Markíza vs JOJ a iné TV stanice

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Ktora TV je lepsia?

Markíza
145
44%
JOJ
185
56%

Celkom hlasov: 330

Pascalwb
Addict
Addict

Re: Markíza vs JOJ

Príspevok od používateľa Pascalwb »

nevidel som to, jedine reklamu som zachytil, ani to nebudem kukat, to je dalsia reality, ci to ma aj scenar, ktory zas pisal nejaky stroskotanec?
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hensym »

Ja som to dnes zachytil na oslave, plastoví ľudia, dali sme hlasnejšie, a nevedel som, či je to pretvárka v reality show, alebo neskutočne zle napísaný a ešte horšie zahraný scenár. Prikláňam sa k druhej možnosti, po troch minútach dávam "odpad!" na ČSFD, a preklínam idiotov, čo to pozerajú, vďaka ktorým Slovenské pseudo-televízie púšťajú to, čo púšťajú.
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

nedopatrenim som na den a noc prepol a tato hlaska vystihuje moje pocity :D
Pascalwb
Addict
Addict

Akoze tie spravy na markize uz vazne klesaju pod uroven, vcera napriklad, bolo, co ten rusnovodic zomrel, a bum oni tam daju pesnicku jak z akcneho traileru (tusim requiem for a dream theme), alebo je nejaka nehoda bum efekty jak v indickej telenovele.

Si tusim z tohoto beru priklad
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...pretože na starších, duševne jednoduchších a menej inteligenčne obdarených jedincov to funguje...zintenzívňuje to ich pocity...
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Aj minule dali proste na upútavku na reportáž o slovákovi torý zažil bezváhový stav úplne tragické efekty, čiernobiele, také zrnenie ako na starej tv a strašne dramatickú hudbu, že človek čo tú tv len počúva tak je schopný pustiť to čo robí a utekať v TV mysliac si že sa stal nejaký atentát alebo čo ..
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Na drvivu vacsinu ich divakov to zabera, tak preco to nerobit? Staci si rozobrat ich skladbu

mladi..? co chcu, si stiahnu z internetu a pozru si to kedy chcu..
inteligentni..? nepozeraju TV, maju ine zaluby..popripade si zabavu v TV / film, sportovy prenos, spravy / striktne vyberu

Hlavnym konzumentom komercnych TV su nezamestnani, cigani a dochodcovia, teda ludia s nizsim socialnym statusom

PS: Ano, su vynimky..
Pascalwb
Addict
Addict

tak ale take spravy, myslim, ze pozera 80+ percent slovenska, cize by tam nemuseli davat tie efekty.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

slavik 2k12 na joj-ke, stacilo mi par uvodnych minut no trapne hlavne ze live kulturne podujatie, aspon v hdcku to mohla borovica odvysielat naco
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Yogi19 »

Sledujete niekto Nezmieriteľných na Dajto? Polovica drsných chlapov je dabovaná chlapcami asi ešte pred mutáciou... a tak som sa tešil... :(
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

slavik 2013, gratulujem, trapas, ubohost a bieda uz od zaciatku prenosu a cele to prave korunoval reziser, ked lelkes-sklovska oznamila, ze 3. miesto v kategorii spevak ziskal Muller, a reziser tam strihol nominovanych a po scenke si to zopakovali este raz...
aspon ze to Riso zachranil prejavom
elan ani neprisiel a zbirkovi to na podium trvalo asi 2 minuty, kde sa tulal nevedel vobec nikto
AMA-TERIZ-MUS
Pascalwb
Addict
Addict

Videl som kusok popri veceri, trapnost, minuly rok som nevidel ani kusok, ale ze vtedy to bolo este horsie. Tych kozmonautov som moc nepochopil, to podium wtf? Cele zabera nejaka farebna blbost. Ale toto je asi krajina hip hopu ci jak sa to vola, aspon taky mam pocit z rych "galavecerov" v TV.
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

No tak ten slavik to je rok co rok vacsia fraska. Chcel som si to pozret cele, ale neda sa. Jedine svetle momenty boli ked stal na podiu Muller a potom Meky.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

no hej...a davat reklamu pocas ziveho vystupenia kapely (monkey business) a skakat do reci vitazovi (cmorik), sa moze iba u nas :)

//autoeditácia príspevku (03 Feb 2013, 21:48)
:lol:
slavika za najlepsiu hudobnu webovu stranku ziskava zuzana smatanova :lol:
Prílohy
Beze jména.jpg
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

heh ze svetle momenty, maximalne tak mullerova penazenka, ved je jak nedozrata gorila na praskoch ani jeho hlas mi neni sympaticky
a zachuchnaveny zbirko by si mohol dat chrup doporiadku
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Trussardi napísal:heh ze svetle momenty, maximalne tak mullerova penazenka, ved je jak nedozrata gorila na praskoch ani jeho hlas mi neni sympaticky
a zachuchnaveny zbirko by si mohol dat chrup doporiadku
žbirko už patrí do siene minulosti, ten už do tv nepatrí
a tie akože vtipné scénky medzi vyhlasovaním, to čo bolo ??
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Tieto "galavečery" sú relikt 90-tych rokov. Ak si to zameníte na drobné, nič sa nezmenilo, stále tá istá kostra na ktorú sa len nabaľujú väčšie efekty. Chýba noblesa, chýbajú skutočné osobnosti.
Úprimne, veľký rozdiel napr. medzi Drišľakovinami a Miss nie je.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zaujimavy clanok a zhodnotenie celeho Slavika: Slávik: Načo za každú cenu vtipkovať? Stačilo zostať normálnym
Pascalwb
Addict
Addict

ked to robila markiza ci stv ci kto to robil predtym, tak sa natom dalo obcas aj zasmiat. Ale jojka robi este trapnejsie veci ako markiza a to uz je co povedat.

Inac ako vyzrebovali vyhercu toho auta, to mali dopredu natocene ci? A niekto mi hovoril, ze ani nezastavili hlasovanie, to je pravda?

Este aj tie ceny, ze .. ziskava x baleni mineralnej vody xy :lol: , jak na nejakej miss horna dolna.

To tam nikto uz neciti hanbu. Keby som bol autorom nejakej tej sprostosti u nas, tak by som chodil po kanaloch. Vsak to nemoze nikto mysliet vazne.
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Ináč minule išiel na markíze Terminátor salvation. Tak som si ho stiahol lebo som nemal nervy na milión reklám, ale keďže som mal blbé titulky tak som si ho pozrel napokon z archívu, ale čo ma prekvapilo bolo vynechávanie scénok.. Teda častí scénok Nechápem prečo to markíza robí. Napríklad scénka kde v ponorke nejaký kapitán priložil Connorovi k hlave zbraň tam nebola.. alebo keď išli hneď na začiatku do toho bunkra a z vody na nich "vybehol" stroj..
Napísať odpoveď