Kde zapojiť svetelneho hada
Kde zapojiť svetelneho hada
Dobrý
chcem sa spYtať ako zapojim 12v svetelneho hada do Pc aby sa spušťal s PC
(ma odber 5w)
chcem sa spYtať ako zapojim 12v svetelneho hada do Pc aby sa spušťal s PC
(ma odber 5w)
Re: Kde zapojiť svetelneho hada
Poradim ti jednu vec: sloveso 'spytat sa' obsahuje ypsilon, kedze mas 12 rokov, si uz pravdepodobne okolo 5. triedy, spravaj sa podla toho...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
12 rokov a otvára case? 
JJ aj servis PC a NTB,skladanie PC,Instal OS 6. tieda zo sloviny 3
ale k veci da sa to zapojiť alebo z bedne musi čuchať ďalši kabel ??
ale k veci da sa to zapojiť alebo z bedne musi čuchať ďalši kabel ??
radsej by som to na tvojom mieste neskusal. Najdes molex konektor, z neho vyvedies zlty a cierny kabel. Zlty je +12 cierny je gnd. Naozaj sa do toho sam nepustaj, zdroj ma aj vyse 30A a ked dostanes taku supu mozes odje*at zdroj, mozes si aj spalit ruky.
vyskušam to napišem jak to vyšlo
P.S. zdroj my uš rachol to bola PECKA
našťastie bol kamošov,a stačilo prepajkovať jeden kabel a uš to išlo
//nevišlo zapojil som 2m=10w a uš som mal na 12v vetve len 11,5v chce to silnejši zdroj ten uš je aj tak slaby
P.S. zdroj my uš rachol to bola PECKA
//nevišlo zapojil som 2m=10w a uš som mal na 12v vetve len 11,5v chce to silnejši zdroj ten uš je aj tak slaby
-
MichalkoOo
Zablokovaný
kto by dal poje**** 12 ročnému decku čo nevyráta 1,05+1,05 skladať počítače?
Čo ti stale vadi ????????? a 1,01+1,01=2,1
-
MichalkoOo
Zablokovaný
lol nie. Aspoň vieme ako pridávaš napetie
A odkedy?Skilex napísal:Čo ti stale vadi ????????? a 1,01+1,01=2,1
lol joj som truba
2,02
-
MichalkoOo
Zablokovaný
poďakuj oteckovi že ti to vyrátal
dobre zakladna teoreticka otazka: vies co je dioda? a zakladna prakticka otazka: dovolia ti rodicia robit s pajkovackou?
1.viem co je led-dioda
2.do pc som phal toto : http://www.cbelektro.sk/eshop/action/pr ... coda.xhtml ale ten moj bol slabši a na 5m podľa obalu žral 25W čiže 2 metre čo som tam dl mali 10w
3.je to 9-ročne PC na ktorom na min detailoch spustite tak GTA sa,A som na ňom praktycky sám,robym na %nom pokusi podobneho typu
2.do pc som phal toto : http://www.cbelektro.sk/eshop/action/pr ... coda.xhtml ale ten moj bol slabši a na 5m podľa obalu žral 25W čiže 2 metre čo som tam dl mali 10w
3.je to 9-ročne PC na ktorom na min detailoch spustite tak GTA sa,A som na ňom praktycky sám,robym na %nom pokusi podobneho typu
Keby si moj syn a napises toto: "praktycky sám,robym na" tak ver, ze by si sa nehral s pajkovackou kym sa nenaucis po slovensky... 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
tak toto je moc 
asi jedna z mala veci kde sa s michalkom zhodnem. toto je vazne sila. rgb
ok, radsej sa mi ozvi cez ss a pridem ti to spravit ja 
otazka nebola ci vies co to je, ale ci vies ako to funguje
otazka nebola ci vies co to je, ale ci vies ako to funguje
Ano viem ko to funguje, ten had sa zapaj do toho : http://www.cbelektro.sk/eshop/action/pr ... 20bh.xhtml
a z toho ovladača sa to zapaja do toho : http://www.cbelektro.sk/eshop/action/pr ... -led.xhtml
a to ten zdroj do zasuvky
ale potom, by sa to nezapinalo s PC,v PC by musel byť ďalši zdroj,a z PC by čuchal ďalši kabel tak preto by som to rad zapojil do PC zdroja ale potom ako som povedal mam veľky pokles napetia
a z toho ovladača sa to zapaja do toho : http://www.cbelektro.sk/eshop/action/pr ... -led.xhtml
a to ten zdroj do zasuvky
ale potom, by sa to nezapinalo s PC,v PC by musel byť ďalši zdroj,a z PC by čuchal ďalši kabel tak preto by som to rad zapojil do PC zdroja ale potom ako som povedal mam veľky pokles napetia
Ak som tomu spravne porozumel. Kupil si adapter za 20€ ovladac za 30€ a pasy za asi 10€ namiesto toho aby si upgradeol (spravne to je?
) zdroj, ktory ako pises je slaby?
I dont want to live on this planet any more
len tak pre (moju) predstavu, ja som do PC zapojil 2 50cd ledky ktore maju dokopy spotrebu mozno 1W, krasne osvetlili celu bednicku. Stale nechapem kam chces dat 2m led pasov. To je co za bedna preboha.
len tak pre (moju) predstavu, ja som do PC zapojil 2 50cd ledky ktore maju dokopy spotrebu mozno 1W, krasne osvetlili celu bednicku. Stale nechapem kam chces dat 2m led pasov. To je co za bedna preboha.
1.nekupoval som to, napajal som to len na škušku,uš je namontovany na kuhinskej linke
2. 2m preto lebo mal isť na kuchynsku linku a nemohol som rezať
2. 2m preto lebo mal isť na kuchynsku linku a nemohol som rezať