Veríte ci neveríte zenám?
Re: Veríte ci neveríte zenám?
Ja si myslím,že ladová královná je zena ktorá v minulosti prežila hrozné veci v ohlade lásky. Snaží sa byt nepristupná a nedávat city na javo.Ale vo vnutri ju rozhádze kazdá malichérna pi.ovina a ked je sama si dokáže aj poplakať.
K teme iba:
Never trust a woman whose name is a palindrome.

Never trust a woman whose name is a palindrome.
Ženám verím to, že sú to ženy. Z toho sa odvíja v čom im neverím: vo všetkom.
kvoli zene nas vyhnali z raja, takze zenam sa verit neda. Zenam chyba jedna vec, ktora je u muzov ovela beznejsia -> charakter
Odpoveď na otázku: Never ničomu co týžden krváca a nezomrie.
Prečo by ti mala v niečom klamať a v niečom nie? Buď je úprimná stále, alebo klame a zavádza, je to vec charakteru. A tým myslím to, že neklame v podstatných veciach ako sú jej city. Nie banality ako napríklad "kúpila som päť rožkov" a v skutočnosti boli štyri. Úprimná alebo klamárka, čierna alebo biela, žiadna sivá ani žltá!
AK MÁ CHARAKTER POVAŽUJEM TO, ČO MI POVIE ZA PRAVDU!
AK MÁ CHARAKTER POVAŽUJEM TO, ČO MI POVIE ZA PRAVDU!
Skôr by som prijal otázku typu - "Verite či neveríte ľuďom?"
Ženy aj muži vedia byť hnusní. Nikto nie je dokonalý.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Nevidím dôvod v tom neveriť ženám, alebo niekomu. Jednoducho brať všetko s rezervou a s ničím nerátať. Každý je vo svojom mikrosvete vo svojej pravde a vie si ju obhájiť, či už pre nás logicky, alebo nepochopiteľne. Jednoducho som si zvykol že ženy v 90-99% cítia a len v 10-1% myslia, a teda vyčítať takýmto tvorom že ma "oklamali", alebo "podviedli" je jednoducho nerozumné. Ak je Vaše telo ovládané hormónmi a pocitmi, od prírody, je veľmi nelogické po ňom chcieť, aby bolo racionálne a rozumné.
Ak ma podvedie žena, je to obvykle preto že:
ju nedokážem uspokojiť dostatočne ja sám
či finančne, alebo fyzicky, je to jedno
v prvom rade som s ňou ja a dovolil som jej aby ma podviedla tým, že som si vybral dobrovoľne tráviť čas s ňou
z toho logicky vyplýva že chyba je 50:50 minimálne, alebo 60:40m etc. -> viac v prospech ženy
Jednoducho nesmiete brať ľudí ako Vám podobných, sú odlišní, niektorí nad Vami, niektorí pod Vami, či už na fyzickej, alebo psychicko-duševnej úrovni. Nie každý bude mať podobné hodnoty tým Vaším.
Mal som jednu skúsenosť pred nedávnom, ktorú tu nejdem opisovať a od tej skúsenosti som si uvedomil že človek ak klame, tak má na to vždy nejaký dôvod. Či už je to Vaša nekomunikatívnosť, alebo nepochopenie, skoro nikdy to nie je "len tak z dlhej chvíle".
Dokonca aj zlatokopky sú zlatokopky nie obvykle preto že by chceli, ale preto že ich ku tomu okolnosti donútili. Čiže preto je dobré, ako sa hovorí: "Dôverovať, ale preverovať." a ja ku tomu dodávam "a všetko brať s rezervou a nadhľadom a nikdy s ničím nerátať." a človek bude šťastnejší
Ak ma podvedie žena, je to obvykle preto že:
Jednoducho nesmiete brať ľudí ako Vám podobných, sú odlišní, niektorí nad Vami, niektorí pod Vami, či už na fyzickej, alebo psychicko-duševnej úrovni. Nie každý bude mať podobné hodnoty tým Vaším.
Mal som jednu skúsenosť pred nedávnom, ktorú tu nejdem opisovať a od tej skúsenosti som si uvedomil že človek ak klame, tak má na to vždy nejaký dôvod. Či už je to Vaša nekomunikatívnosť, alebo nepochopenie, skoro nikdy to nie je "len tak z dlhej chvíle".
