Dialničné známky
Re: Dialničné známky 2012
Ak by tá redukcia bola, tak pred mesiacom som to zrovna zháňal, že by sa mi to šiklo...
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tacosi: mne dobija telefon bez problemov, aj s GPS, snad to bude aj Tebe slapat 
nechcem ani za postovne, len mi uz posli tu adresu, nech mozem uz ist na tu postu, uz mi totizto jeden zaujemca pisal
begbeee: neskoro si sa ozval, mrzi ma to
nabuduce 
nechcem ani za postovne, len mi uz posli tu adresu, nech mozem uz ist na tu postu, uz mi totizto jeden zaujemca pisal
begbeee: neskoro si sa ozval, mrzi ma to
V pohode ratzi. Aj tak ďakujem. Naozaj som to pozeral akurát minulý mesiac, že hento by sa šiklo oveľa viac kvôli GPS, moja má taký dlhý blbý hrubý kábel, mám taký tenučký kratší ale do USB 
-
RATZINGER666
Darca
begbeee: ak este nejake budu, napisem Ti 
Jancuk, tacosi: som Vam zabudol napisat, posielal som to prvou triedou, tak dnes by ste to mali mat na poste...
Jancuk, tacosi: som Vam zabudol napisat, posielal som to prvou triedou, tak dnes by ste to mali mat na poste...
-
tacosi
Moderátor
Super,,,ked pride,dam vediet 
No mladá kúpila 2 kusy diaľničných po 35€, tak som zvedavý, čo za zázrak to bude.
Tipujem, že budú falošné, ale tak čo už.
-
Jancuk
Professional
RATZINGER666 napísal:begbeee: ak este nejake budu, napisem Ti
Diki, mas u mna pivo
Re: Dialničné známky 2013
Bola akcia v Tescu? So vsetkou uctou, toto uz fakt hranici so zdravym rozumom. Naozaj nechcem urazit, ale toto je fakt mocbegbeee napísal:No mladá kúpila 2 kusy diaľničných po 35€, tak som zvedavý, čo za zázrak to bude.
Zle som sa vyjadril : ona vedela že kupuje falošné. Sorry 
Ja som ich ešte nevidel.
KARMISTA: SMSkovala mi, že dala kúpiť 2 po 35, ja som tipoval, že budú falošné, po osobnom stretnutí mi povedala, že jasné, že to ona vie, že sú falošné.
Ja som ich ešte nevidel.
KARMISTA: SMSkovala mi, že dala kúpiť 2 po 35, ja som tipoval, že budú falošné, po osobnom stretnutí mi povedala, že jasné, že to ona vie, že sú falošné.
Cize tvoja vyhodila do fujary 35 evri?begbeee napísal:Zle som sa vyjadril : ona vedela že kupuje falošné. Sorry
Ja som ich ešte nevidel.
To by ma zaujímalo, ako sa tieto falošné nálepky vyrábajú a dostávajú do obehu. Vedia to žandári následne nejako rozoznať v premavke? Za predpokladu, samozrejme, že vyzerá ako pravá.
-
RATZINGER666
Darca
trizzo: a? nevyhodila, umyselne kupila falosne za celkom dobru cenu... videl som uz take, niekto iny dotialto tiez, okrem blednutia su na nerozoznanie od originalu... takze to ani policajti nemaju ako rozoznat...
-
hojko
Site Admin
Prve mesiace vyzeraju fajn, ale v lete na slnku uplne vyblednu. V roku 2012 boli origo oranzovej farby, tie falosne cez leto vybledli a ostali zlte.
Ja povazujem "umyselnu kupu falosnych" za vyhodenie penazi do fujary. Nabuduce poprosim tych 35 eur poslat mne a nie nejakym podvodnikom s nalepkami.RATZINGER666 napísal:trizzo: a? nevyhodila, umyselne kupila falosne za celkom dobru cenu... videl som uz take, niekto iny dotialto tiez, okrem blednutia su na nerozoznanie od originalu... takze to ani policajti nemaju ako rozoznat...
-
RATZINGER666
Darca
posles za to aspon nejaku nalepku? 
RATZINGER666 napísal:posles za to aspon nejaku nalepku?
-
RATZINGER666
Darca
ak mi to policajti zozeru, tak kludne 
-
tacosi
Moderátor
Ratzi,,,redukcia dorazila este vcera,,,diky moc 
edit// len nefunguje
edit// len nefunguje
-
RATZINGER666
Darca
za malo, aj nabuduce
snad poslape podla predstav 
Kupujem aj ročnú aj slovenskú aj rakúsku, no vždy sa tak zamyslím kde berú tu drzosť pýtať za slovenskú ročnú 50e. Za rakúsku síce zaplatim o 30e viac ale viem čo zato dostanem