chcem byt aspon kamarat a neskor mozno aj...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Antichrist
Medium Star
Medium Star

Re: chcem byt aspon kamarat a neskor mozno aj...

Príspevok od používateľa Antichrist »

tak ona ma mozno lubila, ked sme sa aj rozisli a nemusela to byt len lutost...lenze pred 2 mesiacmi, zbadala novy objekt, ktory ju aj tak nechcel a teraz to so mnou skoncila
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa javatar »

kokos chlapce ty si iny traged (v kolkych temach sa vlastne bude riesit tvoje utrpenie?) - tak ta nechala no... nic strasneho sa nestalo... prestan fnukat a pozbieraj sa
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Teraz ma napadlo, že do názvu témy treba namiesto troch bodiek dopísať : "chcem byt aspon kamarat a neskor mozno aj... ...chudák, s ktorým si bude expriateľka robiť čo sa jej zachce..."
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Ak nezaberaju hobby ani ine zaujmy a stale na nu myslis, tak sa chod niekomu zdoverit, alebo aj vyplakat, ked to inak nejde. Cas najlepsie hoji rany. Musis sa k tomu postavit ako chlap a nenechat sa zlomit svedomim alebo citmi (z tvojej strany). Prisiel si o super babu, ale to ta dostalo do situacie, v ktorej si mozes vyberat, skusat a spoznavat ine zeny. Lepsie alebo horsie ako bola tvoja EX. A raz to pride. Len nesmies byt uzavrety a zahladeny do seba ale otvoreny novym moznostiam.
YdandyY
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa YdandyY »

ja som na tom velmi podobne. Rozisla sa so mnou priatelka, do ktorej som sa za pomerne kratku dobu strasne zamiloval. Presli odvtedy sice este len 2 tyzdne, ale stale myslim len na nu, kazdy den. A presne toto som chcel spravit, co pises v nazve - ostat s nou kamarat a potom sa pokusit znova o nu zabojovat ... alebo pockat nejaku dobu, nestretavat sa a potom sa s nou znovu stretnut a dufat, ze sa ku mne vrati. Ale teraz si uvedomujem, ze je to strasna blbost. Trapit sa cele mesiace a furt tajne dufat, ze si to rozmysli a vrati sa ku mne ? Hovorila mi predsa, ze ma lubi, este asi 2 dni pred rozchodom mi povedala, ze ma lubi a pobozkala ma ... tak som si nahovaral, ze nemoze ma predsa prestat lubit len tak zo dna na den. Ale podla mna ma uz nelubila a tak isto ani teba aj ked ti to povedala este den pred rozchodom .. len nemala vtedy este odvahu sa rozist, nevedela ako to povedat, tak robila to co vzdy aby som si nevsimol, ze je nieco zle.
Ale nemienim sa viac trapit. Zmazal som vsetky spolocne fotky, vymazal som ju z priatelov na FB, zmazal vsetky smsky od nej, odlozil vsetky veci, ktore som mal od nej aby mi ju nic nepripominalo .. lebo ma to furt len lakalo pozerat si spolocne fotky, citat si pekne smsky a tak. Cize razne zmazat vsetko, vyhybat sa jej, zabudnut a byt otvoreny pre nove znamosti.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Treba si uvedomiť, že pokiaľ sa to pokazilo raz, je až priveľká pravdepodobnosť, že by sa to stalo opäť. Takisto aj ja, keď sme sa s frajerkou rozišli po takmer 2 a pol roku, tak som najprv tak týždeň/dva čakal každý deň, či sa ozve, stále som chcel byť s ňou, ale ako ubehli prvé týždne, tak som si povedal, že prežil som to, to najhoršie mám za sebou a už môže byť len lepšie. A aj bolo, treba mať okolo seba dobrých kamarátov a hlavne netreba zanevrieť na ženy, to je najdôležitejšie. Aby sa z teba nestal už v mladom veku nejaký zatrpknutý troll, ktorý bude všetky hádzať do jedného vreca.
Najlepšia rada je taká, aby si sa nesnažil o to byť s ňou kamarát, pokiaľ ona nebude chcieť sa s tebou stretnúť čo i len ako s kamarátom, tak je to vopred prehratý boj, ktorý ťa stojí zbytočný čas a nervy. Využi ten čas radšej nejak lepšie. Choď si zabehať alebo do posilky, na pivo, s kamošmi sa flákať, v tejto dobe máš tak veľa možností, ako zabiť voľný čas, že niečo si už len každý človek dokáže vybrať. Hlavne si vyber niečo, kde aspoň spočiatku na ňu nebudeš stále myslieť. Po takých 4-5 mesiacoch (hovorím z osobnej skúsenosti) už aj keď si na ňu spomenieš, nebude to už tak/vôbec bolieť a budeš sa nato s odstupom času pozerať úplne inak a nájdeš v tom aj kopec výhod, ktoré ti vyplývajú z toho, že nie ste spolu.
Drž sa, žien je dosť, nenechaj jednu, aby ti ovládala celý tvoj svet. :wink:
YdandyY
Light Expert
Light Expert

hd_ napísal: ... pokiaľ ona nebude chcieť sa s tebou stretnúť čo i len ako s kamarátom, tak je to vopred prehratý boj, ...
a myslis, ze ked sa zena chce stretnut s byvalym ako s kamaratom po nejakej dlhsej dobe odlucenia, ze chce udrzat ten vztah v kamaratstve, tak ze tym nieco chalan vyhra alebo ze mu tym dava zena dalsiu sancu? Podla mna nie.
Antichrist
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Antichrist »

my ked sme sa rozisli prvykrat, tak som isiel za nejake 3 dni za nou, aby o tom nevedela...potom sme sa rozpravali, na otazku ci ma lubi neodpovedala, ked som uz chcel ist domov lebo som videl ze to nema zmysel, tak ma zastavila, pobozkala a povedala lubim ta...ked som sa jej spytal preco nevedela povedat ci ma lubi alebo nie, odpovedala ze nechcela so mta ranit tym, ze ti poviem lubim ta...a takto to skoncilo este asi 2 krat...ale teraz uz nie
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