Dokonca aj zlatokopky sú zlatokopky nie obvykle preto že by chceli, ale preto že ich ku tomu okolnosti donútili. Čiže preto je dobré, ako sa hovorí: "Dôverovať, ale preverovať." a ja ku tomu dodávam "a všetko brať s rezervou a nadhľadom a nikdy s ničím nerátať." a človek bude šťastnejší
Ked mas takuto mienku o zenach, ani sa nedivim, ze nechces vztah. Asi si mal doteraz docinenia so sliepkami.uplink napísal:Jednoducho som si zvykol že ženy v 90-99% cítia a len v 10-1% myslia, a teda vyčítať takýmto tvorom že ma "oklamali", alebo "podviedli" je jednoducho nerozumné. Ak je Vaše telo ovládané hormónmi a pocitmi, od prírody, je veľmi nelogické po ňom chcieť, aby bolo racionálne a rozumné.
Zenam niektore veci verim, niektore nie. Kamaratky to vacsinou myslia dobre, ak skutocnost prifarbia, ale v zasadnych veciach im dôverujem a mozem sa na ne spolahnut. Ostatnym zenam nemam dovod verit/neverit, su mi ukradnute.
Nj ja uz som si zvykol radsej sa nevypitujem, nechavam vsetkemu volnejsi priebeh, nechcem vediet viac ako je nutne.
Ak ma bude klamat bezdovodne ja na to dojdem, nedavam to na javo ale nejsom na hlavu.
Potom vzdy prijde ten spravny cas kedy sa vec vykristalizuje a vsetko sa urovna. "Lož má krátke nohy"
Kto klame nech klame, osobne sa viem celkom vyzivat v tom ked viem ze niekto trepe hluposti 3 na 4 a este mam tu cest s usmevom na tvari prikyvovat
na nezaplatenie
Ak ma bude klamat bezdovodne ja na to dojdem, nedavam to na javo ale nejsom na hlavu.
Potom vzdy prijde ten spravny cas kedy sa vec vykristalizuje a vsetko sa urovna. "Lož má krátke nohy"
Kto klame nech klame, osobne sa viem celkom vyzivat v tom ked viem ze niekto trepe hluposti 3 na 4 a este mam tu cest s usmevom na tvari prikyvovat
Ked niekto klame, nestracam s nim cas a nedavam mu prilezitost ma podrazit.
kazdy klame kto tvrdi ze neklame, tiez klame
K tomuto len: "Nesnazte sa rozumiet zenam, ony si rozumeju a nenavidia sa." 
Ľadová princezná :
Popravde nepoznám asi ani jedno dievča ktorému by sa dalo dôverovať. Keď im poviem tajomstvo tak to minimálne najlepšej kamarátke vždy povedia. Takto som raz povedal známej že sa mi páči jedno dievča a o pár dní to dotyčné dievča vedelo.
Popravde nepoznám asi ani jedno dievča ktorému by sa dalo dôverovať. Keď im poviem tajomstvo tak to minimálne najlepšej kamarátke vždy povedia. Takto som raz povedal známej že sa mi páči jedno dievča a o pár dní to dotyčné dievča vedelo.
-
uplink
VIP
Platinová pravda. Len idiot dáva druhú šancu a len absolútny hlupák, ktorý si neváži sám seba dáva tretiu...kathleen napísal:Ked niekto klame, nestracam s nim cas a nedavam mu prilezitost ma podrazit.
DonAndres - hovoriť ľuďom akékoľvek tajomstvá je pre neskúsených. Keď raz máš tajomstvo, nepovieš ho nikomu, absolútne nikomu. Vieš ho len Ty
Mňa by tie tajomstvá zožrali ak by som sa o nich nemohol porozprávať s niekým. Dievča síce neudrží jazyk za zubami, ale aspoň ťa vypočuje a poradí. Nejaká chlapec-kamarát by ma vysmial a vyfakoval. 
-
uplink
VIP
Ľuďom hovorím už len veci, ktoré môžu šíriť ďalej a neodtknú sa ma nejako, aj keď sú osobné. Ale tak ku tomu dospeje asi každý až časom, alebo nikdy. Ak Ťa to škrie, tak s tým veľa nenarobíš, snáď nenatrafíš na moc uraoptanú húsku, čo to vytrúbi do rádia 
-
Bushido
Medium Professional
Keď chcete, aby žena vytrúbila do sveta všetko čo jej poviete, tak jej iba povedzte, aby to nikomu nehovorila