozrejme treba ovládať veľa programovacích jazykov (čím viac ich vieš, tým lepšie)...v prípade grafiky Photoshop alebo nejaky modelársky program na 3D grafiku...sú aj iné IT odvetvia, ktoré sa dajú robiť cez net, ale momentálne si nespomeniem...
-
PhYs0c
King
ja si spomeniem, copywriting, prekladanie, napĺňanie eshopov
-
D_I_C_K
Light Professional
Ak maš na mysli pracu na doma, ktorú ponúkajú kade tade po inzerciach, tak to s tým určite ani nezačínaj ...ak pracu z domu tak jedine že si PC zdatný...ako spomínaju nadomnou ak niesi tak to čo ponukaju na inzerciach vačšinou ani zaplatené nedostaneš...
alebo od teba chcú aby si si zakúpil nejaký štartovací balíček a ten dalej prezentoval alebo podobne blbosti ..aby si inzeroval to že ponúkaš pracu a za každého čo bude mať zaujem budeš odmenený...na to sa VYSR*T
alebo od teba chcú aby si si zakúpil nejaký štartovací balíček a ten dalej prezentoval alebo podobne blbosti ..aby si inzeroval to že ponúkaš pracu a za každého čo bude mať zaujem budeš odmenený...na to sa VYSR*T
OK no jasne ze nebudem nikomu nic posielat sak chcem zarobit ja nie im dat peniaze 
Psychoc tieto veci by ma aj zaujimali dakujem
Psychoc tieto veci by ma aj zaujimali dakujem
-
PhYs0c
King
ak máš nejaké otázky napíš mi správu