YdandyY napísal: a myslis, ze ked sa zena chce stretnut s byvalym ako s kamaratom po nejakej dlhsej dobe odlucenia, ze chce udrzat ten vztah v kamaratstve, tak ze tym nieco chalan vyhra alebo ze mu tym dava zena dalsiu sancu? Podla mna nie.
Neznamená to, že tým chalan dostane automaticky druhú šancu. But it's something. Pokiaľ s ňou chce byť prinajhoršom len ako kamarát, tak je to lepšie, ako nič. I keď myslím si, že v tomto prípade sa jedná len o také porozchodové blúznenie a že keď chalan "vytriezvie", tak si uvedomí, že nepotrebuje s ňou byť ani kamarát. Teraz je na ňu ešte namotaný, tak hľadá akýkoľvek spôsob, ako byť pri nej.
YdandyY
Light Expert
Light Expert

No tiez si myslim, ze ked to pride prilis skoro, ked chalan este nevytriezvie z toho, tak chalan si to hned vysvetli tak, ze dostal sancu, alebo aspon si to nahovara, ze prisla sanca. A pytal som sa to preto, lebo holka, ktora sa so mnou rozisla sa ma hned potom spytala, ci mozme ostat kamarati. A este aj neskor mi pisala, ze ona ma naozaj chce za kamarata, ze ma nechce uplne stratit. Ale nechapem taketo zmyslanie zien. Rozide sa s niekym a chce s nim ostat kamaratka ? Naco ?
justMeOrYou
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa justMeOrYou »

Zeny podla mna inak zmyslaju v tomto. Aspon z mojich skusenosti, oni nemaju problem byt kamaratky, ked zena je tou, ktora vztah ukonci tak to berie tak, ze by to bolo fajn keby ste boli kamarati lebo si s tebou rozumela, bolo jej s tebou dobre a pod.. Ale vacsinou myslia nato, ze tomu chalanovi to nebude robit dobre a hlavne ze si bude mysliet ze mu tym dava sancu, tak radsej nebudu ani kamaratkou.

Mne raz pri rozchode povedala jedna baba, ze ma ma rada len ako kamarata a ze by sme mohli ostat kamarati ale viac sa mi uz neozvala. Presiel uz rok a pol odvtedy, uz som ju parkrat stretol aj sme sa rozpravali ked sme sa stretli ale ona sa mi nikdy sama od seba neozvala.
A potom naopak, bola druha, s ktorou mi vztah tiez nevysiel ale ostali sme kamarati a stretavame sa nadalej. Samozrejme nezacali sme sa stretavat ako kamosi hned po rozchode ale az po nejakej dobe. Aj ked nie len vo dvojici, ale len vo vacsej spolocnosti, ale kludne sa v tej spolocnosti porozpravame aj len my dvaja bez problemov.

Takze ja si myslim, ze ked zena aj po nejakej dobe sa chce stretnut ako kamaratka tak to mysli naozaj tak, ze ako kamaratka a ziadnu dalsiu sancu v tom nevidi, ani ti ju tym nedava. Aj ked moze nastat situacia, ze po dlhej dobe odlucenia, ked sa byvali partneri nestretavali dlhsie a vobec sa nevideli ani nic o sebe nevedeli, tak ze stale tam bude ta iskra a zas sa to dostane do vztahu. Myslim, si ze dost casto tam ta iskra este ostane, alebo sa to obnovi po dlhom odluceni a opätovnom stretnuti sa, ale zeny to v sebe potlacia a nedaju muzovi uz sancu, aj ked on by ju znova chcel.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Podla mna je blbost ostat kamarat, ano ked stretnem pozdravim pripadne pokecam ako co ale nic viac a sam pises ze ona sa uz predtym zaujmala o niekoho ineho kto ju ignoroval takze ty si bol len zaplata tak sa uz spametaj !!
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

Kopni ju do riti, daj si facku a chod vonku medzi ludi. Nikdy ta nelubila a nikdy nebude. :veget:
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

definuj kamarat...to ze si pozdravite je slusnost, ale uz nikdy sa k tebe nebude chovat ako keby sa nic nestalo :) a ty len budes kdesi v rohu smutit ked sa ona objavi s inym...tak to je...zabudni a pohni sa dalej, lahsie to prezijes.

inac k vyroku aspon kamarat neskor mozno - ked sa dostanes do kolonky "kamarat/tka" tak z nej uz nevyjdes....cize sa musis zamysliet, stoji mi to sebatryznenie v jej spolocnosti zato ? pretoze pre nu budes ako jej brat, urcite nie ako milenec.

tolko som chcela :) ak niekto nesuhlasi, jeho problem 8)
Napísať odpoveď